Από ότι βλέπω έπεσε η τιμή του και στο istorm.
Γιατί ποσό είχε πριν; 429 δείχνει το 42mm και 379 το 38mm
Τελευταία επεξεργασία από: Ksidm7, 05/04/2016 - 13:56.
Δημοσίευση 05/04/2016 - 13:55
Από ότι βλέπω έπεσε η τιμή του και στο istorm.
Τελευταία επεξεργασία από: Ksidm7, 05/04/2016 - 13:56.
Δημοσίευση 05/04/2016 - 14:22
Γιατί ποσό είχε πριν; 429 δείχνει το 42mm και 379 το 38mm
Δημοσίευση 05/04/2016 - 15:13
Τελευταία επεξεργασία από: Ksidm7, 05/04/2016 - 15:13.
Δημοσίευση 22/04/2016 - 10:20
Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα Apple Watch απλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αξίζει να το πάρει κάποιος τώρα ή στους επόμενους 3 μήνες θα βγει καινούριο, γιατί διαβάζω σε μερικά sites ότι στο WWDC ίσως ανακοινωθεί το Apple Watch 2. Πότε κυκλοφόρησε το Apple Watch στην αγορά;
Δημοσίευση 22/04/2016 - 12:25
Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα Apple Watch απλά έχω κάποιες ερωτήσεις. Αξίζει να το πάρει κάποιος τώρα ή στους επόμενους 3 μήνες θα βγει καινούριο, γιατί διαβάζω σε μερικά sites ότι στο WWDC ίσως ανακοινωθεί το Apple Watch 2. Πότε κυκλοφόρησε το Apple Watch στην αγορά;
Το Apple Watch κυκλοφόρησε περίπου τέτοια περίοδο, πριν ένα χρόνο.
Κάποιοι περίμεναν ότι θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο που μας πέρασε.
Τον Ιούνιο παραδοσιακά δεν βγαίνουν συσκευές 2ης γενιάς. Οπότε μην ελπίζεις για Ιούνιο.
Ο Σεπτέμβριος είναι πιθανός, αν και το Apple Watch 2 λένε ότι δεν θα είναι και πολύ διαφορετικό από άποψη Design. Εσωτερική αναβάθμιση χαρακτηριστικών με ότι συνεπάγεται.
Οι επίσημες τιμές προβλέπω να μην αλλάξουν πολύ.
Δύο τα κριτήρια κατά τη γνώμη μου για να το πάρεις τώρα και να μην περιμένεις το επόμενο:
τότε, τσίμπα το και δώστο τον Σεπτέμβρη, ή όταν βγει ο διάδοχος.
Από τη στιγμή που είσαι διατεθειμένος να δώσεις τα λεφτά, να είσαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς.
Επίσης συνυπολόγισε και το καλοκαίρι και το μαύρισμα που δεν θα κάνεις στο σημείο του καρπού, όπου και θα φοράς το ρολόι.
Δημοσίευση 22/04/2016 - 15:36
εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να ανακοινωθει το apple watch 2 μιας και το καινουργιο ειναι καλυτερο απο το "παλιο" οπως και να το κανεις.μην πας να δωσεις τωρα λεφτα γιατι θα πανε τσαμπα.
αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση και σε τιμη τοτε παρτο ωστε να μην εχεις πολυ χασουρα οταν θα βγει το 2.
Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:28
Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:52
Εγω παντως το αγόρασα σημερα δεν άντεξα...είχα χθες γενέθλια και είπα να μου κανω ενα δώρο!!!!
You'll Never Walk Alone **JFT96**
Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:57
Ευχαριστω!!! space grey sport 42mm και μολις παρηγγειλα ενα μαύρο milanese loop...Αυτη τη στιγμή εχω το YouTube ανοιχτό και παρακολουθώ τον οδηγό αν και η χρήση του ειναι εύκολη.Καλορίζικο. Καλα έκανες και πήρες το δώρο. Πρέπει να ανταμείψουμε και τους εαυτούς μας. Ποιο διάλεξες εσύ;
Δημοσίευση 24/04/2016 - 22:35
Δημοσίευση 24/04/2016 - 22:36
το περιμενα!!!αχαχαχαχααχ καλοριζικο να το χαρεις!!!να τα εκατοστησεις!Εγω παντως το αγόρασα σημερα δεν άντεξα...είχα χθες γενέθλια και είπα να μου κανω ενα δώρο!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 24/04/2016 - 22:37.
Δημοσίευση 24/04/2016 - 22:38
Μαρκο ευχαριστώ πολυ φιλε μου !!!!Υγεια σε όλους !!το περιμενα!!!αχαχαχαχααχ καλοριζικο να το χαρεις!!!να τα εκατοστησεις!
Δημοσίευση 25/04/2016 - 10:44
Εγω παντως το αγόρασα σημερα δεν άντεξα...είχα χθες γενέθλια και είπα να μου κανω ενα δώρο!!!!
Να το χιλιοευχαρηστιθείς και πολλά καλά χρόνια!
Λοιπόν ψάχνω κάτι τώρα για ειδοποιήσεις αλλά να το εχω και για γυμναστήριο και τρέξιμο. Έσω τη δυνατότητα να βρω aw sport space gray η silver η ένα garmin fenix 2. Γνώμες!
Αν οι αθλητικές σου δραστηριότητες είναι μόνο αυτές, πάρε AW. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει GPS και αλτίμετρο, για την καταγραφή διαδρομής και ανύψωσης τρεξίματος. Αν τρέχεις μια συγκεκριμένη διαδρομή συνέχεια, τότε είσαι ακόμα κομπλέ.
Πολλά χρόνια όπου έκανα καταγραφή με κινητά, μέσω SportsTracker και Nike+, συμπέρανα ότι οι σημαντικές πληρφορίες για μένα είναι το βήμα τρεξίματος και η απόσταση (κατά συνέπεια και ο χρόνος). Αυτά τα δύο τα κάνει καλά το AW. Συν όλα τα άλλα.
Τώρα αν θες υπερεξειδίκευση σε κάθε διαδρομή, και κάθε Σαββατοκύριακο είσαι σε νέα επαρχιακά μονοπάτια, τότε θα σε στηρίξει περισσότερο οτο Fenix. Και φυσικά αν ποδηλατοδρομείς σε δάση και βουνά.
Γνώμη μου, αν είσαι απλός αθλητής και όχι υπεραθλητής, θα σε καλύψει το AW. Αν πάλι το βαρεθείς και δεις ότι θες κάτι αθλητικό παραπάνω, το πουλάς πιο εύκολα από το Fenix.
Δημοσίευση 25/04/2016 - 10:44
Να σαι καλα φιλε μου !!!!Να το χιλιοευχαρηστιθείς και πολλά καλά χρόνια!
Αν οι αθλητικές σου δραστηριότητες είναι μόνο αυτές, πάρε AW. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει GPS και αλτίμετρο, για την καταγραφή διαδρομής και ανύψωσης τρεξίματος. Αν τρέχεις μια συγκεκριμένη διαδρομή συνέχεια, τότε είσαι ακόμα κομπλέ.
Πολλά χρόνια όπου έκανα καταγραφή με κινητά, μέσω SportsTracker και Nike+, συμπέρανα ότι οι σημαντικές πληρφορίες για μένα είναι το βήμα τρεξίματος και η απόσταση (κατά συνέπεια και ο χρόνος). Αυτά τα δύο τα κάνει καλά το AW. Συν όλα τα άλλα.
Τώρα αν θες υπερεξειδίκευση σε κάθε διαδρομή, και κάθε Σαββατοκύριακο είσαι σε νέα επαρχιακά μονοπάτια, τότε θα σε στηρίξει περισσότερο οτο Fenix. Και φυσικά αν ποδηλατοδρομείς σε δάση και βουνά.
Γνώμη μου, αν είσαι απλός αθλητής και όχι υπεραθλητής, θα σε καλύψει το AW. Αν πάλι το βαρεθείς και δεις ότι θες κάτι αθλητικό παραπάνω, το πουλάς πιο εύκολα από το Fenix.
Δημοσίευση 01/05/2016 - 18:25
Να το χιλιοευχαρηστιθείς και πολλά καλά χρόνια!
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες