αυτο που εχεις ειναι γνωστο γυαλι και μαλιστα με πολυ καλες κριτικες λογω του ipad (το εχω βαλει σε ipad)...τωρα για το 6 δεν ξερω αλλα λογικα καλο θα ειναι.Και στις φωτο που εχεις βαλει μια χαρα δειχνει .
Τωρα γιατι γινεται ολη αυτη η φασαρια με τα γυαλια περα απο τα γνωστα προβληματα οπως μαζεμα σκονης,ξεκολληματα κλπ ειναι και καποιες αλλες μικρολεπτομερειες οπως η αισθηση που σου αφηνουν ακριβως στο τελειωμα τους οταν περνας το δαχτυλο σου η οπως οτι η κουρμπα που κανουν τα περισσοτερα δεν ειναι του γυαλιου αλλα μιας περιμετρικα βαλμενης πολυ λεπτης στεφανης που καμμια σχεση εχει με γυαλι.
Η imos υποτιθεται το λυνει αυτο το προβλημα συν οτι ισχυριζεται οτι το γυαλι ειναι αυθεντικο gorilla και το ιδιο κανει και η Cinder αλλα σε πιο λεπτο (δεν ξερω αν το γυαλι της ειναι αυθεντικο gorilla)
Σε καθε περιπτωση ολα αυτα τα αναφερουμε για ενημερωση και μονο και φυσικα ο καθενας αποφασιζει μονος του αναλογα με τις προτεραιοτητες που εχει. Και εγω ισως αν επαιρνα γυαλι μαλλον θα προτιμουσα κατι σαν αυτο που εχεις βαλει και εσυ και σιγουρα δεν θα εσκαγα 50 και 60 ευρω...τωρα η Cinder εχει καλη τιμη βεβαια αλλα και παλι εγω ειμαι παντα επιφυλακτικος στο να προτεινω κατι αν δεν δοκιμαστει απο πολυ κοσμο πρωτα.
Έχεις δίκιο για την αίσθηση που έχει όταν περνάς το δάχτυλο απο άκρη σε άκρη αλλά αν φοράς θήκη δεν καταλαβαίνεις τπτ.
Τώρα για την ανθεκτικότητα, οτι ειναι 9Η ειναι κατηγορία gorilla glass.
Να σου πω την αλήθεια επειδή έχω/είχα γυαλί στα τελευταία 4 κινητά μου (3 Nillkin και το coolreall ) τα οποία ήταν όλα 9Η ποτέ δεν είδα το παραμικρό σημαδακι ή γρατζουνιά.
Προς το παρών δεν έχω δει τπτ περιμετρικά του γυαλιού ούτε έχει ξεκολλήσει (ελπίζω να μην ξεκολλήσει
)
Απο την άλλη όπως λες ειναι πολλα τα χρήματα για κάτι Spigen κτλ.