Ελληνικά γλώσσα για το interface δεν εχει. Η υπαγόρευση όμως στα ελληνικά λειτουργεί καταπληκτικά. Ανάλογα με την γλώσσα που είναι η κάθε συζήτηση στα μυνηματα πχ επιλέγει την γλώσσα για την υπαγόρευση. Εγώ πχ έχω συζητήσεις σε ελληνικά και αγγλικά και ανάλογα που απαντάω επιλέγει αυτόματα την γλώσσα υπαργορευσης. Εγώ πήρα το stainless 42 με Milanese loop το οποίο κόστισε 600 λίρες (599 για την ακρίβεια). Εγγύηση εδώ εχει έναν χρόνο από την apple και σκέφτομαι να πάρω και το apple care. Με το App Store τι εννοείς ακριβώς; Εγώ οι περισσότερες αφορμογες που έχω στο iPhone είχαν ήδη αναβαθμιστεί έτσι ώστε να υποστηρίζουν το ρολόι όποτε αυτόματα μπήκαν. Τώρα από το τηλέφωνο μπορώ και μπαίνω στο store για το ρολόι όπου εχει παρά πολλές εφορμογες διαθέσιμες ανάλογα με την όρεξη..
η νόμιμη εγγύηση στην Αγγλία για όσους δεν το γνωρίζουν, παρέχεται από τον πωλητή και ανέρχεται στα 6 χρόνια από την ημερομηνία παράδοσης και στα 5 στη σκοτία...
ένας άλλος λόγος που αξίζει να αγοράζεις από εκείνη τη χώρα έστω και αν η λίρα είναι τσιμπημένη έναντι του ευρώ.
το apple care εκεί τουλάχιστον, είναι άχρηστο..
παίρνεις το χαλασμένο προϊόν πας σε ένα apple store (αρκεί να έχει αγοραστεί από την αλυσίδα της apple για να είναι εκείνη ο πωλητής) τούς πατάς τις φωνές, και νασου η αντικατάσταση.
http://www.apple.com...utory-warranty/