σε έχασα... για ποιο λες ;;
HomeKit και “έξυπνα” αξεσουάρ σπιτιού
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:49
Δημοσίευση 02/02/2016 - 18:10
http://www.aliexpres...2309047884.html πολυ καλή ποιότητα μέτριο app και το μονο δυσάρεστο ενώ έγραφε οτι έχει Icloud δεν δουλεύει απομακρυσμένα
Δημοσίευση 02/02/2016 - 18:31
κακό αυτό με το να μη δουλευει απομακρυσμενα και να απαιτει να ειστε στο ιδιο wi-fi στο εντελως απομακρυσμενα ειναι ολη η ουσια.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:41
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:43
χτύπα WeMo
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:39
χτύπα WeMo
Το εκανα ήδη ,έφερα ηλεκτρολόγο θα μου βάλει μπριζα δίπλα στον πίνακα όποτε θα δουλέψουν τα εξωτερικά φώτα ,μια απορία εχω με σένα ,αντε καλα εγω ειμαι ελεύθερος ,εσένα πως σε αντέχει η γυναίκα σου με αυτα τα τρομακτικά βίτσια ?δεν χρειάζεται να απαντήσεις σαφώς και ειναι προσωπικά
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:51
Το εκανα ήδη ,έφερα ηλεκτρολόγο θα μου βάλει μπριζα δίπλα στον πίνακα όποτε θα δουλέψουν τα εξωτερικά φώτα ,μια απορία εχω με σένα ,αντε καλα εγω ειμαι ελεύθερος ,εσένα πως σε αντέχει η γυναίκα σου με αυτα τα τρομακτικά βίτσια ?δεν χρειάζεται να απαντήσεις σαφώς και ειναι προσωπικά
Είναι και αυτή της τεχνολογίας οπότε δεν τραβάει και τόσο μεγάλα ζόρια… οι hue και οι canary της άρεσαν όπως και οι wifi πρίζες (αφού δεν είναι σε τόσο εμφανή σημεία), αλλά δεν με άφησε για παράδειγμα να βάλω το smappee γιατί θέλει καλώδιο έξω από τον πίνακα και τρύπες στον τοίχο πάνω από τον πίνακα για να μπει η συσκευή (μου γλύτωσε 200 euro τα οποία ψάχνω να τα ρίξω σε καμία άλλη γκατζετιά για το σπίτι)
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:54
Είναι και αυτή της τεχνολογίας οπότε δεν τραβάει και τόσο μεγάλα ζόρια… οι hue και οι canary της άρεσαν όπως και οι wifi πρίζες (αφού δεν είναι σε τόσο εμφανή σημεία), αλλά δεν με άφησε για παράδειγμα να βάλω το smappee γιατί θέλει καλώδιο έξω από τον πίνακα και τρύπες στον τοίχο πάνω από τον πίνακα για να μπει η συσκευή (μου γλύτωσε 200 euro τα οποία ψάχνω να τα ρίξω σε καμία άλλη γκατζετιά για το σπίτι)
Δημοσίευση 03/02/2016 - 08:47
ρε παίδες, μερικές σελίδες πριν είδα πως έρχονται notifications από siri σχετικά με το πχ πότε το παιδί σου έφυγε από το σχολείο και πότε μπήκε σπίτι.
αυτό πως έγινε? με το find my friends? ή καμιά ειδική siri-εντολή?
Δημοσίευση 03/02/2016 - 10:15
ρε παίδες, μερικές σελίδες πριν είδα πως έρχονται notifications από siri σχετικά με το πχ πότε το παιδί σου έφυγε από το σχολείο και πότε μπήκε σπίτι.
αυτό πως έγινε? με το find my friends? ή καμιά ειδική siri-εντολή?
Καλημέρα
Αυτό μεταξύ άλλων μπορεί να γίνει μόνο όταν η συσκευή είναι Jb.
Δημοσίευση 08/02/2016 - 13:27
και μια μικρη ενημερωση απο μενα,ηρθε το αυτοματο ποτισμα ,
Rachio Smart Sprinkler Controllerμεσα σε 7 ημερες απο αμερικη
http://www.amazon.co...ailpage_o00_s00
θα εβαζα φωτο αλλα δεν ξερω πως γινεται ,δεν με αφηνει καπου ,το ευχαριστο ομως ειναι το εξης
το amazon.com εχει μια υπηρεσια οπου προπληρωνεις τον φορο (ουσιαστικα το φπα),εμενα κοστισε 190+25 μεεταφορικα+49 ε ο φορος και τιποτα αλλο,ουτε εκτελονιστικα,ουτε δασμο ,διαβαζοντας σε γερμανικα φορουμ (δεν ξερω καλα αγγλικα)πολλοι γερμανοι παραγγελνουν με τον ιδιο τροπο χωρις καμια αλλη επιβαρυνση ,αυτα για την ιστορια αν καποιος αγορασει απο αμερικη. Α και κατι ακομα στην ευρωπη το συκεκριμενο to βρηκα σε ελαχιστα σιτε,το πιο φτηνο ηταν 460 ε αλλα το 8αρι και οχι το 16αρι που πηρα.
http://www.amazon.de...ds=Rachio Smart
Δημοσίευση 08/02/2016 - 13:30
το amazon.com εχει μια υπηρεσια οπου προπληρωνεις τον φορο (ουσιαστικα το φπα),εμενα κοστισε 190+25 μεεταφορικα+49 ε ο φορος και τιποτα αλλο,ουτε εκτελονιστικα,ουτε δασμο ,διαβαζοντας σε γερμανικα φορουμ (δεν ξερω καλα αγγλικα)πολλοι γερμανοι παραγγελνουν με τον ιδιο τροπο χωρις καμια αλλη επιβαρυνση ,αυτα για την ιστορια αν καποιος αγορασει απο αμερικη.
πολυ καλό αυτό....
Δημοσίευση 10/02/2016 - 13:18
Κι εμένα μου αρέσουν οι αυτοματισμοί και σε ένα πολύ μικρό και πρωταρχικό επίπεδο έχω δημιουργήσει κάποιους στο σπίτι. Έχω περιοριστεί σε κάποια πράγματα κυρίως λόγω κόστους αλλά και δυσκολιών από την καλωδιωση του σπιτιού αφού είναι παλιό (να προλάβω και να πω ότι προτιμώ πάντα να έχω όσο το δυνατό καλωδιωμένες συσκευές παρά ασύρματες). Τα προβλήματα όμως ξεκινούν κυρίως όταν κολλάει το modem ή η γραμμή του παρόχου έχει προβλήματα. Μετά τα συμβατικά modem των παροχών δοκίμασα ένα του εμπορίου ακριβότερο. Ναι μεν κατάφερα να διατηρώ τη γραμμή απρόσκοπτη λειτουργικά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, όμως έχει τύχει να μπλοκάρει και αυτό και να απουσιάζω μακριά από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να έχω πρόσβαση τουλάχιστον σε συναγερμό κάμερες δικτυακό δίσκο κηπευτικό και καταλαβαίνετε ότι έτσι χάνεται η ουσία της εξυπηρέτησης από τέτοια συστηματα!
Συγνώμη αν κρίνεται εκτός θέματος η παρένθεση μου εδώ, αλλα προσωπικά πιστεύω ότι είναι εντός γιατί ακυρώνει τις όλες προσπάθειες! Σας έχει τύχει; Το έχετε επιλύσει;
Δημοσίευση 10/02/2016 - 13:27
Για Ethernet πρίζα δεν έχω κάτι στα υπόψιν αλλά για Wi-Fi πρίζα ώστε να έχεις απομακρυσμένο on/off, timer κ.α. προτείνω WeMo
Η αλήθεια είναι πως το θέμα με το router το έχω και εγώ και λογικά όλοι… αν πέσει η γραμμή (μια φορά μου έχει τύχει) ή κοπεί το ρεύμα… game over το home automation
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες