Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 22/05/2016 - 11:31
Κάνει ενα rattling σαν να εχει ξεβιδώσει κάτι μέσα το οποίο κάνει το haptic feedback από διακριτικο, ενοχλητικό.
Το ποιο πιθανο ειναι η συσκευή να ανηκει σε μια faulty παρτιδα που ειχε κυκλοφορησει και στην οποία το taptic engine τα επαιζε από μόνο του.
Αύριο πρωί πρωί Document δυστυχώς.
Παρόλα αυτά δεν μετανιώνω την αγορά του, ούτε έχω να πω κάτι αρνητικο.
Μηχανήματα ειναι και χαλάνε.
Ad
Δημοσίευση 22/05/2016 - 12:03
Δεν επιδιορθώνεται σωστα;;Για ανακατασκευασμένο πας;;Λοιπον, 3 μήνες μετά και με φυσιολογική χρήση η δόνηση μας άφησε χρόνους δυστυχώς.
Κάνει ενα rattling σαν να εχει ξεβιδώσει κάτι μέσα το οποίο κάνει το haptic feedback από διακριτικο, ενοχλητικό.
Το ποιο πιθανο ειναι η συσκευή να ανηκει σε μια faulty παρτιδα που ειχε κυκλοφορησει και στην οποία το taptic engine τα επαιζε από μόνο του.
Αύριο πρωί πρωί Document δυστυχώς.
Παρόλα αυτά δεν μετανιώνω την αγορά του, ούτε έχω να πω κάτι αρνητικο.
Μηχανήματα ειναι και χαλάνε.
Δημοσίευση 22/05/2016 - 12:05
Δεν επιδιορθώνεται σωστα;;Για ανακατασκευασμένο πας;;
Από την πλευρά μου δοκίμασα τα πάντα
-hard reset 5-6 φορες
-unpair - repair
-restore - setup as new
-κλείσιμο άνοιγμα δόνησης
Αν μπορέσουν να μου το επισκευάσουν δεν έχω θέμα. Αλλιώς ανακατασκευασμένο.
Δημοσίευση 22/05/2016 - 12:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/05/2016 - 15:55
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ένα 42αρι steel αλλά από την έλη δεν ξέρω αν αξίζει μιας και σε λίγο θα βγει το καινούργιο , όπως επίσης εδώ και 2 android wear ρολόγια. Ένα moto360 και ένα HuaweiWatch.
Το 2 θα αργησει αρκετα να ερθει ελλαδα αν αυτος ειναι ο λογος που θα σε αποτρεψει
Δημοσίευση 22/05/2016 - 15:56
Το 2 θα αργησει αρκετα να ερθει ελλαδα αν αυτος ειναι ο λογος που θα σε αποτρεψει
Αυτό δεν με απασχολεί γιατί μένω στο εξωτερικό. Αλλά αν είναι να το κάνουν στρογγυλό τότε θα περιμένω.
Δημοσίευση 22/05/2016 - 15:59
Δημοσίευση 28/05/2016 - 23:06
Τοτε και το moto 360 κανει τη δουλεια και φθηνοτερα
Αν και το ομορφότερο για μένα, μόνο τα gear Και Apple Watch μου άρεσαν για διάφορους λόγους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με το android wear ειναι γιατί δεν υποστηρίζει ελληνική υπαγόρευση ειδικά από την στιγμή που πλέον το πληκτρολόγιο τους το υποστηρίζει. Επίσης, έχουν ακόμα πολλά bug. Η Samsung με το Tizen και η Apple με το δικό τους φαινεται πως βρήκαν την συνταγή.
Το μόνο θετικό που είχα με το 360 ήταν το γεγονός πως υποστήριζε θεωρητικά όλα τα android αν και με το note 3 κάθε μέρα έχανε τον συγχρονισμό 3 φορές!!!
Δημοσίευση 29/05/2016 - 00:12
Αν και το ομορφότερο για μένα, μόνο τα gear Και Apple Watch μου άρεσαν για διάφορους λόγους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με το android wear ειναι γιατί δεν υποστηρίζει ελληνική υπαγόρευση ειδικά από την στιγμή που πλέον το πληκτρολόγιο τους το υποστηρίζει. Επίσης, έχουν ακόμα πολλά bug. Η Samsung με το Tizen και η Apple με το δικό τους φαινεται πως βρήκαν την συνταγή.
Το μόνο θετικό που είχα με το 360 ήταν το γεγονός πως υποστήριζε θεωρητικά όλα τα android αν και με το note 3 κάθε μέρα έχανε τον συγχρονισμό 3 φορές!!!
Εγώ πάντως με το HuaweiWatch και το nexus 6p δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Ειδικά μόλις πήρε την marshmallow το ρολόι και ενεργοποιήθηκε το ηχείο το έχω και για να κάνω κλήσεις Άσε που με το android wear 2.0 έχουμε και πληκτρολόγιο.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 00:20
Παιδιά εμένα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται όπως στο iphone. Είναι φυσιολογικό η να το στείλω πίσω? Δεν υπακούει πάντα η οθόνη.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 29/05/2016 - 00:22.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 09:44
Παιδιά εμένα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται όπως στο iphone. Είναι φυσιολογικό η να το στείλω πίσω? Δεν υπακούει πάντα η οθόνη.
Τωρα αρχισε να στο κανει ή το ειχες παρατηρησει εξ αρχης;
Δημοσίευση 29/05/2016 - 09:48
Τωρα αρχισε να στο κανει ή το ειχες παρατηρησει εξ αρχης;
Μετα το update. Εχω κανει 3 φορματ αλλα τα ιδια. Το εκανε και στην αρχη αλλα σε πολυ λιγοτερο βαθμο.
Δημοσίευση 29/05/2016 - 09:49
Δημοσίευση 31/05/2016 - 22:05
Λοιπόν, επανέρχομαι με το θέμα του Apple Watch.
Την προηγούμενη εβδομάδα (23/5) πήγα στη Document στη Γλυφάδα με σκοπό να αφήσω τη συσκευή για το πρόβλημα που είχα αναφέρει με τη δόνηση. Επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί οι προηγούμενες εμπειρίες ήταν τέρμα θετικές με 0 παράπονα και είναι και πιο κοντά στο σπίτι μου.
Ο τεχνικός με δέχτηκε σχεδόν αμέσως και πήρε τη συσκευή μου ώστε να την ελέγξει (εμπειρικά από ότι κατάλαβα αφού ούτε diagnostics είδε ούτε τίποτα, απλά έπαιζε με το ανέβασμα και το κατέβασμα του haptic feedback).
Μου είπε ότι δεν βρίσκει κάτι περίεργο και πως έτσι κάνουν όλες οι συσκευές που έχει δει (επέμενε γενικά ότι η συσκευή μου είναι μια χαρά), αλλά αν επιμένω θα το κρατήσει να το στείλει για έλεγχο. Αυτό σήμαινε ότι θα έμενα 5-8 εργάσιμες χωρίς συσκευή και σε περίπτωση που δεν έβρισκαν κάτι θα έπρεπε να πληρώσω 25ευρώ για τον έλεγχο.
Παρόλα αυτά, δέχτηκα και άφησα τη συσκευή αφού ήμουν πεπεισμένος ότι έχει πρόβλημα. Πηγαίνοντας να φύγω από το μαγαζί, δοκίμασα το Alarm και σε όσες συσκευές είχε εκεί και ένιωσα ότι έκαναν ακριβώς όπως και η δική μου, και προφανώς επηρεασμένος και από τα λόγια του τεχνικού ότι βρίσκει τη συσκευή μου απολύτως φυσιολογική ένιωσα ότι είχα κάνει βλακεία και έτσι αποφάσισα να την πάρω και να μην την αφήσω (θεωρώντας ότι όλα είναι καλά).
Ερχόμαστε τώρα στο Σάββατο που μας πέρασε, όπου παρατήρησα ένα κόκκινο σημάδι στο χέρι μου από το λουράκι (μαύρο sport αυθεντικό) και το οποίο με έκανε να επικοινωνήσω απευθείας με το Support της Apple στο Twitter, όπου μου ανοίξανε case αυτομάτως και μου είπαν να πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο ώστε να με εξυπηρετήσουν.
Αυτή τη φορά, και επειδή έτυχε να είμαι κοντά, αποφάσισα να πάω στο iStorm στο Κολωνάκι. Πήγα λοιπόν εχθές και ο υπάλληλος μου είπε ότι η συσκευή θα κάνει 5-8 εργάσιμες αν μείνει Ελλάδα , αλλά αν χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό μπορεί να κάνει μέχρι 1 μήνα! (Αυτά μονο για να ελέγξουν και να κάνουν αντικατάσταση στο λουράκι - δεν μπορούσα να το αφήσω σκέτο, έπρεπε όλο το ρολόι). Αφού λοιπόν το δέχτηκα (μιας και ήταν θέμα υγείας και όχι η δόνηση) είδα ότι ο υπάλληλος φορούσε και αυτός Apple Watch. Έτσι του ζήτησα να φορέσει το δικό μου και να μου κάνει μια κλήση γιατί είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τη δόνηση. Καλεί λοιπόν και πριν καν προλάβει να χτυπήσει η συσκευή, μου λέει:" Έχει πρόβλημα η δόνηση σίγουρα, δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει." Έτσι λοιπόν το σημείωσε και αυτό και μου είπε ότι θα κάνει σίγουρα 30 μέρες η συσκευή, αφού θα σταλεί στο εξωτερικό.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά φαίνεται η έλλειψη γνώσεων (ή και πείρας) από τεχνικούς που αναλαμβάνουν να επισκευάσουν τις συσκευές μας. Γιατί ναι μεν ήταν δική μου επιλογή σε πρώτη φάση να μην αφήσω τελικά τη συσκευή μου στην Document, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι α) ο τεχνικός δεν μπορούσε να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και β) ότι ο μόνος έλεγχος που έκανε ήταν να δει το ξυπνητήρι πως χτυπάει , και να ανεβοκατεβάζει την ένταση της δόνησης λες και από ένα απλό "τικ" μπορείς να καταλάβεις αν υπάρχει πρόβλημα.
Θα ενημερώσω όταν έχω παραπάνω νέα από τη συσκευή που τελικά έμεινε στο iStorm για να επισκευασθεί.
P.S. ο 1 μήνας μου φαίνεται υπερβολικός, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή όπως φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 31/05/2016 - 22:05.
Δημοσίευση 31/05/2016 - 22:12
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες