Ναι αλλα απο την αλλη τα 64 εχουν την τιμη του 32. Αρα εμεις που περναμε 32αρι δεν μας χαλασε γιατι στην ιδια τιμη εχουμε τα 64αρια.
Αυτος που επαιρνε 16αρι παλι 16αρι θα παρει. Κ συνηθως αυτος που εχει το 16αρι ειναι αυτος που εχει αιφον απλα για να εχει. Και οχι χρηστης σαν "εμας"
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι, πριν το keynote που παρουσίασαν τις αλαγές στις χωρητικότητες, θα αγόραζες τα 32gb έχοντας στο μυαλό σου ότι θα πληρώσεις 860 ευρώ και ότι προφανώς σου αρκούν τα 32gb και δεν χρειάζεσαι τα 64gb! Επομένως, αν η "βάση" στο 6αρι ήταν τα 32gb θα αγόραζες εκείνο με 740 ευρώ και θα χαιρόσουν που πλήρωσες 120ευρώ λιγότερα για αυτό που ήθελες και όχι 860 ευρώ για κάτι που (πριν το keynote τουλάχιστον) σου φαίνοταν "too much" και αχρείαστο (δλδ τα 64gb). Αλλά τώρα λες: οκ, εχω παραπάνω GB στα ίδια λεφτά. Όμως δεν είναι έτσι (δλδ στα "ίδια λεφτά") γιατί θα μπορούσες να είχες δώσει 120 ευρώ λιγότερα για να αγοράσεις τα 32gb κάτι που πιστεύω θα σου άρεζε περισσότερο σαν σενάριο. Εγώ έτσι το σκέφτομαι. Ήμουν στην ίδια θέση με εσένα, δηλαδή θα αγόραζα το 32αρι. Προσωπικά με "χάλασε" που δεν γλίτωσα 120 ευρώ. Νομίζω, λοιπόν ότι η λογική σου είναι λίγο λανθασμένη. Και ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα να κρατάει τη "βάση" στα 16gb ούτε εμείς να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε αυτήν της την κίνηση. Είναι πλέον πολύ λίγα! Πριν λίγο διάβαζα αυτό και μου φαίνεται πραγματικά αστείο. Η samsung αν δεν κάνω λάθος έβαλε 32gb στο S6.