Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 28/03/2016 - 16:08

Παιδιά αξίζει λέτε να το πάρω ΄τώρα;; Το Σεπτέμβριο λογικά θα βγάλουν το 2, τι λέτε αξίζει ή όχι;;

μονο εσυ ξερεις..:) μπορείς να περιμένεις; Αν δεν βγει το Σεπτέμβρη;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.201 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 28/03/2016 - 16:14

Παιδιά αξίζει λέτε να το πάρω ΄τώρα;; Το Σεπτέμβριο λογικά θα βγάλουν το 2, τι λέτε αξίζει ή όχι;;

Αν εισαι φτιαγμένος παρτο αλλα τον Σεπτέμβριο να ξέρεις οτι θα ειναι άλλη φάση και ναι οκ παντα ειναι ετσι αλλα το πρώτο με το δευτερο θα έχει χαοτικές διάφορες κατα εμε

#1113   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/03/2016 - 16:31

Χαοτικές διάφορες αποκλείεται να έχει. Λιγο καλύτερη αυτονομία, λίγο καλύτερη cpu και ίσως κάμερα (που δεν το νομίζω).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: takisot, 28/03/2016 - 16:32

#1114   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 28/03/2016 - 16:34

μονο εσυ ξερεις.. :) μπορείς να περιμένεις; Αν δεν βγει το Σεπτέμβρη;

Αν εισαι φτιαγμένος παρτο αλλα τον Σεπτέμβριο να ξέρεις οτι θα ειναι άλλη φάση και ναι οκ παντα ειναι ετσι αλλα το πρώτο με το δευτερο θα έχει χαοτικές διάφορες κατα εμε

Χαοτικές διάφορες αποκλείεται να έχει. Λιγο καλύτερη αυτονομία, λίγο καλύτερη cpu και ίσως κάμερα (που δεν το νομίζω).

Aυτά ακριβώς σκέφτομαι και εγώ και είμαι διχασμένος!! Η τιμή του τωρινού στο σκρουτζ σίγουρα είναι πολύ καλή... Οικονομικά δεν θα έχω θέμα να αγοράσω και το 2 όταν βγει, απλά είμαι σε σκέψεις!!! Και το χειρότερο όλων είναι ότι ψήνεται και η κοπέλα μου τρελά να το πάρει και εκείνη Και επηρεάζομαι ακόμα περισσότερο!!! Πφφφ....!!! 

#1115   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 28/03/2016 - 16:59

Aυτά ακριβώς σκέφτομαι και εγώ και είμαι διχασμένος!! Η τιμή του τωρινού στο σκρουτζ σίγουρα είναι πολύ καλή... Οικονομικά δεν θα έχω θέμα να αγοράσω και το 2 όταν βγει, απλά είμαι σε σκέψεις!!! Και το χειρότερο όλων είναι ότι ψήνεται και η κοπέλα μου τρελά να το πάρει και εκείνη Και επηρεάζομαι ακόμα περισσότερο!!! Πφφφ....!!!

παρτο μη το σκέφτεσαι..κρατα το μεχρι τα Χριστούγεννα που θα πέσουν οι τιμές στο νέο (αν φυσικά βγει Σεπτέμβρη) και μετα πουλα το και παρε το καινούργιο...οπως και να χει κάτω απο 200€ δε θα το πουλήσεις λογικά.

#1116   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:44

Όπως τα λέει ο από πάνω. Στο μεταξύ πολλοί ρώτησαν εδώ αν αξίζει να το πάρουν με την σκέψη ότι θα έβγαινε Μάρτιο κάτι που μερικοί είχαμε τις αμφιβολίες μας. Όπως αποδείχτηκε και πάλι η αναμονή στα apple δεν είναι όπως στις λοιπες συσκευές.
Γνώμη μου αγοράζεις κάτι όταν το θέλεις. Άντε να περιμένεις μερικές εβδομάδες. Το να λες ότι θα ήθελες να αγοράσεις σε έξι μήνες και αν το νέο ρολόι είναι ουτοπικό. Αν ξέραμε πως θα βγει την επόμενη εβδομάδα ναι να περιμένεις. Αλλά για 6 μήνες ίσως και παραπάνω ποιος ο λόγος....

#1117   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.201 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:54

παρτο μη το σκέφτεσαι..κρατα το μεχρι τα Χριστούγεννα που θα πέσουν οι τιμές στο νέο (αν φυσικά βγει Σεπτέμβρη) και μετα πουλα το και παρε το καινούργιο...οπως και να χει κάτω απο 200€ δε θα το πουλήσεις λογικά.

Τόσο καλό θα ειναι το δευτερο που το πρώτο δεν θα το θελει κανένας ,βέβαια αν επιμένει η δικιά σου βουρ στο κατάστημα

#1118   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 28/03/2016 - 20:16

Αν το πάρετε τώρα, θα αποφασίσετε σε 6 μήνες αν σας κάνει δουλειά ή όχι. Θα απαντήσετε μόνοι σας αν τελικά χρειαζόμαστε SmartWatches γενικά.

Το πιο πιθανό είναι να μείνετε 99% ευχαριστημένοι (κάτι θα λείπει που θα θέλατε επιπλέον), αλλά δεν θα το μετανιώσετε.

Και όταν βγει το 2ο, θα δώσει τόση διαφορά η Apple, που ή θα αντέξετε άλλα 2 χρόνια με αυτό που έχετε, ή θα ψηθείτε τόσο πολύ για το νέο, που θα ψιλοσκοτώσετε το παλιό και δεν θα σας νοιάζει και καθόλου.

Θα το ευχαριστηθείτε.
Είναι σίγουρο.

Εκτός αν ζητάτε να φτιάχνει καφέ όπως θέλει ο SLK200GR
"no offense" :-p

Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 28/03/2016 - 20:18

#1119   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/03/2016 - 21:14

IMG_0642_zpsxshtzgs7.jpg

Το πήρα σήμερα, αρκετά ευχαριστημένος..!! Κουκλί, εύκολο στην εκμάθηση και το φοβερό Dictation του, δε προκειται να ξαναγράψω κάποιο σύντομο μήνυμα..  :P

Το μόνο κακό είναι πως είμαι στην 9.0.2 και δε μου βγάζει το Watch Companion να κάνει Update σε WatchOS 2.2 (απο 2.0.1 που ναι τώρα)

#1120   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2016 - 21:20

IMG_0642_zpsxshtzgs7.jpg

Το πήρα σήμερα, αρκετά ευχαριστημένος..!! Κουκλί, εύκολο στην εκμάθηση και το φοβερό Dictation του, δε προκειται να ξαναγράψω κάποιο σύντομο μήνυμα..  :P

Το μόνο κακό είναι πως είμαι στην 9.0.2 και δε μου βγάζει το Watch Companion να κάνει Update σε WatchOS 2.2 (απο 2.0.1 που ναι τώρα)

Καλορίζικο, καλοφόρετο. Βλέπω πολλοί προτιμούν το μαύρο.

Να ξέρεις πως για να έχεις WatchOS 2.2 πρέπει πρώτα να έχεις iOS 9.3. Ωστόσο, νομίζω πως με 9,1 ίσως να μπορείς να βάλεις τουλάχιστον την 2,1 στο ρολόι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός που είχα την 9.

#1121   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 28/03/2016 - 21:32

Καλορίζικο, καλοφόρετο. Βλέπω πολλοί προτιμούν το μαύρο.

Να ξέρεις πως για να έχεις WatchOS 2.2 πρέπει πρώτα να έχεις iOS 9.3. Ωστόσο, νομίζω πως με 9,1 ίσως να μπορείς να βάλεις τουλάχιστον την 2,1 στο ρολόι. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός που είχα την 9.

Πάει με τα ρούχα μου βασικά το μαύρο, δε ξερω για τους αλλους  :P.. είναι φοβερά προσωπική συσκευή

Θέλω κάποια στιγμή να πάρω και λουράκια, καμια ρεπλικα του Milanese Loop καλή ξέρει κανείς; Κάτι είδα απο αμαζον αλλα προτιμώ να ακούσω γνώμη απο καποιον που να την έχει καιρο

Ναι το ξερω..βλακεία αυτό απ τη μία λογικό απ την άλλη εφόσον συνεργάζονται τα 2 λειτουργικά.. Θα χω τώρα εναν παραπάνω λόγο να περιμένω Jailbreak.

#1122   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 29/03/2016 - 17:33

Να δεις εδω τα αντίστοιχα θέματα. Έχουμε πάρει αρκετοί λουράκια σαν αυτό που θέλεις. Εγώ πήρα και από Amazon και από eBay. Να δεις και το hoco λουράκι. Αν ψάξεις στο eBay πάντως θα σου βγάλει αρκετά.

#1123   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 29/03/2016 - 19:57

Από ότι βλέπω έπεσε η τιμή του και στο istorm.

#1124   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 29/03/2016 - 20:36

Καλα ρε παιδια, ολοι 42αρια πηρατε; Τα λουρακια για το 38 δε τα αγγιζει κανεις, για το αλλο αναρπαστα γινονται!

#1125   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/04/2016 - 11:42

ρε παίδες φίλος γρατζούνισε  την οθόνη του aw υπαρχει τρόπος να αφαιρεθεί η γρατζουνιά  ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες