με το restore δεν χαλαει ο δισκος οπως ξεραμε καθε φορα που καναμε φοματ ενα windows pc?
iOS 8.4
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:19
Ad
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:23
Με το gps μερικοι διαβασα εχουν θεμα. Εγω προσωπικα δεν εχω.
Για τα δεδομενα τι θεμα εχεις? αν αργει γενικα θεωρω οτι ειναι επειδη δωσανε τζαμπα mb οι εταιρειες και σερνεται.
τολη με data δεν μπορώ καν να μπω στον safari .....
το gps δουλεύει αλλα είναι πολύ ''φτωχό''
αργεί τρελα και δεν δουλεύει γενικως καλα
Φίλε μου, όλα από την αρχή., και κάνε το σταυρό σου. Δυςτυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή.
Αυτά διάβαζα σήμερα, και εκτός Ελλάδος είναι ουκ ολίγα...
Από beta σε beta είμαστε ρε γαμ@το
θα το κάνω τελικά και ο θεος βοηθός
Πραγματικά αν δεν έχω data στην συσκευή , μου είναι άχρηστη τελείως
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:23
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:27
εγω δν εχω διαπιστωσει κανενα προβλημα στα δεδομενα, αντιθετως στο wifi εχω θεματα, ενω μπαινω απο ενα αλλο κινητο, με αυτο με πεταει , σαν να μην το βρισκει , κανω επανεκκινηση τ ρουτερ μπαινει, κλεινω ανοιγω το wifi μπαινει, κλεινω, ξαναναοανοιγω δεν μπαινει... επανεκκινηση το κινητο και μετα μπαινει δλδ τραγικα πραγματα.. αααα ρε apple ενα ιος που να μην εχει θεματα?
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:29
Κανε ενα restore set up as new τοτε
τολη αυτό θα κάνω και ο θεος βοηθός
thanks
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:33
Αστειεύεσαι; GPS & Data;;;;
Τι να το κάνεις χωρίς αυτά;;
Μιλάμε για software που απαξιώνει πλήρως το Hardware!!!
Και το καλύτερο απ´όλα ξέρεις πιο είναι;
Ότι θα αναγκαστούν σύντομα να δώσουν 8.4.x, θα κλείσουν και τις "τρύπες" και οι jailbreakers θα μείνουν με τα bugs
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:47
Αστειεύεσαι; GPS & Data;;;;
Τι να το κάνεις χωρίς αυτά;;
Μιλάμε για software που απαξιώνει πλήρως το Hardware!!!
Και το καλύτερο απ´όλα ξέρεις πιο είναι;
Ότι θα αναγκαστούν σύντομα να δώσουν 8.4.x, θα κλείσουν και τις "τρύπες" και οι jailbreakers θα μείνουν με τα bugs
συμφωνώ απολυτα μαζι σου
Μια άχρηστη συσκευή χωρίς τα παραπάνω ...
Είμαι με το 5s από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του
Πρώτη φορα που δεν άλλαξα συσκευή(iphone) συνειδητα διότι το 6αρι δεν μου αρέσει και δεν είχα ποτε πρόβλημα με το software .
Έμεινα στην 8.1 πάλι συνειδητά (δούλευε άψογα σε όλα του )μέχρι χτες οπου και πήγα στην 8.4...
Πάω για clean restore και set up as new και βλέπουμε
thanks
Δημοσίευση 03/07/2015 - 21:51
συμφωνώ απολυτα μαζι σου
Μια άχρηστη συσκευή χωρίς τα παραπάνω ...
Είμαι με το 5s από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του
Πρώτη φορα που δεν άλλαξα συσκευή(iphone) συνειδητα διότι το 6αρι δεν μου αρέσει και δεν είχα ποτε πρόβλημα με το software .
Έμεινα στην 8.1 πάλι συνειδητά (δούλευε άψογα σε όλα του )μέχρι χτες οπου και πήγα στην 8.4...
Πάω για clean restore και set up as new και βλέπουμε
thanks
Να σου πω.
Εκανες jb? και αν ναι εβαλες activator?
Δημοσίευση 03/07/2015 - 22:15
Δημοσίευση 03/07/2015 - 22:28
Να σου πω.
Εκανες jb? και αν ναι εβαλες activator?
Τολη ναι πέρασα και activator ,αλλα δοκίμασα και με uninstall του συγκεκριμένου tweak διότι το διάβασα ότι δημιουργεί προβλήμα ,αλλα το πρόβλημα συνεχίζει
Όσοι έχετε πρόβλημα με το gps..ξανά ρεστορε κ μεγάλη προσοχή το πως περνάτε την 8.4 ..μεγάλη προσοχή !!!
τι εννοείς με προσοχή η 8.4 ?
Δημοσίευση 03/07/2015 - 22:31
Τολη ναι πέρασα και activator ,αλλα δοκίμασα και με uninstall του συγκεκριμένου tweak διότι το διάβασα ότι δημιουργεί προβλήμα ,αλλα το πρόβλημα συνεχίζει
Ειχα θεμα με το activator και οταν το εβγαλα εστρωσε το θεμα.
Δημοσίευση 03/07/2015 - 22:46
me dfu περνάς την 8.4 πάντα μετά από jb ..σίγουρα το έχουν πει εδώ ..εγώ πήγα με update κ βλέπω μικρό διάφορες αλλά σημαντικές γενικά ......data δουλεύει άψογα , gps με το βγήκα στο μπαλκόνι κ γύρισα το διακοπτι του gps έπιασε αμεσος..με το wifi σφερα Φουλ!!Τολη ναι πέρασα και activator ,αλλα δοκίμασα και με uninstall του συγκεκριμένου tweak διότι το διάβασα ότι δημιουργεί προβλήμα ,αλλα το πρόβλημα συνεχίζει
iPhone 5s
Τελευταία επεξεργασία από: germanos54, 03/07/2015 - 22:47
Δημοσίευση 05/07/2015 - 13:07
Σημερα το ελιωσα το gps με το navigon αφου εψαχνα τα σχολεια σε κατι κωλοστενα. Δεν εχει κανενα θεμα. Δουλευει αψογα.
Τελικα εσενα με το restore εστρωσε νικο;
Επισης για μια ακομα φορα οσοι ειστε σε iOS 8.x.x να πατε στην 8.4 καθως οι διαφορες ειναι μεγαλες σε ταχυτητα, σταθεροτητα, αποκριση κτλ.
Δημοσίευση 05/07/2015 - 15:28
Οντως το gps λεει,με το wifi χρειαζεται το wifried ή οχι?Σημερα το ελιωσα το gps με το navigon αφου εψαχνα τα σχολεια σε κατι κωλοστενα. Δεν εχει κανενα θεμα. Δουλευει αψογα.
Τελικα εσενα με το restore εστρωσε νικο;
Επισης για μια ακομα φορα οσοι ειστε σε iOS 8.x.x να πατε στην 8.4 καθως οι διαφορες ειναι μεγαλες σε ταχυτητα, σταθεροτητα, αποκριση κτλ.
Δημοσίευση 05/07/2015 - 15:36
Οντως το gps λεει,με το wifi χρειαζεται το wifried ή οχι?
Μπα κανενα θεμα και με το wifi.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες