εμενα πια και τα 42mm λιγα μου φαινονται.
Μακαρι να βγαλει 44 η 46 αργοτερα.
Δημοσίευση 01/04/2016 - 12:08
εμενα πια και τα 42mm λιγα μου φαινονται.
Μακαρι να βγαλει 44 η 46 αργοτερα.
Δημοσίευση 01/04/2016 - 12:13
Προχώρησα στην παραγγελία τελικά παιδιά!!!!! Αύριο πρώτα ο Θεός, τα περιμένω!!!!! Το ένα space black 42mm sport και το άλλο sport gold midnight blue!!!!!! Άντε να δούμε!!!!!! Επανέρχομαι μόλις τα παραλάβω με φωτογραφίες!!!!!
Δημοσίευση 01/04/2016 - 20:02
Δεν άντεξα, έβαλα την 9.3 για να αναβαθμίσω στη 2.2 του Watch OS.. δε το μετανιωσα σα να ρολάρει καλύτερα το ρολόι και να κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία.. πλέον μου βγάζει άνετα 2ημερο (ειναι 55% όταν φτάνω σπίτι).
Δημοσίευση 01/04/2016 - 20:37
ρε παίδες φίλος γρατζούνισε την οθόνη του aw υπαρχει τρόπος να αφαιρεθεί η γρατζουνιά ?
Δημοσίευση 01/04/2016 - 20:40
Δημοσίευση 03/04/2016 - 11:32
Δημοσίευση 03/04/2016 - 11:39
Παιδια καλημέρα!! Χαρούμενος κάτοχος Apple Watch!!! Εχω ενα πρόβλημα απλα. Όταν το άνοιξα το ρολόι ερχόταν με το watchOS 2.1, στο οποίο λειτουργούσε το dictation τέλεια. Μετά που εκανα αναβάθμιση συο 2.2 και εγώ και η κοπέλα μου, το dictation καταλαβαίνει μονο αγγλικά, καθώς και οι έτοιμες απαντήσεις στα μηνύματα εχουν γυρίσει στα αγγλικά... Ξέρει κανενας εάν αλλάζει αυτο ή εάν ειναι κανένα bug του 2.2;;;
Δημοσίευση 04/04/2016 - 09:57
Κάνε force touch την στιγμή που είναι να υπαγορεύσεις για να σου βγάλει επιλογή για γλώσσα.
Δημοσίευση 04/04/2016 - 10:06
Εδώ θα βρεις 2-3 θέματα που έχουν ανοιχτεί για εφαρμογές.
http://www.iphonehel...98-apple-watch/
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ
1Password
Day One 2
Money Pro
Heartwatch
Wunderlist
Swarm
Spark email
FB Messenger, viber, skype
Overcast
Λίγο Flipboard, Feedly & Instapaper (λίγο όμως, εώς και καθόλου. Είναι σχετικά προσεγμένες εφαρμογές)
Δημοσίευση 04/04/2016 - 23:28
Εδώ θα βρεις 2-3 θέματα που έχουν ανοιχτεί για εφαρμογές.
http://www.iphonehel...98-apple-watch/
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ
1Password
Day One 2
Money Pro
Heartwatch
Wunderlist
Swarm
Spark email
FB Messenger, viber, skype
Overcast
Λίγο Flipboard, Feedly & Instapaper (λίγο όμως, εώς και καθόλου. Είναι σχετικά προσεγμένες εφαρμογές)
Δημοσίευση 04/04/2016 - 23:55
Αξίζει η αναβάθμιση στο Day one 2??
Προσωπικά με ικανοποιεί και το πρώτο που εχω καιρό. Όποτε αν έχει κανένα χρήσιμο νέο feature να το σκεφτώ
Δημοσίευση 05/04/2016 - 10:27
γιατι δεν χρησιμοποιείς το myfitnesspal για την καταγραφή του φαγητού; Εγω εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος..Επειδή το 2016 υποσχέθηκα στον εαυτό μου να καταγράφω όλα τα φαγητά μου, με βολεύει που μπορώ να έχω 2 διαφορετικά ημερολόγια. Ένα γενικό και ένα για τα φαγητά και μόνο.
Θυμάμαι ότι αυτή ήταν η κυρία διαφορά με το Classic, που με έπεισε να αναβαθμίσω.
Αν έχεις 1-2 εγγραφές την ημέρα διαφόρων τύπων, νομίζω ότι αξίζει να τους υποστηρίξεις.
Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, ακόμα και στο ρολόι που είναι απλό και εύχρηστο. Όχι περιττό.
Πολλές φορές κάνω ένα check in με το ρολόι και σε δεύτερο χρόνο προσθέτω την περιγραφή του γεύματός μου.
Και φουλ υποστήριξη για iPad.
Δεν τα έχω μετανιώσει τα 5€, γιατί χρησιμοποιώ καθημερινά το προϊόν τους
Δημοσίευση 05/04/2016 - 10:34
Δημοσίευση 05/04/2016 - 10:50
το Evernote ουτε εμενα μου αρέσει. Πέθανα στο γέλιο με τα πιτόγυρα και τις τυρόπιτες.. εγω εχω πλέον φτιάξει την διατροφή μου αλλα με τι να την σταθεροποίηση χρησιμοποίησα την εφαρμογή για να εχω μια ένδειξη του τι τρώω.. Το day one μου αρέσει πολυ σαν ημερολόγιο κτλ πάντως.Δεν κάνω τόσο λεπτομερή καταγραφή. Δεν με νοιάζουν οι θερμίδες και τα αλλά συστατικά αλλά κάποιες υπερβολές που έκανα και κάνω. 1,5 μερίδες, επιπλέον περιττά ορεκτικά κτλ. Εκεί στοχεύω μέσω της ανασκόπησης.
Επίσης βλέπω στο myfitnesspal, ότι δεν έχει πιτόγυρα και ελληνικές τυρόπιτες LOL!
Θα ήταν μια ωραία ιδέα για Έλληνες προγραμματιστές να προσαρμόσουν το ελληνικό διαιτολόγιο. Εκεί θα στήριζα κιόλας σε μια καλή υλοποίηση.
Το άλλο που με κρατάει είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιώ ως ημερολόγιο σκέψεων ιδεών αλλά και σημειώσεων.
Όποτε μπορώ να αποκλείσω και Evernote και ξεχωριστό FoodTracker
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 05/04/2016 - 12:46
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες