Αυτό που θα κάνει την Apple να βγάλει το δεύτερο watch είναι η μείωση των πωλήσεων του πρώτου. Για αυτό προσθέτει νέες αγορές όπως εμάς, για να διατηρήσει τις πωλήσεις.
Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 04/02/2016 - 20:35
Ad
Δημοσίευση 04/02/2016 - 20:44
Καλησπερα παιδια! Μιας και θα το αγορασω την επομενη εβδομαδα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματακια.
1. Εβλεπα στα διαφορα site και blog οτι στις αρχες ειχε θεματα με την ταχυτητα ανοιγματος των εφαρμογων και γενικοτερα με την ταχυτητα πανω στην χρηση. Εχει γινει κατι πανω σε αυτο με το watchOS 2 ή ειμαστε στην ιδια κατασταση;
2. Τα γραπτα μηνυματα ερχονται κανονικα σαν notification ή πρεπει να ειναι iMessages;
3. Υπαρχουν πολλες αυτονομες εφαρμογες για το ρολοι μετα απο τοσους μηνες που ηρθε το καινουργιο λειτουργικο; Για παραδειγμα στην αρχη το shazam χρειαζοταν το ηχειο του iPhone για να ακουσει το τραγουδι που παιζει.. Εχει γινει τιποτα πανω σε αυτο;
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων θα επανελθω αν σκεφτω κατι αλλο να ρωτησω!
1. Ίσως να έχει γίνει κάποια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα ανοίγματος, αλλά παραμένει αργό. Ίσως να φταίει βέβαια και το "παλιό" μου iPhone 5 με τα παλιά πρότυπα Wifi/Bt, και μαζί και το αργό ίντερνετ (ping) που μπορεί να έχω σπίτι μου. Υπάρχουν όμως και εφαρμογές που κάνουν πολύ λίγα πράγματα σε σχέση με την iPhone έκδοσή τους, και τα κάνουν γρήγορα και καλά. Παράδειγμα είναι το Day One (ημερολόγιο εγγραφών).
2. Οτιδήποτε σχεδόν εμφανίζεται ως notification στο κινητό, θα εμφανιστεί και στο ρολόι. Π.χ. μήνυμα από το What's App που δεν έχει ρολογένια εγαρμογή, θα εμφανιστεί στο ρολόι, και ίσως να μπορείς να απαντήσεις μέσω του Quick Reply, αν υποστηρίζεται. Είναι οι λειτουργίες που εμφανίζονται στα Notification Banners. Όσες εφαρμογές έχουν ρολογένια έκδοση, εμφανίζουν την ειδοποίηση και μπορείς μέσω πατήματος, να μεταπηδήσεις στην εφαρμογή. Αν και αυτό αργεί μερικές φορές να γίνει, κυρίως λόγω αργού ανοίγματος της βαριάς εφαρμογής. Αλλά πάντα υπάρχει το Quick Reply.
3. Δεν έχω εντοπίσει πολλές αυτόνομες εφαρμογές. Και δεν είναι και τόσο ο σκοπός του αυτός. Πέρα από την ακρόαση μουσικής την ώρα που ασκείς αθλητικές δραστηριότητες, όλα τα υπόλοιπα θέλουν μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και ίντερνετ, τα οποία παρέχονται μέσω κινητού. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν, απλά ότι χρησιμοποιώ εγώ, θέλει το iPhone παρέα. Αν και θα ήθελα, παρέα με τη μουσική να μπορώ να ακούω και Podcasts, χωρίς το κινητό, από την στιγμή που τα 8Gb γεμίζουν λίγο δύσκολα. Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε λύση πάνω σε αυτό το θέμα.
Δημοσίευση 04/02/2016 - 20:53
Γιατί το λες αυτό ? Είπα εγώ ότι το moto360 είναι καλύτερο του iwatch ? Δεν συγκρίνω τις δύο συσκευές, γιατί έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και σαφώς στην πλατφόρμα του ios υπερέχει το apple watch.
Το μόνο που είπα και τονίζω εδώ είναι ότι τώρα που η apple εδέησε να κυκλοφορήσει το ρολόι της στην Ελλάδα, ήδη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη συσκευή της.... αλλού.
δεν ειπα οτι ειπες τιποτα απο αυτα ηρεμα τα λεω και χωρις να εχω κανενα λογο να ερθω σε αντιπαραθέσει με κανενα .το ειπα οτι επειδή δουλεψε ενας φιλος το 360 με iphone και ειχε ολο θεματα και ετσι το εδωσε και πηρε το watch .οσο ειχε το 360 και γω το watch καναμε διαφορα συγκριτικά και πραγματικα σε iphone δεν υπαρχει επαφη πουθενα .παντα φιλικα και ηρεμα τα λεω αυτα μην παρεξηγηθώ .
Δημοσίευση 09/02/2016 - 20:46
Εγώ προσωπικά (και το έχω αναφέρει και πιο πριν) πιστεύω ότι το AW 2 θα ακολουθήσει την πορεία του 1 όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης.
Θα έχουμε μια πρώτη παρουσίαση - επαφή το Σεπτέμβριο μαζί με την παρουσίαση των νέων iPhone και το Μάρτιο του 17 θα γίνει η κυκλοφορία όπως και πέρυσι.
Βασίζω αυτό καθαρά σε δικές μου ικασίες. Η Apple στην παρουσίαση του 1ου AW είχε αναφέρει πως πρόκειται για την πιο προσωπική συσκευή που έφτιαξε ποτέ.
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επειδή είναι τόσο προσωπική μπορεί και ο κύκλος ανανέωσης της να είναι 2 χρόνια αντί για 1.
Στις 15 Μαρτίου δεν θα δούμε νέο Apple Watch και το θεωρώ 99% σίγουρο.
Μην ξεχνάμε πως έχει και ένα μοντέλο των 17000$ το οποίο δεν μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις-ακυρώσεις μέσα στον 1 χρόνο και να βγάλεις 2ο.
Πολύ πιθανές οι εκτιμήσεις σου. Κι εγω προς τα εκει κλίνω..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/02/2016 - 21:58
Σαν να το βαρέθηκα λίγο το AW
Έχει μπει στο συρτάρι εδω και μερικές ημέρες και γύρισα σε πιο σταθερές αξίες...
Δημοσίευση 09/02/2016 - 22:23
Έχει μπει στο συρτάρι εδω και μερικές ημέρες και γύρισα σε πιο σταθερές αξίες...
Εάν δεν σε εξυπηρετεί σε κάτι λογικό ειναι...
Δημοσίευση 09/02/2016 - 23:49
Εάν δεν σε εξυπηρετεί σε κάτι λογικό ειναι...
Δεν είναι ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι, άλλωστε δεν αγοράζω ποτέ χωρίς να κάνω έρευνα αγοράς (βίντεο, οδηγούς, απόψεις χρηστών κλπ), απλά όπως όλα έχει και αυτό (μαζί με όλα τα θετικά) και τα αρνητικά του σημεία.
Δημοσίευση 09/02/2016 - 23:59
Το αγοράζω φίλε !! Κρίμα να κάθεται στο συρτάρι ...
Στείλε ΠΜ αν θες
Δημοσίευση 10/02/2016 - 16:26
Εγώ προσωπικά (και το έχω αναφέρει και πιο πριν) πιστεύω ότι το AW 2 θα ακολουθήσει την πορεία του 1 όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης.
Θα έχουμε μια πρώτη παρουσίαση - επαφή το Σεπτέμβριο μαζί με την παρουσίαση των νέων iPhone και το Μάρτιο του 17 θα γίνει η κυκλοφορία όπως και πέρυσι.
Βασίζω αυτό καθαρά σε δικές μου ικασίες. Η Apple στην παρουσίαση του 1ου AW είχε αναφέρει πως πρόκειται για την πιο προσωπική συσκευή που έφτιαξε ποτέ.
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επειδή είναι τόσο προσωπική μπορεί και ο κύκλος ανανέωσης της να είναι 2 χρόνια αντί για 1.
Στις 15 Μαρτίου δεν θα δούμε νέο Apple Watch και το θεωρώ 99% σίγουρο.
Μην ξεχνάμε πως έχει και ένα μοντέλο των 17000$ το οποίο δεν μπορείς εύκολα να αντικαταστήσεις-ακυρώσεις μέσα στον 1 χρόνο και να βγάλεις 2ο.
Λέω εξαρχής ότι κάνω συζήτηση. Όχι flame.
Διαφωνώ με την παρουσίαση τον Σεπτέμβριο και λανσάρισμα τον Μάρτιο.
Γνωρίζω ότι έτσι το είχε κάνει στο Apple Watch 1st gen, αλλά με τον ίδιο τρόπο συνήθιζε να συστήνει όλες τις νέες νέες iΣυσκευές.
Έχει να κάνει καθαρά με την μυστικότητα πριν την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, όπου είναι πολύ εύκολο να διατηρήσεις κρυφά τις πράξεις σου, όταν ειδικά ο ανταγωνισμός περιμένει από τον "μεγάλο".
Όταν δε παραχθεί σε μεγάλες ποσότητες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν φήμες/φωτογραφίες από κάποιον δυσαρεστημένο κινέζο της Foxconn.
Επίσης οι 4-5 μήνες μέχρι να λανσαριστεί, βοηθάνε πολύ στο να φτιαχτεί και το Hype από το μάρκετιγκ τμήμα.
Τώρα όμως που όλοι περιμένουν να βγει το AW 2nd gen, δεν μας νοιάζει τόσο η ίδια η συσκευή, αλλά οι πρόσθετες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.
Αν κάποιο κομμάτι αποκαλυφθεί από την γραμμή παραγωγής, δεν είναι και τόσο μεγάλο το κακό. Το Apple Watch έχει καθιερώσει την θέση του στην κατηγορία των SmartWatches.
Στην παρουσίαση του Apple Watch 2nd Gen θα δώσουν πλέον 30-45 μέρες προθεσμία μέχρι να μπορεί ο κόσμος να προ-παραγγείλει τη νέα συσκευή.
Επίσης, αν υπάρχει μεγάλη διαφορά από την ημερομηνία παρουσίασης και λασναρίσματος, οι πωλήσεις του ρολογιού 1ης γενιάς, θα είναι μηδενικές λίγους μήνες πριν τη διάθεση του διάδοχού του. Δεν συμφέρει την εταιρία αυτό.
Συμφωνώ απόλυτα για το ότι είναι προσωπική συσκευή, και ελπίζω να μας εκπλήξει ευχάριστα εμάς που την τιμήσαμε τυφλά (στην απόκτηση ενός "ίσως-περιττού-ακόμα" γκάτζετ), δίνοντας το επόμενο ρολόι μετά από 2 χρόνια, και χωρίς να έχει τρομερές αλλαγές, που να μας τρέχουν τα σάλια.
Είμαστε λοιπόν όλοι οι κάτοχοι, στο ίδιο πλοίο επιβαίνοντες. Απολαύστε το ταξίδι!!!
Δημοσίευση 10/02/2016 - 17:39
Γνωρίζει κάποιος αν στο λανσάρισμα στην Ελλάδα στις 12/2 θα υπάρχουν διαθέσιμα λουράκια Apple?
Δημοσίευση 10/02/2016 - 17:44
απο οτι με ειπαν τα πάντα που υπάρχουν σε ένα apr στο εξωτερικό θα έχουν και εδώ. άρα και λουράκια
Δημοσίευση 11/02/2016 - 23:16
Γνωρίζει κάποιος αν στο λανσάρισμα στην Ελλάδα στις 12/2 θα υπάρχουν διαθέσιμα λουράκια Apple?
Απ' ότι δείχνει η κατάσταση τα APR κυνηγάνε τους ενδιαφερόμενους με το τουφέκι! Σταδιακά θα έρθουν τα λουράκια. Κάτσε να πουλήσουν κανένα ρολογάκι πρώτα! :Ρ
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 12/02/2016 - 12:59
Δημοσίευση 12/02/2016 - 14:26
10 ανοίξανε και το ένα μαγαζί μονον έως τις 13:00 είχε πουλήσει 5 χωρίς τις παραγγελείες... greek crysis 2k16
Δημοσίευση 12/02/2016 - 17:38
10 ανοίξανε και το ένα μαγαζί μονον έως τις 13:00 είχε πουλήσει 5 χωρίς τις παραγγελείες... greek crysis 2k16
Εγώ πήγα και ηταν πολύ εξυπηρετικοί πάντως.
Μου βγάλανε όποιο χρωμα , με οποιο λουράκι και αν ζήτησα, τα δοκίμασα, πολύ κομπλέ γενικά.
Document Γλυφάδα πήγα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες