Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 12/06/2016 - 14:54
Ad
Δημοσίευση 13/06/2016 - 14:31
Έχει μείνει εδώ και 2 μέρες στην παραλαβή μηχανήματος μου έδωσαν και κωδικό επισκευής. Πότε μαθαίνω εαν θα προχωρήσει ή οχι? Το Σάββατο τους το παρέδωσα το πρωί
Δημοσίευση 13/06/2016 - 16:10
Δημοσίευση 13/06/2016 - 16:11
Παρε ενα τηλ γιατι μπορει να εχει ερθει και να μην ενημερωθηκε ηλεκτρονικα το συστημα πχ
ok δεν ξέρω αν θα μου το βάλουν εντός ή εκτός εγγύησης αυτό δεν ξέρω
Δημοσίευση 15/06/2016 - 18:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/06/2016 - 18:17
ναιΈβαλε κανένας την watchOS 3?
Δημοσίευση 15/06/2016 - 18:42
Ρε Reaver. Τσέκαρες αν ξεκλειδώνει το κινητό χωρίς touch id, αν είσαι κοντά με το ρολόι?
Αντίστοιχη με το Auto Unlock στον Mac?
Sorry για το "ρε"...
Δημοσίευση 15/06/2016 - 18:43
ναι
Διάβασα στο αλλο θέμα ότι γενικά σου άρεσε. Βάλε εδω καμία φωτό. Είδες διάφορες στην λειτουργία; Λένε 7 φορές πιο γρήγορο. Από τις φωτό βλεπω ωραία πράγματα. Και μου κάνει εντύπωση που θα το υποστηριξουν και αλλο. Άλλη εταιρία (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) θα είχε βγάλει ήδη άλλη συσκευή.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 18:46
Διάβασα στο αλλο θέμα ότι γενικά σου άρεσε. Βάλε εδω καμία φωτό. Είδες διάφορες στην λειτουργία; Λένε 7 φορές πιο γρήγορο. Από τις φωτό βλεπω ωραία πράγματα. Και μου κάνει εντύπωση που θα το υποστηριξουν και αλλο. Άλλη εταιρία (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) θα είχε βγάλει ήδη άλλη συσκευή.
Για αυτό πιστεύουμε ότι δεν είναι πεταμένα λεφτά κανένα προϊόν. Απλά κάποια από όλη την γκάμα της, έχουν διαφορετική πορεία στον χρόνο.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 20:29
ο Mac ξεκλειδώνει χωρίς κωδικό και οχι δεν το εχω καταφέρει να το κάνω. Τωρα δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακομα; Δεν εχω κάνει κάποια ρύθμιση, δεν ξέρω. Πάντως το δοκίμασα και παλι κωδικό μου ζητάει.Ρε Reaver. Τσέκαρες αν ξεκλειδώνει το κινητό χωρίς touch id, αν είσαι κοντά με το ρολόι?
Αντίστοιχη με το Auto Unlock στον Mac?
Sorry για το "ρε"...
Δημοσίευση 15/06/2016 - 20:33
ο Mac ξεκλειδώνει χωρίς κωδικό και οχι δεν το εχω καταφέρει να το κάνω. Τωρα δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακομα; Δεν εχω κάνει κάποια ρύθμιση, δεν ξέρω. Πάντως το δοκίμασα και παλι κωδικό μου ζητάει.
like. Θα δούμε τον Σεπτέμβρη τα τελειωμένα πράγματα.
Είμαι κοντά στο να βάλω public beta κτλ, αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή θα το μετανιώσω. Μετά από 10 μέρες που κάποια λεπτομέρεια που δεν φαίνεται τώρα, δεν θα λειτουργεί. Και εκεί θα σπαστώ.
Οπότε θα εξασκήσω την αρετή της εγκράτειας για το καλοκαίρι.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 20:33
ωραιο ειναι, την μπαταρία φυσικα την τελειώνει αρκετά πιο γρήγορα, τωρα ίσα ίσα βγάζω ολόκληρη την μέρα ενώ πριν άνετα. Ανοίγει τις εφαρμογές που βάζεις στο dock αμέσως. Οχι ολες. Φυσικα έχει τα κολλήματα της πρωτη beta όπως lag αρκετό. Αλλα για πρωτη beta ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Αλλα πραγματικά οι εφαρμογές που ειναι στο dock ανοίγουν ακαριαία. Κι το dock το ανοίγεις με μόνο πάτημα στο κάτω κουμπί. Δεν θυμάμαι πως το λένε. Και οι υπόλοιπες εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα αλλα οχι ακαριαία. Τα καινούργια faces ειναι όμορφα. Τι αλλο;Διάβασα στο αλλο θέμα ότι γενικά σου άρεσε. Βάλε εδω καμία φωτό. Είδες διάφορες στην λειτουργία; Λένε 7 φορές πιο γρήγορο. Από τις φωτό βλεπω ωραία πράγματα. Και μου κάνει εντύπωση που θα το υποστηριξουν και αλλο. Άλλη εταιρία (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) θα είχε βγάλει ήδη άλλη συσκευή.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 21:08
Δημοσίευση 15/06/2016 - 22:56
εννοειται οτι η τελική έκδοση ειναι καλύτερη. Οι betas απευθύνονται σε developers και ειναι προς δοκιμή και βελτίωση. Δεν ειναι για καθημερινή χρήση σε καμία περίπτωση. Και εγω πολλές φορές εχω γυρίσει απο beta γιατι δεν άντεχα τα προβλήματα. Αλλα φέτος εχω εντυπωσιαστεί. Ειναι πολυ σταθερές και χωρίς μεγάλα προβλήματα για first betaΕγώ ειμαι υπέρ της άποψης του iAthanasios. Δεν ξερω αν ειναι η ιδέα μου ή εχει βάση αλλά όντως η κανονική έκδοση οταν βγει ειδικά σε θέμα μπαταρίας ειναι καλύτερη. Είχα δοκιμάσει στο iPhone public beta και δεν μου άρεσε εν τελεί που συνέχεια άλλαζαν πράγματα. Όποτε θα περιμένω και εγώ το τελικό προϊόν.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 23:17
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες