Μωρε καλα να εχεις δωσει 500-600 ευρω....αν εχεις δωσει ομως....3000-4000 ευρω....τοτε λιγο δυσκολα τα βλεπω!
Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:43
Ad
Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:57
Για τέτοια ποσά δεν μπορώ να πω κάτι. Αν και θεωρώ πως το Stainless Steel (αν πας σε τέτοια επίπεδα όπως και ο φίλος Reaver) είναι όντως κόσμημα.
Δεν είναι σίγουρα κανένα πανάκριβο ρολόι των 4 χιλιάδων ευρώ (που σίγουρα για πολλούς αποτελεί επένδυση η αγορά του), αλλά είναι πανέμορφο και χρηστικότατο (για κάποιον που βρίσκει χρησιμότητα σε αυτό όπως εγώ και άλλα παιδιά).
Η απόφαση είναι καθαρά δική σου, καθώς και το αν θα κάνεις την πλήρη μετάβαση ή αν θα βρεις κάποια ισορροπία ανάμεσα στα ρολόγια και τη χρήση τους.
Εμείς μπορούμε μονο να σου πούμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και απόψεις.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 19:59
εεεεε οχι και να αφησω το Suunto d9 μου για να φορεσω apple watch και οταν με ρωταει η γυναικα "τι ωρα ειναι;" Να παιρνει απαντηση "ωρα να φορτισω το ρολοι μου γιατι θα μεινει απο μπαταρια"!!!
Μιλαμε για γκαραντι χωρισμο με κλειστα τα ματια.
Προσωπικα δεν εχω μεινει ποτε απο μπαταρια μιας και το θετεις. Βγαζει με πολυ ανεση μια μερα και η χρηση που του κανω ειναι πολυ μεγαλη. Εχω αφησει στην ακρη οπως ειπα πολυ ακριβα ρολογια για το apple watch και οχι απλα 500-600 οπως αναφερει και ο φιλος μας παραπανω. λογος για να φοραω ενα ρολοι για μενα δεν ηταν ποτε η αξια του και επειδη το apple watch μου ειναι φτηνοτερο απο αλλα ρολογια μου δεν σημαινει οτι θα μεινει στο σπιτι οταν βγω εξω. Εμενα οταν η γυναικα με ρωταει ποιος σου εστειλε μηνυμα ομως μπορω απλα να κοιταξω στον καρπο μου, εσυ μονο την ωρα μπορεις να της πεις.. Φιλικα παντα.. Με εχει βολεψει πολυ προσωπικα και απλα δεν μπορω να το βγαλω γιατι αν συνηθισω κατι μετα με ενοχλει να μην μπορω να το εχω..
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:04
Πλάκα πλάκα, ακόμα και εγώ που έχω το μικρό (θεωρητικά μικρότερη αυτονομία) δεν έχει τύχει να μείνω ποτέ από μπαταρία (κλείνει άνετα 24ωρο ανοιχτό τις τελευταίες 2 μέρες ειδικά).
P.S. εγώ το Apple Watch Black Stainless Steel ήθελα, αλλά θα κάνω υπομονή για το 2nd Gen. και εκεί το θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι τα υπόλοιπα θα μπουν σε δεύτερη μοίρα (αν και έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε μερικά από τα υπάρχοντα ρολόγια μου).
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:14
Θα συμφωνησω και εγω εν μερη με τον @pano και εν μερη με τον @reaver.
Nα πω και εγω οτι εχω βαλει στην ακρη πολυ πιο ακριβα ρολογια για χαρη αυτο της αππλ, και για τον λογο οτι το εχω βρει πολυ πρακτικο σε καθημερινη χρηση, σε σχεση με τις δραστηριότητες που θα ηθελα να εχω με το τηλεφωνο μου παντα.
Δυσκολα το βγαζω απο τον καρπο, και αυτο θα ειναι οπως λεει και ο Πανος για καμια δεξίωση στιλ γαμο, βαφτίσια, κτλ, κανα εστιατόριο λιγο κυριλε με τη γυναικα η φιλους, καμια πρωτοχρονιά, Χριστούγεννα, και αυτα.
Αλλιως ρολογακι αππλ και ειμαι καλα.
Και το Samsung που ειχα, παλι με ειχε βολεψει αφανταστα το gear2 ρολοι της.
Και στεναχωριεμαι που δεν υπαρχουν αξιοπρεπές ρολογια για windows phone, (περα απο κινεζικα των 40-60€) για το καινουργιο HTC One M8 Wphone που αγορασα προσφατα απο ebay, αλλιως δεν θα ειχα κανενα προβλημα να αλλαξω για λιγο το iPhone + watch με το αντίστοιχο τους σε windows.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 12/01/2016 - 20:15.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:18
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:23
η διαφορα μας η μεγαλη ειναι οτι εμενα ποτε δεν θα με ρωτησει η γυναικα μου ποιος μου εστειλε μηνυμα...... :ΡΠροσωπικα δεν εχω μεινει ποτε απο μπαταρια μιας και το θετεις. Βγαζει με πολυ ανεση μια μερα και η χρηση που του κανω ειναι πολυ μεγαλη. Εχω αφησει στην ακρη οπως ειπα πολυ ακριβα ρολογια για το apple watch και οχι απλα 500-600 οπως αναφερει και ο φιλος μας παραπανω. λογος για να φοραω ενα ρολοι για μενα δεν ηταν ποτε η αξια του και επειδη το apple watch μου ειναι φτηνοτερο απο αλλα ρολογια μου δεν σημαινει οτι θα μεινει στο σπιτι οταν βγω εξω. Εμενα οταν η γυναικα με ρωταει ποιος σου εστειλε μηνυμα ομως μπορω απλα να κοιταξω στον καρπο μου, εσυ μονο την ωρα μπορεις να της πεις.. Φιλικα παντα.. Με εχει βολεψει πολυ προσωπικα και απλα δεν μπορω να το βγαλω γιατι αν συνηθισω κατι μετα με ενοχλει να μην μπορω να το εχω..
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:25
Πολυ δεξιωση πεφτει ρε παιδακι μου...
Είμαστε μεγάλο σοι... ;-)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:29
Το μόνο αρνητικό που έχω δει έως τώρα στην πρώτη προσπάθεια της Apple για smart watch είναι η τιμή μιας συμπληρωματικής συσκευής του τηλεφώνου μας με μικρό κύκλο ζωής (ιδιαιτέρως αν επαληθευτούν οι φήμες για Apple Watch 2 σε λίγους μήνες).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:06
Δεύτερη ημέρα με το Apple Watch, (42mm silver) ειναι πολύ μικρό το διάστημα για συμπεράσματα καθώς δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά και υπό όλες τις συνθήκες της καθημερινότητας μου. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι αν θα το έβγαζα από το χέρι μου θα μου κακοφαινοταν...
Το μόνο αρνητικό που έχω δει έως τώρα στην πρώτη προσπάθεια της Apple για smart watch είναι η τιμή μιας συμπληρωματικής συσκευής του τηλεφώνου μας με μικρό κύκλο ζωής (ιδιαιτέρως αν επαληθευτούν οι φήμες για Apple Watch 2 σε λίγους μήνες).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πιστεύω ότι η πρώτη γενιά θα ανανεωθεί στο χρόνο επάνω (αν όχι στον 1,5 ώστε να πιάσει Σεπτέμβρη) και από εκεί και πέρα θα δούμε κύκλους 2 ετών (ή και παραπάνω).
Το ρολόι είναι κάτι πολύ πιο προσωπικό από το κινητό που μπορεί να αλλάζεις και ανά μήνα, οπότε θεωρώ ότι θα δούμε κύκλους των 2 ετών από τη 2η γενιά και μετά. (Δεδομένου ότι δεν κοστίζει 100-150$ αλλά ξεκινάει από 350$ και φτάνει στα 17000$).
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:10
iLuxus είχα και εγώ το Gear 2 για λίγο καιρό και όντως ήταν πολύ χρήσιμο, καλύτερο πάντως απο το moto 360.
Σήμερα, το ρολόι εξαρτάται αν το φοράς σαν κόσμημα ή απλά γιατί σε βολεύει. Σαν κόσμημα δεν είναι και ότι καλύτερο κυρίως λόγω κύρους και, ίσως, υλικών όπως επίσης και λόγω εμφάνισης.
Αν όμως το φοράς επειδή σε εξυπηρετεί τότε δύσκολα το βγάζεις απο τον καρπό. Εν ολίγοις τα smartwatch είναι όπως τα handfree/BT. Τα χρησιμοποιείς γιατί εξυπηρετούν. Πολλοί επίσης αγόραζαν bands και άλλου είδους συσκευές για καταγραφή ασκήσεων κλπ. Πλέον ένα smartwatch μπορεί να καλύψει και αυτό τον τομέα.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:19
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:45
Πανο, απο μπαταρια το μηλο; παρατηρησες; εμενα αδειαζε πιο γρηγορα
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:49
Πανο, απο μπαταρια το μηλο; παρατηρησες; εμενα αδειαζε πιο γρηγορα
ε φορτίζω μέσα στη μέρα. 1 φορά
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες