Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα Apple Watches - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1343 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1186   konkrit

konkrit

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/06/2016 - 21:02

Πέρασα σήμερα και πήρα απο τον συμφορουμιτη Vassel ενα Milanese loop για το 42αρι μου

Σε συγκριση με φιλου που πηρε branded απο εξω σχεδον στα διπλα χρηματα, πραγματικα καμια  διαφορα ποιοτικα

Συγκεκριμενα πηρα αυτο;

http://www.the-istor...d&productId=881

Φωτο θα ανεβασω απο αυριο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1187   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/06/2016 - 10:14

Apple Watch, Part 3.

5 μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο από το iStorm να πάω να παραλαβω τη συσκευή μου.

Γρήγοροι και εξυπηρετικοί θα έλεγα.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1188   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/06/2016 - 10:23

Μόνο 5 μέρες; Σου είπαν τι κάνανε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1189   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 10:24

Δεν εχω πάει ακόμα να παραλάβω.

Μολις πάω θα ενημερωσω.

99.9% αντικατάσταση για τη δόνηση και νεο λουράκι.

#1190   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 04/06/2016 - 10:35

Εγώ παιδιά τελικά θα περιμένω για το επόμενο. Προς το παρών θα μείνω με το HuaweiWatch αν και έχει περιορισμένες λειτουργίες το android wear στο iOS. 7366967a88abfa8854f97cc51e709c61.jpg

#1191   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 14:25

Μόλις παρέλαβα. Έχουμε και λέμε:

Πρόβλημα με τη δόνηση: Στο σερβις έγινε έλεγχος και αναβάθμιση (στην 2.2.1 στην οποία ήμουν ήδη) δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα στη δόνηση. Όντως το δοκίμασα και δεν κάνει κάτι τώρα. Βέβαια ξαναρώτησα και τον υπάλληλο αν θυμάται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το επιβεβαίωσε.

Πρόβλημα με το λουράκι: Δεν έχουν λέει οδηγία από την Apple για το συγκεκριμένο θέμα οπότε και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. 

Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε, για το 2ο θα δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο συνεχίζει να μου κάνει κάποιο σημάδι ή οτιδήποτε.

Στα θετικά: Δεν χρεώθηκα τα 25ευρώ που θα χρεωνόμουν ακριβώς για το ίδιο θέμα αν πήγαινα στην Document. (μου είχε πει αυτολεξεί πως αν δεν βρεθεί πρόβλημα με τη δόνηση θα χρεωθώ)

Στα αρνητικά: Η μη ύπαρξη οδηγίας από την Apple για το λουράκι, ενώ η ίδια η Apple με έστειλε σε αυτούς. 

#1192   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/06/2016 - 15:34

Εγώ παιδιά τελικά θα περιμένω για το επόμενο. Προς το παρών θα μείνω με το HuaweiWatch αν και έχει περιορισμένες λειτουργίες το android wear στο iOS. 7366967a88abfa8854f97cc51e709c61.jpg

φίλε μου εισαι ευχαριστημένος απο το huawei? απο άποψη κατασκευής, ποιότητας κτλ. σκεφτόμουν να το πάρω για την αδερφή μου. Έχει htc όποτε λόγω android φαντάζομαι θα συνεργάζεται άψογα σωστά; Αλλά επειδή ίσως μελόντικα αλλάξει σε iPhone θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις τι δυνατότητες εχεις εσυ τώρα..

#1193   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 15:46

Άρα είχε δίκιο εξαρχής ο τεχνικός που κατηγορησες για "εμπειρία". Για αυτό έγραψα πιο πάνω, δεν ειναι θέμα εμπειρίας ειναι θέμα μετρήσεων. Τωρα εσύ έχεις πρόβλημα ή λύθηκε; Και μετα έρχεται και η επόμενη ερώτηση. Είχες πρόβλημα ή εν τελεί νόμιζες πως είχες;
Αν λύθηκε πάντως με την αναβάθμιση ειναι απορίας άξιο γιατί δεν λύθηκε οταν το αναβαθμίσεις και το έκανες restore εσύ.

#1194   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 15:57

Άρα είχε δίκιο εξαρχής ο τεχνικός που κατηγορησες για "εμπειρία". Για αυτό έγραψα πιο πάνω, δεν ειναι θέμα εμπειρίας ειναι θέμα μετρήσεων. Τωρα εσύ έχεις πρόβλημα ή λύθηκε; Και μετα έρχεται και η επόμενη ερώτηση. Είχες πρόβλημα ή εν τελεί νόμιζες πως είχες;
Αν λύθηκε πάντως με την αναβάθμιση ειναι απορίας άξιο γιατί δεν λύθηκε οταν το αναβαθμίσεις και το έκανες restore εσύ.

Πρόβλημα είχε σίγουρα.

Το θυμάται και το παιδί που παρέλαβε στο σέρβις ότι το έβαλε στο χέρι του και η δόνηση δεν ήταν σωστή όταν δεχόταν κλήση ή ειδοποίηση.

Φαίνεται να λύθηκε με την αναβάθμιση - ουσιαστικά restore κάνανε αλλά όχι με unpair - repair αλλά περάσανε πάλι το λειτουργικό (ελπίζω να μην είναι περιστασιακό).

Από ότι κατάλαβα, πρώτα κάνανε αναβάθμιση και μετά το ελέγξανε, με αποτέλεσμα να μην τους βγάλει κάποιο πρόβλημα.

Ο τεχνικός δεν είχε δίκιο, γιατί η συσκευή πριν την αναβάθμιση που κάνανε στο service είχε πρόβλημα 10000% (πράγμα που επιβεβαίωσε και το παιδί στο iStorm).

Άρα έπρεπε να το εντοπίσει και αυτός αρχικά και στη συνέχεια να προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες (π.χ. επανεγκατάσταση λογισμικού).

#1195   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 04/06/2016 - 18:01

Πρόβλημα είχε σίγουρα.

Το θυμάται και το παιδί που παρέλαβε στο σέρβις ότι το έβαλε στο χέρι του και η δόνηση δεν ήταν σωστή όταν δεχόταν κλήση ή ειδοποίηση.

Φαίνεται να λύθηκε με την αναβάθμιση - ουσιαστικά restore κάνανε αλλά όχι με unpair - repair αλλά περάσανε πάλι το λειτουργικό (ελπίζω να μην είναι περιστασιακό).

Από ότι κατάλαβα, πρώτα κάνανε αναβάθμιση και μετά το ελέγξανε, με αποτέλεσμα να μην τους βγάλει κάποιο πρόβλημα.

Ο τεχνικός δεν είχε δίκιο, γιατί η συσκευή πριν την αναβάθμιση που κάνανε στο service είχε πρόβλημα 10000% (πράγμα που επιβεβαίωσε και το παιδί στο iStorm).

Άρα έπρεπε να το εντοπίσει και αυτός αρχικά και στη συνέχεια να προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες (π.χ. επανεγκατάσταση λογισμικού).

Όταν λες ότι η δόνηση δεν ήταν σωστή, εννοείς ότι έκανα διαφορετικό ήχο, σαν να εμποδιζόταν? ή παρατεταμένο? ή κάπως αλλιώς?

#1196   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 18:05

Δεν αντιλέγω. Συζήτηση κανουμε. Ξερω ότι ειναι δύσκολο να λυθούν τέτοια θέματα. Από την στιγμή που πήγε στο σέρβις και λύθηκε το όποιο θέμα είχες μου αρκεί.

#1197   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 18:06

Όταν λες ότι η δόνηση δεν ήταν σωστή, εννοείς ότι έκανα διαφορετικό ήχο, σαν να εμποδιζόταν? ή παρατεταμένο? ή κάπως αλλιώς?

Ενα ξεχαρβαλωμένο ήχο έκανε. Σαν να ειχε φύγει βίδα π.χ.

#1198   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1.218 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 04/06/2016 - 19:39

να κάνω κίνηση για αγορά η να περιμένω κανένα μηνά για το 2 ?

#1199   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 19:45

φίλε μου εισαι ευχαριστημένος απο το huawei? απο άποψη κατασκευής, ποιότητας κτλ. σκεφτόμουν να το πάρω για την αδερφή μου. Έχει htc όποτε λόγω android φαντάζομαι θα συνεργάζεται άψογα σωστά; Αλλά επειδή ίσως μελόντικα αλλάξει σε iPhone θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις τι δυνατότητες εχεις εσυ τώρα..

Πολύ ευχαριστημένος το καλύτερο vfm smart watch που μπορείς να πάρεις. Όλη η κάσα από stainless steel , sapphire glass, ηχείο, μικρόφωνο και oled οθόνη ! Μπαταρία περίπου 2 μέρες. Να ξέρεις ότι σε iPhone δεν έχεις υποστήριξη σε 3rd party apps όπως σε android αλλά τα βασικά όπως, notifications, κλήσεις κτλ παίζουν κανονικά με το iPhone.

#1200   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2016 - 19:46

να κάνω κίνηση για αγορά η να περιμένω κανένα μηνά για το 2 ?

Κάτσε ένα λεπτό. Σε ένα μήνα θα βγάλουν το επόμενο Apple Watch?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6