Αφού αντέξαμε ένα χρόνο χωρίς να μας κάνει την τιμή η apple να επισκεφτεί την "κακομοίρικη" ελληνική αγορά και πλέον φτάσαμε για να ασχοληθούν μαζί μας στις παραμονές της ανακοίνωσης της επόμενης έκδοσης, εγώ προσωπικά συνήθισα κ μπορώ να περιμένω και περισσότερο, με δεδομένο ότι το επόμενο μοντέλο iwatch 2 θα έχει αρκετά νέα features που,όπως φημολογείται, δεν μπορούν να υποστηριχτούν από το υφιστάμενο hardware (λεπτότερος σχεδιασμός με μεγαλύτερη μπαταρία, interactive magnetic λουράκι που θα κυκλώνει, θα απενεργοποιεί κ θα προστατεύει το ρολόι για φύλαξη ή μεταφορά, πιθανόν circular display - το αγαπημένο μου - κλπ.).
Άσε που πιστεύω ότι έτσι και τσιμπήσουμε κ καταπιούμε το φάουλ της σχεδόν ετήσιας καθυστέρησης κυκλοφορίας στη χώρα μας, το επόμενο μοντέλο θα κάνει άλλον χρόνο για να φτάσει στις ελληνικές βιτρίνες.... αν δουν όμως ΄΄οτι υπάρχει δυσαρέσκεια που θα μεταφραστεί σε μειωμένες ή ελάχιστες πωλήσεις ίσως μας τιμήσουν και μας έγκαιρα, όπως κάνουν και για τα υπόλοιπα προϊόντα της apple που έρχονται κανονικά και τα αγοράζουμε κανονικότατα, παρά την κρίση στη χώρα μας.
Αναμονή μέχρι το event, στις 15 Μαρτίου, φορώντας, προς το παρόν, ένα moto360 που συνεργάζεται μια χαρά με το iphone μου, μέσω wear.
Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, 04/02/2016 - 13:34