Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iOS 8.4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
399 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/07/2015 - 14:16

Χτες κατέβασα από κει για το 6 plus και για το 4s στο 4s αναβαθμισα χωρίς πρόβλημα. Στο 6 plus μου λέει ότι το υλικό λογισμικό δεν είναι συμβατό ενώ κατέβασα το σωστό. Υπάρχει από κάπου αλλού να το κατεβάσω που να δουλέψει σίγουρα?

Το κατεβάζεις ξανά. Απο τους Servers της Apple κατεβαίνουν τα IPSW.

Απο όπου και αν το κατεβάσεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   PanosK0

PanosK0

iPH Member

• 323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/07/2015 - 17:24

Εγω εβαλα την 8.4 αρχικα μεσω ενηερωση λογισμικου , μετα λεω δεν κανω ενα restore? ας καθαρισει γιατι πολλες εφαρμογεσ αχρηστες ειχα.

Σβηνω itunes και σχετικα , εγκαθιστω το τελευταιο, παταω επαναφορα , κατεβαινει το αρχειο (πφφφ 2 ωρες :P), παει για restore βγαζει σφαλμα , στο κινητο δειχνει itunes με ενα καλωδιο 404 προβλημα.

Λεω ξανα δοκιμη, αλλο προβλημα 17 ? κατι τετοιο . Βγαζω το καλωδικο το ξαναβαζω , ειχα πατημενο το home button μεχρι που εδειξε το εικονιδιο της apple και απο κατω μια μπαρα να τρεχει. Λεω εδω εισαι . Αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι δεν μειωθηκε ο χωρος( λειτουργικου στο κινητο ) :( . παλι τα ιδια θα εχουμε στην 9 αλλα ευτυχως θα καταλαμβανει λιγοτερο χρονο και ευτυχως θα αργησει να βγει χααχαχ γιατι το σεταρισμα και ελεγχος ξανα ποιες χρειαζομαστε,  ειναι κουραστικο αχαχαχ.... 

Παρατηρησα θα το ξανα πω, καλυτερη αποκριση touch id και καπως καλυτερη η διαρκεια μπαταριας...

Τελευταία επεξεργασία από: PanosK0, 01/07/2015 - 17:27

#243   panagiotis1932

panagiotis1932

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/07/2015 - 17:51

Εγω εβαλα την 8.4 αρχικα μεσω ενηερωση λογισμικου , μετα λεω δεν κανω ενα restore? ας καθαρισει γιατι πολλες εφαρμογεσ αχρηστες ειχα.

Σβηνω itunes και σχετικα , εγκαθιστω το τελευταιο, παταω επαναφορα , κατεβαινει το αρχειο (πφφφ 2 ωρες :P), παει για restore βγαζει σφαλμα , στο κινητο δειχνει itunes με ενα καλωδιο 404 προβλημα.

Λεω ξανα δοκιμη, αλλο προβλημα 17 ? κατι τετοιο . Βγαζω το καλωδικο το ξαναβαζω , ειχα πατημενο το home button μεχρι που εδειξε το εικονιδιο της apple και απο κατω μια μπαρα να τρεχει. Λεω εδω εισαι . Αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι δεν μειωθηκε ο χωρος( λειτουργικου στο κινητο ) :( . παλι τα ιδια θα εχουμε στην 9 αλλα ευτυχως θα καταλαμβανει λιγοτερο χρονο και ευτυχως θα αργησει να βγει χααχαχ γιατι το σεταρισμα και ελεγχος ξανα ποιες χρειαζομαστε,  ειναι κουραστικο αχαχαχ.... 

Παρατηρησα θα το ξανα πω, καλυτερη αποκριση touch id και καπως καλυτερη η διαρκεια μπαταριας...

συγγνωμη που θα σε διαψευσω αλλα αυτο με το touch id που λες δεν ισχυει για κανενα λογο.οπως ηταν,ειναι.ενοχλητικο καμια φορα σε σημειο που χρειαζεσαι αμεσα ξεκλειδωμα και ειναι προτιμοτερο να βαλεις μεχρι και κωδικο αν εισαι γρηγορος.Με τη μπαταρια δεν το εχω τσεκαρει ακομα θα σου πω επειδη το δουλευω ολη μερα στη δουλεια το κινητο.

#244   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 01/07/2015 - 17:57

Το touch id παντως στην 8.3 που ειμαι δουλευει αψογα.

#245   mikrovioslive

mikrovioslive

iPH Addict

• 757 μηνύματα
  • Twitter:@mikrovioslive
  • GameCenter:mikrovioslive

Δημοσίευση 01/07/2015 - 18:28

Έχω πατησει αναβαθμηση λογισμικου απο χθες σε iPhone 6 και ακομα να μ το κανει... Μου λεει οτι ζητησατε αναβαθμηση και περιμενω απο χθες το βράδι, γιατί το κάνει αυτό?

#246   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/07/2015 - 18:57

Κατέβασε το IPSW, Shift + Restore την 8.4.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#247   MeGaTrOn

MeGaTrOn

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2015 - 19:10

Υπαρχει καποιος που αντιμετωπιζει προβλημα με το app store? Απο οτι φαινεται δεν μπορει να γινει το update σε καμια εφαρμογη (iphone 5, ios 8.4 jb Taig).

#248   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.973 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 01/07/2015 - 19:11

Εγώ συμφωνώ για την 8.4 πολύ καλύτερο Touch ID.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#249   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/07/2015 - 19:27

Καμια διαφορα σε απόκριση Touch ID ή σε διάρκεια μπαταρίας δεν παρατήρησα προσωπικά.
Το spotlight search εμφανώς ταχύτερο, αλλα το ιδιο ειχα παρατηρήσει και στην αναβάθμιση σε 8.3 τις πρώτες ημέρες ήταν σχεδον ακαριαίο και μετα πάλι άρχισε να καθυστερεί (64αρι και σχεδον γεμάτο απο αρχεία, με 6 γίγα ελεύθερα)

#250   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 02/07/2015 - 00:02

Να τολμησω να σας ρωτησω διαφορα με την 8.3 κενα ασφαλειας διορθωθηκαν το δοκιμασε κανεις;;;;μπαταρια;;καλα αυτο με το s το τελικο απο οσα διαβασα δεν το εφτιαξαν καμια αλλη αλλαγη;;;εγω παρεμεινα 8.3 jailbreak

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 02/07/2015 - 00:02

Rafael Nadal

#251   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/07/2015 - 03:08

Βλέπω κόλλημα στα Data μετά την αναβάθμιση σε 8.4 (μόνο Data).

Ή έχουν θέμα οι πάροχοι λόγω φορτωμένου δικτύου καποιες στιγμές ή έχει θέμα η 8.4.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#252   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/07/2015 - 04:08

Βλέπω κόλλημα στα Data μετά την αναβάθμιση σε 8.4 (μόνο Data).

Ή έχουν θέμα οι πάροχοι λόγω φορτωμένου δικτύου καποιες στιγμές ή έχει θέμα η 8.4.

Πες τα χρυσοστομε!!!!! εγω εκανα restore μπας και διορθωθει αλλα τιποτα...σε wifi δεν εχω προβλημα...λες να φταιει το JB και κανενα tweak που μαλλον θα εχουμε κοινο;;;;; εκει που ειμαι instagram λεει could not refresh.... Ειμαι cosmote...το χει δει κανενας αλλος σε αλλο Carrier? ρε pano δεν ανοιγεις κανενα καινουργιο Case γιατι βαριεμαι? ειναι σοβαρο :P

Τελευταία επεξεργασία από: Panoulis7, 03/07/2015 - 04:08

#253   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.973 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 03/07/2015 - 04:34

Πες τα χρυσοστομε!!!!! εγω εκανα restore μπας και διορθωθει αλλα τιποτα...σε wifi δεν εχω προβλημα...λες να φταιει το JB και κανενα tweak που μαλλον θα εχουμε κοινο;;;;; εκει που ειμαι instagram λεει could not refresh.... Ειμαι cosmote...το χει δει κανενας αλλος σε αλλο Carrier? ρε pano δεν ανοιγεις κανενα καινουργιο Case γιατι βαριεμαι? ειναι σοβαρο :P

Με cosmote και χωρίς jb εγώ ειμαι κομπλέ όλη μέρα σήμερα πάντως.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#254   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/07/2015 - 06:42

Εμενα μέχρι πριν την 8.4 οταν μιλούσα στο τηλέφωνο δεν μπορούσα να μπω στο Ίντερνετ.
Δεν ηταν ποτε τα δεδομένα ανοιχτά κατα τη διάρκεια της κλήσης.
Τωρα με την 8.4 το Ίντερνετ λειτουργεί μια χαρά.

#255   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1.842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 03/07/2015 - 10:06

Να ρωτήσω κάτι. Με την αναβάθμιση στην 8.4 μου έκανε μία αλλαγή στο iBooks. Μέχρι την 8.3 είχα δημιουργήσει φακέλους και είχα μέσα τα αρχεία που ήθελα σε κατηγορίες. Τώρα πλέον με την 8.4 έχει διατηρήσει τους φακέλους όπως τους είχα με τα αρχεία τους μέσα, αλλά πλέον έχει μεταφέρει και όλα τα αρχεία και στον φάκελο pdf. Υπάρχουν εκεί δεύτερη φορά. Το έχει προσέξει κάποιος;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες