Τότε να μην έχουμε και τηλέφωνο γιατί κάθε βράδυ το βάζουμε στην φόρτιση.
Ας έρθει με το καλό και ανάλογα την χρήση και την προσωπική εμπειρία συζητάμε γιαυτό το θέμα!
Δημοσίευση 19/04/2015 - 22:45
Τότε να μην έχουμε και τηλέφωνο γιατί κάθε βράδυ το βάζουμε στην φόρτιση.
Ας έρθει με το καλό και ανάλογα την χρήση και την προσωπική εμπειρία συζητάμε γιαυτό το θέμα!
@CaLi@
Δημοσίευση 19/04/2015 - 23:19
Καλορίζικο παιδιά σε όσους προχώρησαν σε αγορά! Η ανάλυση της οθόνης είναι ένα μεγάλο ερώτημα για μένα, ειδικά σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού!(π.χ. υπερβολική ηλιοφάνεια!)
Δημοσίευση 20/04/2015 - 00:16
Δημοσίευση 20/04/2015 - 06:41
Πηγαίνω Λονδίνο στις 15/5 και λέω να το πάρω απο κάποιο Apple Store εκει. Αυτό που διαβάζω και δεν ξερω κατα πόσο ισχύει ειναι οτι δεν θα υπάρχουν μοντέλα στα καταστήματα μεχρι τις αρχές του Ιουνίου. Ξέρει κανεις κατι περισσότερο;
Τουλάχιστόν στην Νέα Υόρκη με ενημέρωσαν πως ίσως περάσουν 2-3 μήνες μέχρι να πάει στα καταστήματα, μάλιστα διάβασα μία επιστολή πως θέλουν να σταματήσουν τις ουρές παγκόσμια και πως μόνο online θα γίνονται οι αγορές το πρώτο καιρό.. Και βέβαια αυτό αφορά το iPhone κυρίως και ίσως να το δούμε ξανά αυτό το σενάριο το Οκτώβρη..
@CaLi@
Δημοσίευση 20/04/2015 - 08:33
Πολυ καλη φαση το ρολοι.
Θα θελει με μικρη χρηση φορτιση δυο φορες την ημερα και το iPhone 6 που την βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τις 12 το βραδυ θα θελει κι αυτο κατα την διαρκεια της ημερας φορτιση αφου θα ειναι συνδεδεμενο με το ρολοι.
Εχω αγορασει ηδη τσαντακι για τους φορτιστες τους.
Δημοσίευση 20/04/2015 - 08:57
Πολυ καλη φαση το ρολοι.
Θα θελει με μικρη χρηση φορτιση δυο φορες την ημερα και το iPhone 6 που την βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τις 12 το βραδυ θα θελει κι αυτο κατα την διαρκεια της ημερας φορτιση αφου θα ειναι συνδεδεμενο με το ρολοι.
Δημοσίευση 20/04/2015 - 09:01
Αυτά παθαίνεις όταν ξημεροβραδιάζεσαι σε καφετέριεςΠολυ καλη φαση το ρολοι.
Δημοσίευση 20/04/2015 - 11:40
Αυτά παθαίνεις όταν ξημεροβραδιάζεσαι σε καφετέριες
Με την αγγελία τι έγινε τελικά; Το μετάνιωσες, ή περιμένεις να πάρεις και το ρολόι για να τα δώσεις πακέτο;
Φιλε το ξεφορτωθηκα στην γυναικουλα μου.Ειναι πολυ χαρουμενη.
Νοκια 830 και 3 μερες αυτονομια.
Ας φαει σκονη το iPhone με το 1/3 της τιμης.
Δημοσίευση 20/04/2015 - 13:32
Δημοσίευση 20/04/2015 - 13:32
Ρε γαμώτο , έχει αρχίσει και μου φαίνεται μικρό ακόμα και το μεγάλο Apple Watch.
Δεν ξέρω , το περίμενα λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος στο χέρι.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένω να γίνει διαθέσιμο σε μαγαζιά , οπότε μέχρι τότε, υπομονη.
Δημοσίευση 20/04/2015 - 15:28
Όσο και να είναι ελκυστικό, δεν παύει να έχει ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ πρόβλημα, τουλάχιστον για όσους το προορίζουν ως smart-companion του iphone μας.... την μικρή διάρκεια της μπαταρίας του, που δεν βγάζει καν μία ολόκληρη ημέρα.....
Δημοσίευση 20/04/2015 - 16:05
Δημοσίευση 20/04/2015 - 16:05
Ειμαι ο μονος που δεν μου εχει κανει ΚΑΜΙΑ απολυτως αισθηση το Apple Watch???
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 20/04/2015 - 16:37
οταν με το καλο γινετε βουλευτες τοτε θα καταλαβετε την αξια ενος watch στα εδρανα
Δημοσίευση 20/04/2015 - 17:21
δεν ξέρω..μενω στην αρχική μου άποψη ότι το μονο κόσμημα που έχει ένας άντρας να δείξει είναι το ρολοι του.
αλοιμονο και κάθε μερα φόρτιζα το ρολοι η την ώρα που το φορας να ξεφορτίζει και να μένεις από ρολοι!(τραγικό)
αν κατάφερνε να φορτίζει με ηλιο όπως έχουν κάποια citizen promaster μπορεί και να το σκεφτόμουν καλύτερα.αλλα έτσι όχι με τίποτα.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες