Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#946   paularas

paularas

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:15

2 φορες την ημέρα δλδ το κινητό? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#947   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:16

2 φορες την ημέρα δλδ το κινητό? 

όπως και πριν. (6s απλό).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#948   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:43

Και μια εικόνα της μπαταρίας με 41% υπόλοιπο.

fbc686a16d46620e563fe057ba05e6c1.jpg

Μια χαρά είσαι Πάνο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#949   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:05

εγω δεν το εχω βγαλει ποτε απο τοτε που το πηρα .μονο οταν το φορτιζω καθε δυο βραδια .εχω ακριβό ρολοι αλλα ....δεν ξερω σε πιο συρτάρι :)

#950   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:06

iLuxus είχα και εγώ το Gear 2 για λίγο καιρό και όντως ήταν πολύ χρήσιμο, καλύτερο πάντως απο το moto 360.

Σήμερα, το ρολόι εξαρτάται αν το φοράς σαν κόσμημα ή απλά γιατί σε βολεύει. Σαν κόσμημα δεν είναι και ότι καλύτερο κυρίως λόγω κύρους και, ίσως, υλικών όπως επίσης και λόγω εμφάνισης.

Αν όμως το φοράς επειδή σε εξυπηρετεί τότε δύσκολα το βγάζεις απο τον καρπό.  Εν ολίγοις τα smartwatch είναι όπως τα handfree/BT. Τα χρησιμοποιείς γιατί εξυπηρετούν. Πολλοί επίσης αγόραζαν bands και άλλου είδους συσκευές για καταγραφή ασκήσεων κλπ. Πλέον ένα smartwatch μπορεί να καλύψει και αυτό τον τομέα.

H μπαταρια του ηταν πολυ μπροστα για smartwtch. Ακομα και τωρα παταει πολλα αντίστοιχα κατω.

Κοιτα τωρα σε σχεση με κοσμημα,  σιγουρα δεν ειναι οτι ομορφοτερο σαν ρολοι. Και ρολοι εννοω τα παροδοσιακα που ολοι γνωριζουμε.

Ακομα και η 'ομορφη εκδοση' του ανοξείδωτου ατσαλιού, η ακομα και του χρυσου special edition, δε συγκρίνεται με ενα κλασικό ελβετικο (και μη) ρολοι, που εχει κατασκευαστεί με την απαιτουμενη τεχνογνωσία, και σεβόμενη τις παραδόσεις εκατοντάδων χρόνων γυρω απο αυτο που ολοι γνωρίσαμε και θαυμάσαμε κάποτε σαν παιδια.

Το πραγματικο ρολοι, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει ακομα και σημερα.

Δεν εχω κανει ποτε το λαθος να συγκρίνω ενα πραγματικό ρολοι, με ενα smartwatch. 

Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Ανόμοια πράγματα. Σαν να λεμε συγκρινουμε τηλεφωνο με ποδήλατο.

Απο εκει και περα, ο καθενας αναλογα τις ανάγκες του, η ακομα και τα κεφια του αν θελετε, μπορει να εναλλάσσει το πρακτικο (applewatch) με το παραδοσιακό.

Για μενα προσωπικά υπαρχουν μερες που θελω να βγω εξω λιγο πιο κυριλέ, ετσι χωρις κανεναν ιδιαίτερο λογο. Ε εκει θα προτιμήσω να βαλω ενα απο τα κλασικά παραδοσιακά ρολογια που εχω, και οχι το applewatch. 

Δεν θα παθω και τιποτα για ενα βραδυ να δω τα μηνύματα κατευθειαν στο τηλ. αντι στον καρπο! Πως κάναμε δλδ τοσα χρόνια χωρις;;

Και να χασω και κανενα μυνημα η τηλ., ενταξει, δε χαθηκε και ο κοσμος.

Στο παρακατω βιντεο,  και οσους τους ενδιαφέρει, μπορουν να θαυμάσουν ενα σταδιο απο την καταπληκτική δουλεια της συναρμολόγησης ενος τέτοιου ρολογιού.

Πρόκειται για το χαραγμα και μονο ενος ελβετικου ρολογιου. (Vacheron Constantin)

λινκ:

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#951   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/01/2016 - 00:03

Εγώ είμαι λάτρης των Casio (έχω ακόμα το DW-1100), breitling, aviator και λόγω ΠΑ τελευταία των Vostok. Θα ήθελα και ένα Longine αλλά προς το παρόν αυτά ειναι αρκετά ακριβά για εμένα.
Όσον αφορά τα περί ανάγκης ο καθένας ειναι πως θα συνηθίσει. Και κινητά δεν είχαμε κάποτε αλλά... :)

#952   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 00:14

Nαι, ενταξει, αλλα δεν ειναι και αναγκη να γυρίσουμε στην εποχη του τροχου, για να λεμε οτι ειμαστε καλα! 

Ακολουθοντας την εποχη μας, ο καθενα απλως θα πρεπει να διαμορφώσει και ανακατατάξει τις αναγκες του. 

Διανύουμε τον 21αιωνα, με οτι αυτο συνεπάγεται. Δε χρειάζεται να παμε πισω στον χρονο για να βρουμε τι εχουμε πραγματικα αναγκη και τι οχι.

Αλλιως με αυτη τη λογικη, θα επρεπε να κυνηγάμε ακομα την τροφη με τα τοξα, να ξεχασουμε τα περι ελευθερίας ισότητας κτλ, και να παρακαλάμε να μην μας μισει ο γειτονας, για να μην μας δωσει στεγνα στην 'ιερα εξέταση΄ και βρεθουμε στα καλα καθουμενα μπαρμπεκιου στον πάσσαλο!

Ασε που δε θα ειχαμε ουτε αυτο το γκρουπακι να τα λεμε. ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/01/2016 - 00:14

#953   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 00:22

Χαχα όντως δεν θα θέλαμε να γυρίσουμε σε τέτοιες εποχές. Μια και σας βρήκα εδω, έχετε υπόψιν σας app για σημειώσεις στο ρολοι;
Έχω το day one σαν journal και λειτουργεί πολύ ωραία με την υπαγόρευση. Θα ήθελα ένα εύχρηστο app, όχι το Evernote, που να μπορώ να κάνω μικρές σημειώσεις (νομίζω το ρώτησα και σε αλλο τοπίο δεν θυμάμαι όμως τώρα)

#954   jimbo77

jimbo77

iPH newbie

• 82 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 3
  • GameCenter:jimbo77

Δημοσίευση 13/01/2016 - 00:35

Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου.

Κάτοχος AWS black 42mm από 26/12.

Αν και αρχικά επέμενα ότι θα περιμένω την 2η έκδοση τελικά το αγόρασα.

Εντυπώσεις:

Ωραίο για ρολόι και πολύ πιο ωραίο από κοντά (πολύ ωραίο είναι κ το Gear S2 που είναι το άλλο ρολόι που έχω δει από κοντά)

Βολικά τα notifications και τα reminders.

Addictive το fitness κομμάτι και να γεμίζεις τους κύκλους.

Οι κλήσεις με βόλεψαν μια δυο φορές σε αυτοκίνητο που δεν είχα BT.

H μπαταρία πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο, δεν έχω ξεμείνει ποτέ.

Ωραίο και το night stand feature με την ώρα στο κομοδίνο.

Το μόνο που μου λείπει είναι μερικές παραπάνω επιλογές σε watchfaces.

Γενικά ωραίο personal gadget και δε μετάνιωσα που αντί να αναβαθμίσω από 6 σε 6s προτίμησα να αγοράσω το ρολόι.

#955   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 01:23

Χαχα όντως δεν θα θέλαμε να γυρίσουμε σε τέτοιες εποχές. Μια και σας βρήκα εδω, έχετε υπόψιν σας app για σημειώσεις στο ρολοι;
Έχω το day one σαν journal και λειτουργεί πολύ ωραία με την υπαγόρευση. Θα ήθελα ένα εύχρηστο app, όχι το Evernote, που να μπορώ να κάνω μικρές σημειώσεις (νομίζω το ρώτησα και σε αλλο τοπίο δεν θυμάμαι όμως τώρα)

Δεν ασχολουμαι με αυτα πολυ φιλε μου.

Το notes απο μονο του εμενα μου φτανει και περισευει.

Ριξε μια ματια παντως εδω αν θελεις κατι διαφορετικο.

#956   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 13:27

Μια χαρά είσαι Πάνο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και έφτασε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα όπου έμεινε με 10%.

Και επειδή ήταν ώρα για ύπνο, μπήκε στη φόρτιση, αλλιώς είχε 3 ωρίτσες ακόμα χαλαρά.

#957   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 16:02

Φήμες θέλουν την παραγωγή του Apple Watch 2 να ξεκινάει δοκιμαστικά αργότερα μέσα στο μήνα, από νέα εταιρεία.

http://www.technobuf...-report-claims/

#958   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2016 - 21:34

Πολύ καλο το app iluxus. Σε ευχαριστώ.

#959   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 14/01/2016 - 20:26

Το Day One, αν και το είχα καιρό στο iPhone και στο iPad, άρχισα να το χρησιμοποιώ από το 2016, καταχωρώντας την καθημερινή μου διατροφή. Και τώρα με το ρολόι, γίνεται πολύ πιο εύκολο μέσω της υπαγόρευσης.

Και αν βιάζομαι και δεν θέλω να υπαγορεύσω το τι έφαγα, κάνω απλά ένα check-in, και επιστρέφω αργότερα στο κινητό να συμπληρώσω, έχοντας κρατήσει την ώρα και την τοποθεσία.

Το Purple Notes φαίνεται εξαιρετικά απλό και χρήσιμο, οπότε και κατάφερε να μπει στη λίστα επιθυμιών μου.

Σήμερα πήγα και για το πρώτο jogging μαζί με το ρολόι, χρησιμοποιώντας το Nike+ Running App. Είχα και το κινητό παρέα, για να καταλάβω όλα πως λειτουργούν.

Μιας και η τοποθεσία του πάρκου δεν αλλάζει, σκέφτομαι να αφήνω το iPhone σπίτι, και να πηγαίνω παρέα με το ρολόι και το Headset SBH20 της Sony. Μου φτάνει να καταγράφει αδρά την απόσταση και τον χρόνο. Αν και φοβάμαι ότι η εφαρμογή της Nike, θέλει παρέα το iPhone.

Στην επόμενη αθλητική περίσταση, θα διευκρινισθεί και αυτό.

Επίσης, τα Activity Achievements αποδίδουν αισθητική ικανοποίηση, παρέα με όποιο στόχο αντιπροσωπεύει το καθένα.

Όλη η εμπειρία είναι όμορφη, και αποδεικνύει πόσο όντα της "ολοκλήρωσης" είμαστε, θέλοντας να δούμε γεμάτα τα δαχτυλίδια (συμβαίνει και αλλού, όπως στα achievements, checklists και γενικότερα στα διάφορα games).

Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 14/01/2016 - 20:30

#960   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2016 - 20:40

Χρησιμοποίησε τη μαμά Activity εφαρμογή και θα είσαι κομπλέ.

Επιτρέπει στο ρολόι να καταγράφει με τεράστια ακρίβεια (και μέσω του GPS ) την απόσταση που κάνεις και συγχρονίζει αυτόματα μόλις πλησιάσει το κινητό.

Εγώ την έχω καταβρεί με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Μου αρέσει η όλη λογική των daily achievements και goals. 

Το Nike+ αν και χρόνιος χρήστης στου στο παρελθόν, δεν έχω δοκιμάσει να δω πως λειτουργεί στο ρολόι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5