Το είχα το ρολόι με watchOS 2 και το έδωσα όταν έδωσα και το iPhone!απλα τα 450 ευρο μου φαίνονται πλέον πολλά
Sent from my Nokia 3310
Τότε περίμενε την 2η εκτέλεση του Apple Watch. Και αν δεν έχεις και iPhone, πως θα το δουλέψεις?
Έχω την απορία, πως καταφέρνουν κάποιοι να δίνουν λεφτά από εδώ και από εκεί, και να μην έχουν λίγη υπομονή. Ειδικά όταν η Apple, έχει αποδείξει ότι σέβεται τον πελάτη της και μετά την αγορά των προϊόντων της. Εδώ και πολλά χρόνια το έχει αποδείξει, με τη στήριξη ακόμα και του iPhone 4S.
Καλά κάνετε, αν έχετε την όρεξη, αλλά βλέπουμε αυτή την στιγμή, με αφορμή τις πρακτικές σου, να μπαίνεις σε δίλημμα να αγοράσεις αυτό που ήδη είχες. Για καλό το λέω, δεν κρίνω τις επιλογές σου.
Και το παρατηρώ αυτό και με πολύ κόσμο, όπου αντί να επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple (το οποίο υπάρχει και είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή), μεταπηδάει από το iOS στο Android και πάλι πίσω. Ο χρόνος και το χρήμα που ξοδεύονται επιπλέον, άνετα θα έφτανε τα επίπεδα για homeautomation επέκταση της ψηφιακής/τεχνολογικής μας ζωής.
Απλά το έχω απορία.