χε,χε σε πρόλαβα, έχω ήδη βάλει το EDUP και παίζει μια χαρά αλλά είναι μόνο ON/OFF (δες post #26)
Αξίζει να σημειώσω πως το Orbivo, πέρα από το On/Off function, διαθέτει τις παρακάτω επιπλέον δυνατότητες πλήρως διαχειρίσιμες μέσα από την εφαρμογή του:
1. Προγραμματισμός έως και 10 διαφορετικών On/Off γεγονότων σε εβδομαδιαία βάση (24/7).
Για παράδειγμα έχω προγραμματίσει ένα Orbivo να διακόπτει το ρεύμα στην TV για όση ώρα διαρκεί η καθημερινή μελέτη των παιδιών (16:00 - 19:00) πλην Σ/Κ.
2. Προγραμματισμός αυτόματου Off μετά το πέρας προκαθορισμένου χρόνου από το On.
Για παράδειγμα εάν ανάψει κάποιος τον θερμοσίφωνα ή ξεκινήσει την φόρτιση της συσκευή του, δεν θα ανησυχεί μήπως ξεχάσει να το κλείσει. Θα κλείσει μόνο του μετά από χ χρόνο αυτόματα.
3. Υποστήριξη ακολουθίας γεγονότων που εμπλέκουν πολλά Orbivo μαζί με ετεροχρονισμένα On/Off γεγονότα.
Για παράδειγμα Orbivo 1 off, μετά από 10´ Orbivo 2 on μετά από 60´ Orbivo 2 on & Orbivo 3 off....κ.ο.κ.
Με Jb τα πράγματα γίνονται τόσο "διαστημικά".... που ούτε όταν έβλεπα Flash Gordon στην ΥΕΝΕΔ όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν το φανταζόμουν.
Λες στην Siri "Let there be light" και σου ανάβει τα φώτα, της λες "Light my fire baby" και ανάβει το boiler... και άλλα πολλά.
Αυτό που ευχαριστιέμαι πιο πολύ από όλα είναι που αυτοφορτίζεται το τηλ μόνο του, μιας που συνηθίζω να το φορτίζω νύχτα και ενώ κοιμάμαι.
Για να το προστατεύσω λοιπόν από περιττές ώρες υπερφόρτισης, έχω ορίσει στο 20% της εναπομείνασας ενέργειας της μπαταρίας να δίνει ρεύμα στον εαυτό του (Orbivo on) και εφόσον φτάσει στο 90% και πάντα ενώ κοιμάμαι, να κόβει το ρεύμα στον φορτιστή.
ImageUploadedByTapatalk1454017297.745304.jpg 51.74KB
59 downloads
ImageUploadedByTapatalk1454017314.394514.jpg 40.04KB
56 downloads
ImageUploadedByTapatalk1454017330.730713.jpg 71.77KB
59 downloads