Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2016 - 18:15

Το Apple Watch είναι καταπληκτικό.
Συγκεκριμένα έχω το Sport 42mm Space Gray και είναι κορυφαίο!
Όσο για την τιμή, η αγορά είναι μεγάλη εντός και εκτός Ελλάδας και ο καθένας αποφασίζει ανάλογα.
Το Apple Watch όμως είναι μοναδικό και αξίζει η αγορά του!
Όσο για το Apple event στις 15/3, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι για το Apple Watch η παρουσίαση θα επιφυλάσσει μόνο νέα bands και νέο watchOS 2.2, χωρίς απολύτως κανένα hardware update.
Το Apple Watch 2 θα έρθει το φθινόπωρο... έως τότε χαρείτε το μοναδικό Apple Watch που θα κυκλοφορίσει και επίσημα 12/2 στην Ελληνική αγορά από την iSquare.

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 03/02/2016 - 18:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 03/02/2016 - 19:46

Κατ' εμέ έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής, έχω το gold με το midnight blue band και δεν έχω πολυασχοληθεί, πιο πολύ κάθομαι και το χαζεύω, μου θυμίζει το πρώτο iphone.

Σε αυτό το δίλημμα ήμουν όταν πήγα σε Apple Store να αγοράσω το δικό μου. Τελικά υπερίσχυσε η λογική του να πάμε στα σίγουρα. Πολύ όμορφο αυτό το χρυσό με το μπλε λουράκι. Απόλαυσέ το.

430 για κάτι που σε ενα μήνα θα είναι περσινό μοντέλο? Με πια λογική?

Φήμες... Και αν τελικά ανακοινωθεί, τότε θα αργήσει να έρθει στην αγορά κανά 3μηνο, και αν κρίνουμε από την Apple, οι ενδιαφερόμενοι θα είναι όσοι ΔΕΝ έχουν Apple Watch. Το ίδιο δεν κάνει κάθε φορά με τα προϊόντα της?! Οι αλλαγές είναι τόσο μικρές, που δεν αξίζει για έναν μη απαιτιτηκότατο χρήστη να αναβαθμίσει.

Το Apple Watch είναι καταπληκτικό.
Συγκεκριμένα έχω το Sport 42mm Space Gray και είναι κορυφαίο!
Όσο για την τιμή, η αγορά είναι μεγάλη εντός και εκτός Ελλάδας και ο καθένας αποφασίζει ανάλογα.
Το Apple Watch όμως είναι μοναδικό και αξίζει η αγορά του!
Όσο για το Apple event στις 15/3, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι για το Apple Watch η παρουσίαση θα επιφυλάσσει μόνο νέα bands και νέο watchOS 2.2, χωρίς απολύτως κανένα hardware update.
Το Apple Watch 2 θα έρθει το φθινόπωρο... έως τότε χαρείτε το μοναδικό Apple Watch που θα κυκλοφορίσει και επίσημα 12/2 στην Ελληνική αγορά από την iSquare.

Ακριβώς.

Προσωπικά παρέκαμψα την αγορά οποιουδήποτε Fitness Tracker και πήγα απευθείας στην καλύτερη λύση για το iPhone. Έτσι είναι λίγο πιο εύκολα να δικαιολογήσεις τα 450€. Αν προσθέσω και το ότι για ρολόγια έχω δώσει την τελευταία 15ετία κοντά στα 120€ μόνο, άνετα βγαίνουν τα νούμερα αθροιστικά.

Μία ψιλο-ανυσηχία την έχω για τον κύκλο αναβάθμισής του, αλλά δεν αφήνω να με αποσυντονίσει καθόλου από την καθημερινή απόλαυση ενός πολύ σιωπηλού Gadget που κάνει όσα μας έχει υποσχεθεί.

#1038   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2016 - 20:07

Σε αυτό το δίλημμα ήμουν όταν πήγα σε Apple Store να αγοράσω το δικό μου. Τελικά υπερίσχυσε η λογική του να πάμε στα σίγουρα. Πολύ όμορφο αυτό το χρυσό με το μπλε λουράκι. Απόλαυσέ το.

Φήμες... Και αν τελικά ανακοινωθεί, τότε θα αργήσει να έρθει στην αγορά κανά 3μηνο, και αν κρίνουμε από την Apple, οι ενδιαφερόμενοι θα είναι όσοι ΔΕΝ έχουν Apple Watch. Το ίδιο δεν κάνει κάθε φορά με τα προϊόντα της?! Οι αλλαγές είναι τόσο μικρές, που δεν αξίζει για έναν μη απαιτιτηκότατο χρήστη να αναβαθμίσει.

Ακριβώς.
Προσωπικά παρέκαμψα την αγορά οποιουδήποτε Fitness Tracker και πήγα απευθείας στην καλύτερη λύση για το iPhone. Έτσι είναι λίγο πιο εύκολα να δικαιολογήσεις τα 450€. Αν προσθέσω και το ότι για ρολόγια έχω δώσει την τελευταία 15ετία κοντά στα 120€ μόνο, άνετα βγαίνουν τα νούμερα αθροιστικά.
Μία ψιλο-ανυσηχία την έχω για τον κύκλο αναβάθμισής του, αλλά δεν αφήνω να με αποσυντονίσει καθόλου από την καθημερινή απόλαυση ενός πολύ σιωπηλού Gadget που κάνει όσα μας έχει υποσχεθεί.

Όπως αναφέρει το buzzfeed και το 9to5mac στις 15/3 το Apple event θα περιλαμβάνει για το Apple Watch μόνο νέα bands και το νέο software (watchOS 2.2):

A selection of new Apple Watch bands is also expected.
http://www.buzzfeed....vent#.kj7JJzmj8

Following up on September’s Apple Watch updates, this spring’s Apple Watch refresh will focus on new bands and software, according to sources. The new band lines will include multiple new colors for the rubberized Sport bands, new Hermès bands, a ‘space black’ version of the Milanese Loop, and an entirely new band line made of a new material. Supply chain sources indicate that Apple has been testing a series of “high-quality” NATO-style nylon bands for the Apple Watch, but we have not confirmed that this is indeed the new line launching in March.
http://9to5mac.com/2...ad-apple-watch/

#1039   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 03/02/2016 - 22:26

Όπως αναφέρει το buzzfeed και το 9to5mac στις 15/3 το Apple event θα περιλαμβάνει για το Apple Watch μόνο νέα bands και το νέο software (watchOS 2.2):

A selection of new Apple Watch bands is also expected.
http://www.buzzfeed....vent#.kj7JJzmj8

Following up on September’s Apple Watch updates, this spring’s Apple Watch refresh will focus on new bands and software, according to sources. The new band lines will include multiple new colors for the rubberized Sport bands, new Hermès bands, a ‘space black’ version of the Milanese Loop, and an entirely new band line made of a new material. Supply chain sources indicate that Apple has been testing a series of “high-quality” NATO-style nylon bands for the Apple Watch, but we have not confirmed that this is indeed the new line launching in March.
http://9to5mac.com/2...ad-apple-watch/

Όμορφα, αλλά επιμένω όλα αυτά να τα ορίζω ως φήμες, μέχρι να ακούσω από τα στελέχη της Apple τι θα δώσουν. Για να είμαι ήσυχος. Αν υπάρχει μία αρετή που μου η Apple, είναι η υπομονή!

Κρατάω από όλη αυτή την φημολογία μόνο την ημερομηνία!

#1040   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/02/2016 - 22:49

Προφανώς εννοούν το 38αρι

#1041   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 04/02/2016 - 09:27

430€ το 38αρι μου φαίνεται ακριβό. Αν θυμάμαι καλά το 42" τον Αυγ το είχα πάρει 450€. Για το sport μιλάω πάντα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1042   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2016 - 11:02

και σχεδόν μετά από ένα χρόνο ..............

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 04/02/2016 - 11:05

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1043   nickvog

nickvog

iPH Member

• 330 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/02/2016 - 13:25

Αφού αντέξαμε ένα χρόνο χωρίς να μας κάνει την τιμή η apple να επισκεφτεί την "κακομοίρικη" ελληνική αγορά και πλέον φτάσαμε για να ασχοληθούν μαζί μας στις παραμονές της ανακοίνωσης της επόμενης έκδοσης, εγώ προσωπικά συνήθισα κ μπορώ να περιμένω και περισσότερο, με δεδομένο ότι το επόμενο μοντέλο iwatch 2 θα έχει αρκετά νέα features που,όπως φημολογείται, δεν μπορούν να υποστηριχτούν από το υφιστάμενο hardware (λεπτότερος σχεδιασμός με μεγαλύτερη μπαταρία, interactive magnetic λουράκι που θα κυκλώνει, θα απενεργοποιεί κ θα προστατεύει το ρολόι για φύλαξη ή μεταφορά, πιθανόν circular display - το αγαπημένο μου -  κλπ.).

Άσε που πιστεύω ότι έτσι και τσιμπήσουμε κ καταπιούμε το φάουλ της σχεδόν ετήσιας καθυστέρησης κυκλοφορίας στη χώρα μας, το επόμενο μοντέλο θα κάνει άλλον χρόνο για να φτάσει στις ελληνικές βιτρίνες.... αν δουν όμως ΄΄οτι υπάρχει δυσαρέσκεια που θα μεταφραστεί σε μειωμένες ή ελάχιστες πωλήσεις ίσως μας τιμήσουν και μας έγκαιρα, όπως κάνουν και για τα υπόλοιπα προϊόντα της apple που έρχονται κανονικά και τα αγοράζουμε κανονικότατα, παρά την κρίση στη χώρα μας.

Αναμονή μέχρι το event, στις 15 Μαρτίου, φορώντας, προς το παρόν, ένα moto360 που συνεργάζεται μια χαρά με το iphone μου, μέσω wear.

Τελευταία επεξεργασία από: nickvog, 04/02/2016 - 13:34

#1044   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/02/2016 - 13:45

Αφού αντέξαμε ένα χρόνο χωρίς να μας κάνει την τιμή η apple να επισκεφτεί την "κακομοίρικη" ελληνική αγορά και πλέον φτάσαμε για να ασχοληθούν μαζί μας στις παραμονές της ανακοίνωσης της επόμενης έκδοσης, εγώ προσωπικά συνήθισα κ μπορώ να περιμένω και περισσότερο, με δεδομένο ότι το επόμενο μοντέλο iwatch 2 θα έχει αρκετά νέα features που,όπως φημολογείται, δεν μπορούν να υποστηριχτούν από το υφιστάμενο hardware (λεπτότερος σχεδιασμός με μεγαλύτερη μπαταρία, interactive magnetic λουράκι που θα κυκλώνει, θα απενεργοποιεί κ θα προστατεύει το ρολόι για φύλαξη ή μεταφορά, πιθανόν circular display - το αγαπημένο μου - κλπ.).

Άσε που πιστεύω ότι έτσι και τσιμπήσουμε κ καταπιούμε το φάουλ της σχεδόν ετήσιας καθυστέρησης κυκλοφορίας στη χώρα μας, το επόμενο μοντέλο θα κάνει άλλον χρόνο για να φτάσει στις ελληνικές βιτρίνες.... αν δουν όμως ΄΄οτι υπάρχει δυσαρέσκεια που θα μεταφραστεί σε μειωμένες ή ελάχιστες πωλήσεις ίσως μας τιμήσουν και μας έγκαιρα, όπως κάνουν και για τα υπόλοιπα προϊόντα της apple που έρχονται κανονικά και τα αγοράζουμε κανονικότατα, παρά την κρίση στη χώρα μας.

Αναμονή μέχρι το event, στις 15 Μαρτίου, φορώντας, προς το παρόν, ένα moto360 που συνεργάζεται μια χαρά με το iphone μου, μέσω wear.

Είχες ποτέ Apple Watch?επειδη το δοκιμάσαμε με moto360 το iPhone θα καταλάβεις ποοοοσο διαφορά εχει με το watch το iPhone .

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 04/02/2016 - 13:47

#1045   nickvog

nickvog

iPH Member

• 330 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/02/2016 - 15:51

Είχες ποτέ Apple Watch?επειδη το δοκιμάσαμε με moto360 το iPhone θα καταλάβεις ποοοοσο διαφορά εχει με το watch το iPhone .

Γιατί το λες αυτό ? Είπα εγώ ότι το moto360 είναι καλύτερο του iwatch ? Δεν συγκρίνω τις δύο συσκευές, γιατί έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και σαφώς στην πλατφόρμα του ios υπερέχει το apple watch.

Το μόνο που είπα και τονίζω εδώ είναι ότι τώρα που η apple εδέησε να κυκλοφορήσει το ρολόι της στην Ελλάδα, ήδη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη συσκευή της.... αλλού.  

#1046   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 04/02/2016 - 17:00

Εγώ το έχω από τον Αύγουστο. Αν το παρουσιάσει Μάρτιο, τότε ίσως κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο (στην ελληνική αγορά το 2017). Τότε θα μπορώ να περάσω στο 2 κάνοντας το 1 δώρο στη σύζυγο με ένα καινούριο λουράκι (όπως κάνω με το κάθε iPhone τόσα χρόνια)

Sent from my iPad using Tapatalk

#1047   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2016 - 18:53

Η επόμενη έκδοση, το Apple Watch 2, θα κυκλοφορίσει κανονικά και χωρίς καθυστέρηση στην Ελλάδα, όπως και οι υπόλοιπες συσκευές της Apple.

Να θυμίσω ότι και στην κυκλοφορία του πρώτου iPad είχε καθυστερήσει αναλόγως για να έρθει στην Ελλάδα, αλλά το iPad 2 κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με τις ευρωπαϊκές χώρες!

Έως το φθινόπωρο για την επόμενη έκδοση του Apple Watch 2, χαρείτε την παρούσα έκδοση του Apple Watch, αξίζει και μάλιστα είναι καταπληκτικό!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 04/02/2016 - 18:56

#1048   dimitrisvlc

dimitrisvlc

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/02/2016 - 19:02

Καλησπερα παιδια! Μιας και θα το αγορασω την επομενη εβδομαδα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματακια.
1. Εβλεπα στα διαφορα site και blog οτι στις αρχες ειχε θεματα με την ταχυτητα ανοιγματος των εφαρμογων και γενικοτερα με την ταχυτητα πανω στην χρηση. Εχει γινει κατι πανω σε αυτο με το watchOS 2 ή ειμαστε στην ιδια κατασταση;
2. Τα γραπτα μηνυματα ερχονται κανονικα σαν notification ή πρεπει να ειναι iMessages;
3. Υπαρχουν πολλες αυτονομες εφαρμογες για το ρολοι μετα απο τοσους μηνες που ηρθε το καινουργιο λειτουργικο; Για παραδειγμα στην αρχη το shazam χρειαζοταν το ηχειο του iPhone για να ακουσει το τραγουδι που παιζει.. Εχει γινει τιποτα πανω σε αυτο;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων θα επανελθω αν σκεφτω κατι αλλο να ρωτησω! 😊

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisvlc, 04/02/2016 - 19:03

#1049   vkouk

vkouk

iPH Contributor

• 951 μηνύματα
  • Twitter:@vkoukoutis
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:v.kouk

Δημοσίευση 04/02/2016 - 19:04

Εγώ το έχω από τον Αύγουστο. Αν το παρουσιάσει Μάρτιο, τότε ίσως κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο (στην ελληνική αγορά το 2017). Τότε θα μπορώ να περάσω στο 2 κάνοντας το 1 δώρο στη σύζυγο με ένα καινούριο λουράκι (όπως κάνω με το κάθε iPhone τόσα χρόνια)

Sent from my iPad using Tapatalk

Και όλοι ειναι ευτυχισμένοι αχαχα ωραίος

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

#1050   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/02/2016 - 20:27

Εγώ προσωπικά (και το έχω αναφέρει και πιο πριν) πιστεύω ότι το AW 2 θα ακολουθήσει την πορεία του 1 όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης. 

Θα έχουμε μια πρώτη παρουσίαση - επαφή το Σεπτέμβριο μαζί με την παρουσίαση των νέων iPhone και το Μάρτιο του 17 θα γίνει η κυκλοφορία όπως και πέρυσι.

Βασίζω αυτό καθαρά σε δικές μου ικασίες. Η Apple στην παρουσίαση του 1ου AW είχε αναφέρει πως πρόκειται για την πιο προσωπική συσκευή που έφτιαξε ποτέ.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επειδή είναι τόσο προσωπική μπορεί και ο κύκλος ανανέωσης της να είναι 2 χρόνια αντί για 1.

Στις 15 Μαρτίου δεν θα δούμε νέο Apple Watch και το θεωρώ 99% σίγουρο.

Μην ξεχνάμε πως έχει και ένα μοντέλο των 17000$ το οποίο δεν μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις-ακυρώσεις μέσα στον 1 χρόνο και να βγάλεις 2ο.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13