Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 20/01/2016 - 22:14

2 εβδομάδες μετά και συνεχίζω να φοράω το ρολόι όλη μέρα.

Μέχρι τώρα οσο ημουν σπίτι ποτέ δεν φόραγα ρολόι, τώρα συνέχεια, εκτός από οταν το φορτίζω.

Το μονο που παρατηρησα (μπορει να ειναι και η ιδέα μου) ειναι πως αν το αφήσω όλο το βράδυ να φορτίζει, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα από το αν το φορτίσω μέσα στη μέρα και το βγάλω αφού πάει 100%

Eγω απο την αλλη εχω την εντύπωση οτι αν το φορτίζω το βράδυ, ο καφές μου βγαίνει πιο σκούρος το πρωί! :Ρ

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 20/01/2016 - 22:15.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/01/2016 - 23:51

Αν κρινω απο τις παραγγελιες που εχω για αξεσουαρ παντως, το 38αρι δε πρεπει να το πηρε κανεις! Μιλαμε για αναλογια 1 προς 10 σε σχεση με του 42αριου

πρεπει να φέρεις περισσότερα Βασίλη :)  ...δεν μπορουμε να βρουμε πραγματάκια απο Ελλάδα γμτ.

#978   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 20/01/2016 - 23:53

πρεπει να φέρεις περισσότερα Βασίλη :)  ...δεν μπορουμε να βρουμε πραγματάκια απο Ελλάδα γμτ.

Ε κοιτα, στο ρολοι περα απο προστατευτικα και docks φορτισης δε ξερω τι αλλο θα ειχε ενδιαφερον. Περιμενω να βγουν καλης ποιοτητας λουρακια ας πουμε. Καθε προταση καλοδεχουμενη

#979   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 23:59

Ε κοιτα, στο ρολοι περα απο προστατευτικα και docks φορτισης δε ξερω τι αλλο θα ειχε ενδιαφερον. Περιμενω να βγουν καλης ποιοτητας λουρακια ας πουμε. Καθε προταση καλοδεχουμενη

απο καλα λουράκια πονάμε  σε νορμαλ τιμες .πχ κανα καλο μπρασελε οπως βαλανε τα παιδια στο αλλο θεμα η καποια σιλικόνης που να ειναι σχετικα κοντα σε ποιότητα με τα original η ακομα και δερματινα.

#980   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 00:00

απο καλα λουράκια πονάμε σε νορμαλ τιμες .πχ κανα καλο μπρασελε οπως βαλανε τα παιδια στο αλλο θεμα η καποια σιλικόνης που να ειναι σχετικα κοντα σε ποιότητα με τα original η ακομα και δερματινα.

Σε ποιο νημα ειναι για να παρω καμια ιδεα;

#981   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 00:02

http://www.iphonehel...κευαστές/page-5

#982   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 21/01/2016 - 00:19

Σε ποιο νημα ειναι για να παρω καμια ιδεα;

Ισχύει ότι στο θέμα λουράκια υπάρχει μεγάλη έλλειψη. Ακόμα και Ελλάδα (skroutz) ότι έχω δει φαίνεται χαμηλής ποιότητας δυστυχώς και όχι πάντα τόσο ομορφο.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#983   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 00:21

Ισχύει ότι στο θέμα λουράκια υπάρχει μεγάλη έλλειψη. Ακόμα και Ελλάδα (skroutz) ότι έχω δει φαίνεται χαμηλής ποιότητας δυστυχώς και όχι πάντα τόσο ομορφο.

αυτα που βλεπεις στο skroutz με 6.90 τα ξερω, εφερα ενα για δειγμα και το πεταξα στα σκουπιδια. Ειναι κριμα σε συσκευη κοσμημα να βαζεις λουρακι σαν τα πλαστικα ρολογια στην πανηγυρια. Τσεκαρω τωρα απο προμηθευτες, εχω δει ενα Bracelet Milanese που μπορει να εχει λογικη τιμη για Ελλαδα...

#984   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 00:26

αυτα που βλεπεις στο skroutz με 6.90 τα ξερω, εφερα ενα για δειγμα και το πεταξα στα σκουπιδια. Ειναι κριμα σε συσκευη κοσμημα να βαζεις λουρακι σαν τα πλαστικα ρολογια στην πανηγυρια. Τσεκαρω τωρα απο προμηθευτες, εχω δει ενα Bracelet Milanese που μπορει να εχει λογικη τιμη για Ελλαδα...

Ακριβώς αυτό. Προσωπικά ένα κοκκινο σιλικόνης που θέλω θα το αγοράσω αυθεντικό (πάνε και τα χρήματα σε καλό σκοπό εξάλλου)

#985   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 07:36

Ναι φέρνουν λουράκια που έχουν 5 ευρώ και τα δίνουν 30 .αυτα που έχουν λίγο καλύτερη ποιότητα περνάνε χαλαρά το 50αρικο εδω

Και εγώ ειχα δοκιμαστή ένα τέτοιο και δεν το έβαλα καν ήταν τραγικό .εχει όμως και μερικά που έχουν αρκετά καλύτερη ποιότητα σε νορμαλ τιμή .αλλα όχι Ελλάδα .θελω να ψωνίζω απο Ελλάδα και ας ειναι λίγο πιο ακριβά αλλα τουλάχιστον να έχουν καλη ποιότητα σαν αυτα που πουλάει το Αμαζόν για παράδειγμα .

#986   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 09:07

Ναι φέρνουν λουράκια που έχουν 5 ευρώ και τα δίνουν 30 .αυτα που έχουν λίγο καλύτερη ποιότητα περνάνε χαλαρά το 50αρικο εδω

Και εγώ ειχα δοκιμαστή ένα τέτοιο και δεν το έβαλα καν ήταν τραγικό .εχει όμως και μερικά που έχουν αρκετά καλύτερη ποιότητα σε νορμαλ τιμή .αλλα όχι Ελλάδα .θελω να ψωνίζω απο Ελλάδα και ας ειναι λίγο πιο ακριβά αλλα τουλάχιστον να έχουν καλη ποιότητα σαν αυτα που πουλάει το Αμαζόν για παράδειγμα .

Απλα να υπολογισεις οτι με τη φορολογια που μας βαζουν πλεον εδω σε αναγκαζουν να πουλησεις για καποιο σεβαστο κερδος. Εχει φτασει πλεον φορολογια και ασφαλιση να ειναι το 60% του κεδους σου, ενω απο ebay κτλ ειναι μαυρα, χωρις καν να εχει στοκ κατι

#987   mpampis83

mpampis83

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2016 - 10:16

Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε
Σαν την Apple δεν έχει

#988   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 10:19

Μαζί Japan και mpampis83 watch

Attached Files

#989   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 10:22

Μαζί Japan και mpampis83 watch

Κάποιον θα στεναχωρήσω αλλά το μαύρο ειναι πιο ομορφο :P

#990   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2016 - 10:37

Κάποιον θα στεναχωρήσω αλλά το μαύρο ειναι πιο ομορφο :P

χαχαχαχ το μαύρο έχω :) αλλα αν δεις απο κοντά και το άσπρο ειναι γαματο !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες