Από προσωπική εμπειρία εδώ και πολλά χρόνια που αγοράζω με αυτόν τον τροπο από ΟΤΕ μέσω τηλεφωνικού λογαριασμού εχω να πω τα εξής.
Πιο παλιά και μιλάω για περίοδο 2008-2009 μέχρι και 2011-2012 υπήρχαν 6 δίμηνες δόσεις ΑΤΟΚΕΣ. Από εκεί και πέρα βάζοντας στο σύστημα τους τα στοιχεία του αγοραστή και το ποσό βγάζει αυτόματα τις δόσεις. Αυτές μπορεί να είναι τρεις δυο έξι κλπ. Μιλάμε πάντα για δίμηνες. Όσο παλαιότερος είναι ο πελάτης τόσο πιο πολλές δόσεις βγάζει. Επίσης να ξέρετε οτι αν έχετε επιδότηση για παράδειγμα 300€ και έχετε να πληρώσετε για το υπόλοιπο της συσκευής αλλα 300€ μπορεί το δεύτερο 300αρι να το βάλετε σε δόσεις μέσω τηλεφώνου. Την τελευταία που φορά που πήρα την επιδότηση το υπόλοιπο μου το έβγαλε οτι μπορώ να το πληρώσω σε 8 δίμηνες δόσεις.
Επισης παλαιότερα δεν χρειαζόταν να πας καν σε κατάστημα. Έμπαιναν στην σελίδα τους έκανες την αγορά και μετα από περίπου δέκα λεπτά σε έπαιρναν για επιβεβαίωση και έγκριση και στο έστελναν την επόμενη μέρα σπίτι χωρίς κανένα έξοδο. Αυτό νομίζω πλέον δεν υπάρχει.
Κατι αλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν η έκπτωση αυτή ισχύει τώρα που εχω επιδότηση ξανά.