Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

WWDC 2015, το μέλλον του iOS και OS X στις 8-12 Ιουνίου

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
505 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/06/2015 - 19:08

Kαι απο εδώ αν το ανοίξεις με κάποιον Browser μπορείς να το σώσεις στο Camera Roll.

Διαφορετικά φακέλους τους οποίους θα επιλέξεις απο iTunes στο Tab Photos και Sync μετά.

ευχαριστω την περασα μεσa από το camera roll.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Dimitris46

Dimitris46

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/06/2015 - 19:25

Πάρα πολύ καλό το χθεσινό ! 
Απογοήτευση με το splitview (μόνο για air 2) ωστόσο Picture in picture και το slideover πολύ καλές προσθήκες . Το News με τρέλανε στην παρουσίαση ξενέρωσα πάλι για την παράλειψη της Ελλάδας . Οι αλλαγές στο siri,maps, wallet πάρα πολύ καλές αλλαγές αλλά ακόμα μια φορά , άχρηστα πράγματα για την ελλάδα . Η απελευθέρωση χώρου κάτι πολύ σημαντικό , η μπαταρία και πάνω από όλα ένα σταθερό λογισμικό . Όσο για το apple music τα 10$ είναι αρκετά νομίζω , τουλάχιστον για εδώ , που η cosmote παρέχει spotify με free streaming στα 5 ευρώ . Βέβαια δεν νομίζω ότι θα αργήσει να κλείσει συμβόλαια με εταιρίες στην αμερίκη και σε άλλες μεγάλες χώρες , αλλά νομίζω πως η ελλάδα θα είναι σε δεύτερη μοίρα . Όποτε για να παρατήσω το spotify (και οι περισσότεροι νομίζω ) θα πρέπει να υπάρξει μια ανάλογη προσφορά , ελπίζω σύντομα γιατί ο σταθμός 24/7 και το connect προκαλούν.

#333   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 09/06/2015 - 20:50

Στο ρολόι πάντως η μπετα από ότι φαίνεται την ρουφάει την Μπαταρία ενώ το 1.0.1 την έκανε να κρατάει πολύ περισσότερο η 2 τώρα φαίνεται να την αδειάζει γρήγορα.. Πρώτη φορά το βλέπω στο 21% αυτήν την ώρα της ημέρας..

#334   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/06/2015 - 21:02

Εδω δειχνει πως το τυπου swipe selection δουλευει κ σε iPhone. Ισχυει;

Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 09/06/2015 - 21:03

legit

#335   discovery96

discovery96

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 09/06/2015 - 21:07

Καλησπερα Παιδια :)

καποιο link να κατεβασουμε το ios9 για iphone  5 ;)

Τελευταία επεξεργασία από: discovery96, 09/06/2015 - 21:16

#336   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 09/06/2015 - 21:22

Βελτιώσεις στο multitasking, Slideover, προσθήκη split-view αλλά και Picture in Picture

attachicon.gif01dceaacc6be1e3fd7fd4cd03efe6c3ebcd25aee_expanded_large.jpg

attachicon.gifd26812841cf30d0074c44547096af11fd368dfad_expanded_large.jpg

attachicon.gif4edcbd043beaf42f356d9ae86e5d09d126fc092a_expanded_large.jpg

Slideover: iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3.

Picture in Picture: iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3

SplitView: Αποκλειστικά στο iPad Air 2
Ένας λόγος για να κινηθεί κανεις για το Air 2. Πράγμα και το οποίο θα κάνω όσο κι αν προτιμώ το mini. Ειδικά το split view το έχει ένα androidοταμπλετ της κοπέλας μου και το iPad τίποτα τόσο καιρό. Ευτυχώς ήρθε κι αυτο...

#337   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2015 - 21:30

Εδω δειχνει πως το τυπου swipe selection δουλευει κ σε iPhone. Ισχυει;

Ναι

#338   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 10/06/2015 - 00:58

Ένας λόγος για να κινηθεί κανεις για το Air 2. Πράγμα και το οποίο θα κάνω όσο κι αν προτιμώ το mini. Ειδικά το split view το έχει ένα androidοταμπλετ της κοπέλας μου και το iPad τίποτα τόσο καιρό. Ευτυχώς ήρθε κι αυτο...

Αν και έχω iPad 2, iPad Mini, iPad Air, ενεργά, η επιλογή του iPad Air 2 δεν θα ήταν η επόμενη μου επιλογή γιατί λογικά, θα βγάλει το καινούργιο. Με βλέπω να αφήνω το iPad Air, όταν κυκλοφορήσει το καινούργιο κι ελπίζω να γίνει σύντομα!

#339   antonis17

antonis17

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/06/2015 - 01:34

αν δεν ειμαστε developers περναει η 9 η θα ζηταει ενεργοποιηση? ξερει καποιος?

#340   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2015 - 02:51

Θέλει registered udid

#341   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/06/2015 - 04:57

Περνάει και χωρίς registered udid απλά δεν το έχω δοκιμάσει εγώ για να σου πω σίγουρα!

Σου στέλνω με πμ τον τροπο!

#342   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 10/06/2015 - 07:09

περναει και χωρις με option + restore.

#343   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/06/2015 - 09:27

Την έβαλα κι εγω εχτές χωρίς udid. Απλά βρίσκεις την σωστό αρχείο ipsw της iOS 9 για την δίκη σου συσκευη και μέσω iTunes κανεις update πατώντας το option (στα windows το shift) για να του υποδείξεις ποιο αρχείο να χρησιμοποιήσει. Πάντα κανουμε ενα manual full backup μεσω iTunes για να ειμαστε σίγουροι οτι δεν θα εχουμε θέματα.

Πρώτες εντυπώσεις : ειναι αρκετα buggy , (αλλα πάντα ετσι συμβαίνει) . Την μπαταρία την ρουφάει πολυ γρήγορα , ζεσταίνεται .... Αλλα θα στρώσει....

Κάποιες παρατηρήσεις
Ωραίο το νεο feature στο πληκτρολόγιο, αλλα δυστυχώς θέλει να κρατάς το κινητό με δυο χέρια ....
Ωραίο το νεο shortcut "back to" οπου πχ ανοίγεις μια σελιδα πατώντας ενα link στο mail, και αν θες να φύγεις απο το Safari και να γυρίσεις στο Mail απλά πατάς το back πανω πανω στη status bar . Το ίδιο συμβαίνει και με το search ψάχνεις κατι στο Spotlight search, το ανοίγεις, αν θες να επιστρέψεις πισω στα αποτελέσματα του Spotlight εχεις ενα μικρό shortcut "back to search"
Ευχάριστη η αλλαγη στο πληκτρολόγιο οπου βλεπεις απευθείας αν τα γράμματα ειναι μικρά ή μεγάλα και δεν χρειαζεται να εχεις το νου σου στη κατασταση του shift
Αναμενόμενο οι μισές λειτουργίες του spotlight search να μην λειτουργούν Ελλάδα . Σου κανει suggestions μονάχα για επαφές - εφαρμογές. Στη παρουσίαση και απο τα screenshots παρατήρησα οτι κανονικά πρεπει να κανει για places και news αλλα αυτα δεν ειναι ενεργοποιημένα για Ελλάδα
Ωραια η νέα εντολή του Siri "remind me about this" (για όσους βέβαια χρησιμοποιούν reminders )
Ωραια η δυνατότητα να βάζεις attachments στα emails (ειχε αργήσει πολυ αυτο ) απο όλους τους storage providers πχ iCloud , one drive , google drive, OS X server (...;) κτλ
Ωραια η εφαρμογή iCloud Drive , μπαίνεις μεσα βλεπεις τα αρχεία σου , τα ανοίγεις ή τα στέλνεις σε εφαρμογές ή μεσω iMessage , mail κτλ (to iMessage/mail δεν παίζει σωστά απο οτι ειδα )
Τη νέα εφαρμογή notes δεν τη δοκίμασα καθώς έπρεπε να μετατρέψω τα notes και θα έχανα τη πρόσβαση απο συσκευες με iOS 8 / OS x 10.10
Γενικά εχει αλλάξει η γραμματοσειρά του συστήματος , εμενα προσωπικά δεν μου αρεσει τοσο, αλλα αυτα ειναι γούστα
Ωραια η νέα εφαρμογή music , πιο πρακτική με δυνατότητα να βλεπεις τα επόμενα τραγούδια , τα προηγούμενα (όσα εχουν παίξει ) κτλ

Σαν μια γενική εντύπωση, ευχάριστες οι αλλαγές αλλα μικρές οχι κατι σπουδαίο. Ισως φταίει και η καθυστέρησης με την οποία ήρθαν κάποια features (βλ. Email attachments και swift στο πληκτρολόγιο )

Ευελπιστώ οτι θα υπάρχουν και νέα features που θα παρουσιαστούν με τα νέα iPhone το Σεπτέμβρη

#344   discovery96

discovery96

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2015 - 09:43

Περασα και εγω ios9 

δεν θα επρεπε να εμφανιζει το ονομα του δικτυου

πανω αριστερα

και οχι την λεξη iphone ???

#345   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/06/2015 - 09:45

Σε μένα εχει κανονικά το όνομα της wind . Κάνε καμια επανεκκίνηση μήπως και στρώσει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες