Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/06/2015 - 15:21

Παιδια δίκιο έχετε άσε που θέλω να το αφήσω να "ξεκουραστεί".. Το μόνο που θα ήθελα ειναι να ερθει το καινούριο λογισμικό πιο γρήγορα απο τον Σεπτέμβρη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 10/06/2015 - 19:26

Ειναι έτοιμος να πάρω το steel με λευκό sport band και μου ήρθε όπως βλέπετε και το δερμάτινο λουράκι απο USAMS, εξαιρετική ποιότητα.. Το θέμα μου ειναι αλλο, βγάζεις το Ω της φωτογραφίας για το Apple watch??

H φωτογραφία πρωινή με το 6+ καθώς πετούσα από Ντουμπάι :-)

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1433934548.074679.jpgattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1433934563.510177.jpg

You'll Never Walk Alone

#393   Dejang

Dejang

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/06/2015 - 18:39

Σπύρο Καλημέρα. Θέλω να πάρω την ίδια θήκη (Tough Armor) . Μετα απο ημέρες χρήσης της θήκης ποιά η γνώμη σου ? Αν σε περιορίζει καθόλου στο να πατάς την οθόνη σε όλο το εύρος της . Επίσης είμαι μεταξύ του champagne που έχεις και του gun metal.. Επειδή το ζείς , σαν χρώμα, είναι ωραίο ?

#394   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 12/06/2015 - 21:48

σήμερα απόκτησα και το δικό μου sport edition apple watch 38mm το 42 μου φαινότανε λιγάκι μεγάλο για το χέρι.. ήθελα κάτι πιο μικρό..!

το έχω βάλει για φόρτιση εδώ και 1 ώρα και η μπαταρία είναι μόλις στο 67% είναι φυσιολογικό αυτό? για 1τη φόρτιση? 

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 12/06/2015 - 21:49

#395   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2015 - 22:22

επίσης να αναφέρω πως το δικό μου έχει έρθει από ιαπωνία και είχε τον παρακάτω αντάπτορα και αναγκαστικά να το φορτίζω τώρα με το φορτιστή του iphone...

παει τωρα 2 ωρες και ειναι στο 87% 

apple-iphone-ipod-models-usb-power-adapt

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 12/06/2015 - 22:23

#396   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 12/06/2015 - 22:33

Ειναι έτοιμος να πάρω το steel με λευκό sport band και μου ήρθε όπως βλέπετε και το δερμάτινο λουράκι απο USAMS, εξαιρετική ποιότητα.. Το θέμα μου ειναι αλλο, βγάζεις το Ω της φωτογραφίας για το Apple watch??

H φωτογραφία πρωινή με το 6+ καθώς πετούσα από Ντουμπάι :-)

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1433934548.074679.jpgattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1433934563.510177.jpg

Δεν θα έβγαζα το Omega που έχεις ούτε και να μου χαρίζανε το apple watch Special/Gold που υπάρχει... 

Δεν βλέπω τον λόγο να βάλεις ένα τέτοιο δημηούργιμα από το χέρι σου για να βάλεις ένα ρολόι το οποίο δεν θα έχει διάρκια ζωής μάξ 2 χρονάκια και από θέμα τεχνολογιάς και αξίας. Το Omega και το κάθε Omega είναι διαχρονική αξία. 

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#397   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 12/06/2015 - 23:14

Σπύρο Καλημέρα. Θέλω να πάρω την ίδια θήκη (Tough Armor) . Μετα απο ημέρες χρήσης της θήκης ποιά η γνώμη σου ? Αν σε περιορίζει καθόλου στο να πατάς την οθόνη σε όλο το εύρος της . Επίσης είμαι μεταξύ του champagne που έχεις και του gun metal.. Επειδή το ζείς , σαν χρώμα, είναι ωραίο ?

Οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες!! Είχα πει πως θα το βγάζω μετά την δουλειά, αλλά μέχρι τωρα δεν έχει χρειαστεί γιατί δεν με εμποδίζει καθόλου και μάλιστα προστατεύει πραγματικά το ρολόι.. Όσο για την οθόνη δεν περιορίζει καθόλου τις κινήσεις και είναι πολύ άμεσο το screen !! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα .. Το χρώμα του είναι ιδανικό για μένα και δεν χτυπάει άσχημα οπως είδα από τις φωτό των άλλων χρωμάτων !! Κάθε βδομάδα το βγάζω και το καθαρίζω από πιθανές σκόνες και έτσι παραμένει το εσωτερικό σαν καινούριο χωρίς σημάδια και γρατζουνιές !! :··)

Πιστεύω πως τα αξίζει τα λεφτά του!

@CaLi@

#398   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 12/06/2015 - 23:28

Να πω πως μετά από 20 μέρες χρήσης πως δεν βάζω κανένα άλλο από τα πολλά που εχω το πρωί στην δουλειά,, μου έχει λύσει τα χέρια και ειμαι ενημερωμένος ανά πάσα στιγμή με ολα τα ραντεβού της δουλειάς που είναι πάντα μπροστά μου οπως και οι σημαντικές υπενθυμίσεις αλλά και κάποιες γρήγορες συνομιλίες που κάνω.. Π.χ ροχτές χάθηκε ένα χαρτί που είχε ένα ραντεβού για την δουλειά και με μια κίνηση το είδα στην οθόνη του ρολογιού και έγινε η δουλειά χωρίς να ψάχνω στο κινητό το οποίο δεν το είχα μαζί μου εκείνη την στιγμή ... Γενικότερα έχει γίνει για μένα εργαλείο της δουλειάς μου!! Τα ακριβά μου ρολόγια έχουν θέση στο χέρι μου όταν τα ορίζει η σωστή περίσταση! :·)

Άξιζε η αναμονή να φορέσω ένα έξυπνο ρολόι! :·)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 12/06/2015 - 23:35

@CaLi@

#399   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/06/2015 - 02:01

Να πω πως μετά από 20 μέρες χρήσης πως δεν βάζω κανένα άλλο από τα πολλά που εχω το πρωί στην δουλειά,, μου έχει λύσει τα χέρια και ειμαι ενημερωμένος ανά πάσα στιγμή με ολα τα ραντεβού της δουλειάς που είναι πάντα μπροστά μου οπως και οι σημαντικές υπενθυμίσεις αλλά και κάποιες γρήγορες συνομιλίες που κάνω.. Π.χ ροχτές χάθηκε ένα χαρτί που είχε ένα ραντεβού για την δουλειά και με μια κίνηση το είδα στην οθόνη του ρολογιού και έγινε η δουλειά χωρίς να ψάχνω στο κινητό το οποίο δεν το είχα μαζί μου εκείνη την στιγμή ... Γενικότερα έχει γίνει για μένα εργαλείο της δουλειάς μου!! Τα ακριβά μου ρολόγια έχουν θέση στο χέρι μου όταν τα ορίζει η σωστή περίσταση! :·)

Άξιζε η αναμονή να φορέσω ένα έξυπνο ρολόι! :·)

Συμφωνώ απολύτως.. Έχω αρκετά ρολόγια τα οποία είναι και ακριβά αλλά δεν μπορώ να βγάλω από το χέρι μου το Apple Watch ..

#400   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 13/06/2015 - 11:37

επίσης να αναφέρω πως το δικό μου έχει έρθει από ιαπωνία και είχε τον παρακάτω αντάπτορα και αναγκαστικά να το φορτίζω τώρα με το φορτιστή του iphone...

παει τωρα 2 ωρες και ειναι στο 87% 

Στα φυσιολογικά όρια είσαι από χρόνο.

λινκ

Καλο θα ήταν να πάρεις έναν 'γνήσιο' φορτιστή' αππλ για ρολοι input/100>240V - 50/60Ghz, και όχι τις μαϊμουδίες των Κινέζων.

(η Ιαπώνων που είναι πάλι Κινέζων)!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/06/2015 - 11:42

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#401   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2015 - 12:34

Στα φυσιολογικά όρια είσαι από χρόνο.

λινκ

Καλο θα ήταν να πάρεις έναν 'γνήσιο' φορτιστή' αππλ για ρολοι input/100>240V - 50/60Ghz, και όχι τις μαϊμουδίες των Κινέζων.

(η Ιαπώνων που είναι πάλι Κινέζων)!

μα γνήσιος δεν είναι? apple γραφει πάνω :P

που θα βρω το συγκεκριμένο φορτιστή που αναφέρεις? μπορείς να στείλεις κάποιο link? να φανταστώ δεν θα ύπαρξη ακόμα σε iStorm... η σε κάποιο ελληνικό κατάστημα. έτσι?

#402   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 13/06/2015 - 12:45

Δεν θα έβγαζα το Omega που έχεις ούτε και να μου χαρίζανε το apple watch Special/Gold που υπάρχει...

Δεν βλέπω τον λόγο να βάλεις ένα τέτοιο δημηούργιμα από το χέρι σου για να βάλεις ένα ρολόι το οποίο δεν θα έχει διάρκια ζωής μάξ 2 χρονάκια και από θέμα τεχνολογιάς και αξίας. Το Omega και το κάθε Omega είναι διαχρονική αξία.

Έχεις απόλυτο δίκιο και γι αυτο το Ω δεν θα το δώσω ποτε.. Απο την άλλη το κάθε smart watch εχει αλλο χαρακτήρα και σίγουρα δεν το κρατάς πάνω απο ένα άντε δυο χρονια όπως λες.. Δεν ξέρω, απο την μια θέλω να το δοκιμάσω αλλα απο την άλλη κρατιέμαι.. Τέλος πάντων καποια στιγμή θα το πάρω για δοκιμή και βλέπουμε

#403   magnet

magnet

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2015 - 16:37

Νομίζω ότι αν θεωρούμε τις 2 ώρες φυσιολογικό χρόνο φόρτισης για τόση μικρή μπαταρία εθελοτυφλουμε....
Ειναι απαράδεκτο για την Apple να κάνει τόση ώρα για να φορτίσει ένα ρολόϊ....

Τελευταία επεξεργασία από: magnet, 13/06/2015 - 16:38

#404   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2015 - 22:32

Νομίζω ότι αν θεωρούμε τις 2 ώρες φυσιολογικό χρόνο φόρτισης για τόση μικρή μπαταρία εθελοτυφλουμε....
Ειναι απαράδεκτο για την Apple να κάνει τόση ώρα για να φορτίσει ένα ρολόϊ....

το έβαλα σήμερα στις 9 για φόρτιση και τώρα είναι 11:32 και είναι ακόμα στο 41%

η έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν η αργεί να φόρτιση με το φορτιστή του iphone... δεν ξέρω πραγματικά...!

και η μπαταρία από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βραδυ είχε πάει στο 15% 

επικοινώνησα με το κατάστημα που το αγόρασα μιας και δεν είχε εξωτερικά το κουτί ζελατίνα.. αλλα μέσα ήτανε σφραγισμένα όλα..! ρώτησα γιατί είναι έτσι και μου είπε έτσι τους το στείλανε..  το συγκεκριμένο κομμάτι..  είπα το θέμα με την μπαταρία μου είπανε να το αφήσω να αδειάσει και να το φορτίσω ξανά και να δω τις πρώτες φόρτισης κλπ...  επίσης έχει doa από το κατάστημα.. οποτε αν δω ότι μέχρι την τρίτη είναι έτσι θα τους το πάω πίσω... 

#405   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/06/2015 - 22:34

το έβαλα σήμερα στις 9 για φόρτιση και τώρα είναι 11:32 και είναι ακόμα στο 41%

η έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν η αργεί να φόρτιση με το φορτιστή του iphone... δεν ξέρω πραγματικά...!

και η μπαταρία από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βραδυ είχε πάει στο 15%

επικοινώνησα με το κατάστημα που το αγόρασα μιας και δεν είχε εξωτερικά το κουτί ζελατίνα.. αλλα μέσα ήτανε σφραγισμένα όλα..! ρώτησα γιατί είναι έτσι και μου είπε έτσι τους το στείλανε.. το συγκεκριμένο κομμάτι.. είπα το θέμα με την μπαταρία μου είπανε να το αφήσω να αδειάσει και να το φορτίσω ξανά και να δω τις πρώτες φόρτισης κλπ... επίσης έχει doa από το κατάστημα.. οποτε αν δω ότι μέχρι την τρίτη είναι έτσι θα τους το πάω πίσω...

Περίεργο ακούγεται να πέρνει τόση ώρα αν και εγώ προσωπικά το βάζω μόνο το βράδυ και δεν ξέρω πόση ώρα πέρνει να γεμίσει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες