Ενημερωτικά, κυκλοφόρησε το πρώτο software update:
http://9to5mac.com/2...oftware-update/
Δημοσίευση 20/05/2015 - 11:21
Δημοσίευση 20/05/2015 - 14:11
Επειδή ζήλεψα και γω με τα μηλορολόγια σας θα βάλω και 'γω το νέο μου μωρό!
Δημοσίευση 20/05/2015 - 14:17
Επειδή ζήλεψα και γω με τα μηλορολόγια σας θα βάλω και 'γω το νέο μου μωρό!
Δημοσίευση 20/05/2015 - 14:21
Ποζερακος
Με γεια ρε συ!!
χαχαχ! (ναι ειμαι λιγακι)
(και ζηλιαρης)
Να'σαι καλα!
Δημοσίευση 20/05/2015 - 17:14
Παρέλαβα σημερα το κλασικό link λουράκι για το ρολόι. Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής με αρκετά μικρό κόστος θα έλεγα, βέβαια καμία σχέση με το απίστευτο link της apple αλλα δεν παύει να ειναι ωραίο. Αρκετά πιο βαρύ από το Milanese loop που πήρα με το ρολόι αλλα άνετο κλασικό και ωραίο. Οι φωτό για ακόμα μια φορά από οτι φαίνεται θα ανέβουν πλαγι χωρίς να γνωρίζω τον λόγο όποτε ζητάω συγγνώμη για αυτό..
Δημοσίευση 20/05/2015 - 18:48
Αυτό που έχω εγώ προσαρμόζεται όπως ολα τα λουράκια αυτού του είδους. Εμένα ήταν μεγάλο όποτε αφαίρεσα τρία κομμάτια και τώρα εφαρμόζει τέλεια αλλα κάποιος αν το θέλει πιο χαλαρό απλά δεν το μικραίνει. Το αυθεντικό της apple ειναι φανταστικό και μπορείς να το δεις στην ιστοσελίδα της εκεί που εχει και ολα τα ρολόγια. Αλλα ειναι πολυ ακριβό και εγώ που δεν το πήρα μαζί με το ρολόι δεν θα έδινα τόσα για το λουράκι μόνο του. Όποτε πήρα αυτό το 3d party το οποίο με ικανοποιεί..Το ερωτευτηκα!!Μπορω να εχω μια πηγη για το αυθεντικο link λουρακι της Apple παρακαλω...και επισης εαν ειναι ευκολο να μου πεις εαν ειναι αρκετα στενο στον καρπο;
Ευχαριστω και με γεια σου!
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 20/05/2015 - 18:49
Δημοσίευση 20/05/2015 - 18:52
Δημοσίευση 20/05/2015 - 18:53
Συγνωμη για να καταλαβω,τα €1199,00 τα πληρωνω για το λουρι η για το ρολοϊ;;
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 20/05/2015 - 18:55
Δημοσίευση 20/05/2015 - 20:54
Δημοσίευση 21/05/2015 - 00:34
Εγω εχω το 38μμ αρκετα ευχαριστημενος θα λεγα αλλα παρατηρω οτι μερικες φορες δεν ερχονται οι ειδοποιησεις μαιλ κ σμς
Δημοσίευση 21/05/2015 - 01:30
Δημοσίευση 21/05/2015 - 10:11
Πάντως να αγοράσεις το apple watch sport και μετά να δώσεις άλλα 150-170 για πιο ακριβό λουράκι είναι βλακεία , καλύτερα να αγοράσει κανείς το μεσαίο μοντέλο από την αρχή που έχει πολύ πιο ανθεκτική οθόνη από ζαφείρι και κράμα μεταλλου όχι αλουμινένιο κέλυφος . Η διαφορά του είναι ένα original λουράκι + 90 ευρώ περίπου. Apple watch από την αρχή και άντε ένα πιο καλό 2nd party link bracelet και χρήση sportband για αθλητικές δραστηριότητες&πιο casual περιστάσεις.
Τα apple watch edition 10000 ευρώ με sport λουράκι πώς το σχολιάζετε? Χρυσό ρολόι με λουράκι σιλικόνης άντε με χρυσό κούμπωμα..... Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ή apple έβαλε κάποιο στοίχημα για το που μπορεί να φτάσει η δύναμη της επιρροής της?
Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 21/05/2015 - 10:14
Δημοσίευση 21/05/2015 - 14:37
Θα βγούνε πολλοί κατασκευαστές λουριών των γνωστών οίκων μόδας. Έτσι θα μπορείς να επιλέξεις από D&G, EA, Louis Vuitton, κτλ.
Η Apple δίνει και τις επιλογές τις δικές της.
Τα apple watch edition 10000 ευρώ με sport λουράκι πώς το σχολιάζετε? Χρυσό ρολόι με λουράκι σιλικόνης άντε με χρυσό κούμπωμα..... Κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ή apple έβαλε κάποιο στοίχημα για το που μπορεί να φτάσει η δύναμη της επιρροής της?
Τώρα ότι αφορά το χρυσό ρολόι με το αθλητικό λουράκι, το αγοράζεις 10.000€ και μετά δίνεις αλλά 10.000€ για να λάβεις χειροποίητο λουράκι από δέρμα κροκοδείλου στολισμένο με ρουμπίνια και ζαφείρια - ειδική παραγγελία κατ' άτομο. Δεν νομίζω να συγκρίνεται με το ακριβότερο λουρί της Apple στο θέμα της μόστρας.
Αυτό που ξεφεύγει σε πολλούς, ακόμα και σε πελάτες - χρήστες της Apple, είναι ότι το ρολόι είναι ένα gadget που επιδέχεται "αισθητική" βελτίωση εξειδικευμένη στα γούστα του καθενός μας. Προσωποποίηση της συσκευής που φοριέται μαζί με τα διαφορά ρούχα που αλλάζουμε σε καθημερινή βάση.
Είναι δηλαδή fashion accessory!!!
Παρατήρηση:
Η Apple, έδωσε προτεραιότητα στο μηχανισμό γρηγόρης εναλλαγής λουριών στο ρολόι της και με συνέπεια την ώθηση της αγοράς "Hardware", από τρίτους κατασκευαστές, παρά στην δυνατότητα επιλογής αμέτρητων Watchfaces που θα ρουφούσαν την μπαταρία λόγω κακού σχεδιασμού χρήσης της OLED οθόνης από τρίτους προγραμματιστές.
Με αυτό τον τροπο κινείται περισσότερο το χρήμα στην αγορά από καταναλωτές που θέλουν να ικανοποιήσουν τις αισθητικές τους ανάγκες. Ότι γίνεται με όλα τα brands ρουχισμού και ρολογιών και κοσμημάτων.
Αυτό που εκπλήσσει επίσης είναι, το ότι η Apple ήταν η πρώτη και όχι κάποια άλλη εταιρία ωρολογοποιίας που σκέφτηκε τον μηχανισμό για τα λουριά. Αναφορές κατόχων υποστηρίζουν ότι το βγάλε βάλε άλλου λουριού δεν ξεπερνάει τα 15-30 δευτερόλεπτα.
Τα Watchfaces, θα έρθουν κάποια στιγμή, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
Σε αυτές τις σκέψεις μου κολλάει περισσότερο και το "Τρέμε Ελβετία" του Johnny Ive!
Δημοσίευση 21/05/2015 - 19:37
Δημοσίευση 21/05/2015 - 21:36
Υπάρχει εδω και πολλα χρονια αυτο το κουμπωμα. Στο δημοτικο ειχα ρολόι που αλλαζα ετσι λουρακια... Αντιγραφή κοινώς από την apple.
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες