Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   Ksidm7

Ksidm7

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/04/2016 - 13:55

Από ότι βλέπω έπεσε η τιμή του και στο istorm.

Γιατί ποσό είχε πριν; 429 δείχνει το 42mm και 379 το 38mm

Τελευταία επεξεργασία από: Ksidm7, 05/04/2016 - 13:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/04/2016 - 14:22

Γιατί ποσό είχε πριν; 429 δείχνει το 42mm και 379 το 38mm

Νομίζω παλαιοτερα το 42mm το sport κόστιζε 479€,άρα το έριξαν 50€.

#1143   Ksidm7

Ksidm7

iPH User

• 101 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2016 - 15:13

Όταν πρωτοήρθε όντως τόσο κόστιζε. Ναι έχει μέρες που έπεσε, μετά το Spring event.. Είπα κ γω.. Κ άλλο;

Τελευταία επεξεργασία από: Ksidm7, 05/04/2016 - 15:13

#1144   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/04/2016 - 10:20

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα Apple Watch απλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αξίζει να το πάρει κάποιος τώρα ή στους επόμενους 3 μήνες θα βγει καινούριο, γιατί διαβάζω σε μερικά sites ότι στο WWDC ίσως ανακοινωθεί το Apple Watch 2. Πότε κυκλοφόρησε το Apple Watch στην αγορά;

#1145   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 22/04/2016 - 12:25

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα Apple Watch απλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αξίζει να το πάρει κάποιος τώρα ή στους επόμενους 3 μήνες θα βγει καινούριο, γιατί διαβάζω σε μερικά sites ότι στο WWDC ίσως ανακοινωθεί το Apple Watch 2. Πότε κυκλοφόρησε το Apple Watch στην αγορά;

Το Apple Watch κυκλοφόρησε περίπου τέτοια περίοδο, πριν ένα χρόνο.

Κάποιοι περίμεναν ότι θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο που μας πέρασε.

Τον Ιούνιο παραδοσιακά δεν βγαίνουν συσκευές 2ης γενιάς. Οπότε μην ελπίζεις για Ιούνιο.

Ο Σεπτέμβριος είναι πιθανός, αν και το Apple Watch 2 λένε ότι δεν θα είναι και πολύ διαφορετικό από άποψη Design. Εσωτερική αναβάθμιση χαρακτηριστικών με ότι συνεπάγεται.

Οι επίσημες τιμές προβλέπω να μην αλλάξουν πολύ.

Δύο τα κριτήρια κατά τη γνώμη μου για να το πάρεις τώρα και να μην περιμένεις το επόμενο:

1. Αν το θες τώρα και
  2. αν είσαι εύκολος στις αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων

τότε, τσίμπα το και δώστο τον Σεπτέμβρη, ή όταν βγει ο διάδοχος.

Από τη στιγμή που είσαι διατεθειμένος να δώσεις τα λεφτά, να είσαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς.

Επίσης συνυπολόγισε και το καλοκαίρι και το μαύρισμα που δεν θα κάνεις στο σημείο του καρπού, όπου και θα φοράς το ρολόι.  :D  :lol:  :D

#1146   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/04/2016 - 15:36

εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να ανακοινωθει το apple watch 2 μιας και το καινουργιο ειναι καλυτερο απο το "παλιο" οπως και να το κανεις.μην πας να δωσεις τωρα λεφτα γιατι θα πανε τσαμπα.

αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση και σε τιμη τοτε παρτο ωστε να μην εχεις πολυ χασουρα οταν θα βγει το 2.

#1147   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:28

Εγω παντως το αγόρασα σημερα δεν άντεξα...είχα χθες γενέθλια και είπα να μου κανω ενα δώρο!!!!

You'll Never Walk Alone **JFT96**

#1148   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:52

Εγω παντως το αγόρασα σημερα δεν άντεξα...είχα χθες γενέθλια και είπα να μου κανω ενα δώρο!!!!

Καλορίζικο. Καλα έκανες και πήρες το δώρο. Πρέπει να ανταμείψουμε και τους εαυτούς μας. Ποιο διάλεξες εσύ;

#1149   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:57

Καλορίζικο. Καλα έκανες και πήρες το δώρο. Πρέπει να ανταμείψουμε και τους εαυτούς μας. Ποιο διάλεξες εσύ;

Ευχαριστω!!! space grey sport 42mm και μολις παρηγγειλα ενα μαύρο milanese loop...Αυτη τη στιγμή εχω το YouTube ανοιχτό και παρακολουθώ τον οδηγό αν και η χρήση του ειναι εύκολη.

#1150   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 24/04/2016 - 22:35

Λοιπόν ψάχνω κάτι τώρα για ειδοποιήσεις αλλά να το εχω και για γυμναστήριο και τρέξιμο. Έσω τη δυνατότητα να βρω aw sport space gray η silver η ένα garmin fenix 2. Γνώμες!

#1151   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/04/2016 - 22:36

το περιμενα!!!αχαχαχαχααχ καλοριζικο να το χαρεις!!!να τα εκατοστησεις!

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 24/04/2016 - 22:37

#1152   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2016 - 22:38

το περιμενα!!!αχαχαχαχααχ καλοριζικο να το χαρεις!!!να τα εκατοστησεις!

Μαρκο ευχαριστώ πολυ φιλε μου !!!!Υγεια σε όλους !!

#1153   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 25/04/2016 - 10:44

Να το χιλιοευχαρηστιθείς και πολλά καλά χρόνια!

Λοιπόν ψάχνω κάτι τώρα για ειδοποιήσεις αλλά να το εχω και για γυμναστήριο και τρέξιμο. Έσω τη δυνατότητα να βρω aw sport space gray η silver η ένα garmin fenix 2. Γνώμες!

Αν οι αθλητικές σου δραστηριότητες είναι μόνο αυτές, πάρε AW. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει GPS και αλτίμετρο, για την καταγραφή διαδρομής και ανύψωσης τρεξίματος. Αν τρέχεις μια συγκεκριμένη διαδρομή συνέχεια, τότε είσαι ακόμα κομπλέ. 
Πολλά χρόνια όπου έκανα καταγραφή με κινητά, μέσω SportsTracker και Nike+, συμπέρανα ότι οι σημαντικές πληρφορίες για μένα είναι το βήμα τρεξίματος και η απόσταση (κατά συνέπεια και ο χρόνος). Αυτά τα δύο τα κάνει καλά το AW. Συν όλα τα άλλα.

Τώρα αν θες υπερεξειδίκευση σε κάθε διαδρομή, και κάθε Σαββατοκύριακο είσαι σε νέα επαρχιακά μονοπάτια, τότε θα σε στηρίξει περισσότερο οτο Fenix. Και φυσικά αν ποδηλατοδρομείς σε δάση και βουνά.

Γνώμη μου, αν είσαι απλός αθλητής και όχι υπεραθλητής, θα σε καλύψει το AW. Αν πάλι το βαρεθείς και δεις ότι θες κάτι αθλητικό παραπάνω, το πουλάς πιο εύκολα από το Fenix.

#1154   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2016 - 10:44

Αν οι αθλητικές σου δραστηριότητες είναι μόνο αυτές, πάρε AW. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει GPS και αλτίμετρο, για την καταγραφή διαδρομής και ανύψωσης τρεξίματος. Αν τρέχεις μια συγκεκριμένη διαδρομή συνέχεια, τότε είσαι ακόμα κομπλέ.
Πολλά χρόνια όπου έκανα καταγραφή με κινητά, μέσω SportsTracker και Nike+, συμπέρανα ότι οι σημαντικές πληρφορίες για μένα είναι το βήμα τρεξίματος και η απόσταση (κατά συνέπεια και ο χρόνος). Αυτά τα δύο τα κάνει καλά το AW. Συν όλα τα άλλα.

Τώρα αν θες υπερεξειδίκευση σε κάθε διαδρομή, και κάθε Σαββατοκύριακο είσαι σε νέα επαρχιακά μονοπάτια, τότε θα σε στηρίξει περισσότερο οτο Fenix. Και φυσικά αν ποδηλατοδρομείς σε δάση και βουνά.

Γνώμη μου, αν είσαι απλός αθλητής και όχι υπεραθλητής, θα σε καλύψει το AW. Αν πάλι το βαρεθείς και δεις ότι θες κάτι αθλητικό παραπάνω, το πουλάς πιο εύκολα από το Fenix.

Να σαι καλα φιλε μου !!!!

#1155   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 01/05/2016 - 18:25

Δεν είμαι υπεραθλητής για απλά πράγματα το θέλω. Είδα ότι με τις εκάστοτε εφαρμογές γίνεται καλα το πράγμα. Από την άλλη εχω τρέλα με τα ρολόγια και δε ξέρω κατα ποσό θα το φοράω κάθε μέρα (για να εχει νόημα και αυτό με τις ειδοποιήσεις)

Δε ξέρω αν πρέπει να περιμένω μπας και βγει aw2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2