Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

HomeKit και “έξυπνα” αξεσουάρ σπιτιού

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
685 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   DiS

DiS

iPH Addict

• 727 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/02/2018 - 01:29

Προσπάθησα κανα 5λεπτο να συνδέσω το Fibaro wall plug αλλά τίποτα δεν κατάφερα και τα παράτησα.

Το αναγνωρίζει η εφαρμογή αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Υποθέτω φταίει κάτι στο ρουτερ που το μπλοκάρει. Το τηλέφωνο βγαίνει από το WiFi και ξαναμπαίνει αλλά η πρίζα δεν συνδέεται.

Επίσης μια λεπτομέρεια που πρόσεξα είναι πως οι οδηγίες λένε πως για τη σύνδεση πρέπει να αναβοσβήνει κίτρινο. Αυτό αναβοσβήνει πράσινο....

Καμία ιδέα για το ρουτερ ;

Το μαλακιασμένο το ASUS έφταιγε τελικά.

Για κάποιο λόγο ασφαλείας μάλλον που δεν έχω βρει πως απενεργοποιείται πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο setup του όταν του προσθέτω συσκευές.

Είχα φάει πολλές ώρες με έναν WiFi αφυγραντήρα μέχρι να το βρω κατά τύχη.

Μπήκα από το pc στο ρουτερ απλώς και εκανα πάλι την εγκατάσταση από την εφαρμογή και συνδέθηκε με τη μια....

#587   Braker

Braker

Advanced Member

• 441 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/02/2018 - 22:10

Το μαλακιασμένο το ASUS έφταιγε τελικά.

Για κάποιο λόγο ασφαλείας μάλλον που δεν έχω βρει πως απενεργοποιείται πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο setup του όταν του προσθέτω συσκευές.

Είχα φάει πολλές ώρες με έναν WiFi αφυγραντήρα μέχρι να το βρω κατά τύχη.

Μπήκα από το pc στο ρουτερ απλώς και εκανα πάλι την εγκατάσταση από την εφαρμογή και συνδέθηκε με τη μια....

Wi-Fi αφυγραντήρας εεε ?? για δώσε καμία πληροφορία...

Τελευταία επεξεργασία από: Braker, 23/02/2018 - 22:10

#588   DiS

DiS

iPH Addict

• 727 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/02/2018 - 02:39

Wi-Fi αφυγραντήρας εεε ?? για δώσε καμία πληροφορία...

https://www.inventor...ASAAEgJxFvD_BwE

Αποδοτικός, οικονομικός και ήσυχος. Αν δεν μπορεί να δουλέψει ο αφυγραντήρας όλο το βράδυ δεν κάνεις τίποτα. 4-5 λίτρα την ημέρα και πριν νόμιζα πως οι συνθήκες στο σπίτι ήταν καλές.

Και με πολύ καλό service. Δοκιμάζοντας να τον συνδέσω στο ρουτερ όπως ανέφερα, μου έστειλαν αμέσως δεύτερο χωρίς να ελέγξουν πρώτα τον αρχικό. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο ρούτερ...

Στα του WiFi, συμπαθητική εφαρμογή, μπαίνεις από οπουδήποτε οποτεδήποτε, ελέγχεις την υγρασία του χώρου και επιλέγεις αν θες να λειτουργήσει ο αφυγραντήρας και πως. Αυτοματισμούς δεν παίρνει. Έχει πρόγραμμα επιλογής ποσοστού υγρασίας αλλά δεν το λες αυτοματισμό.

Αν θες κάτι άλλο συγκεκριμένο, ευχαρίστως.

#589   Ikariapower

Ikariapower

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Twitter:@Ikariapower

Δημοσίευση 24/02/2018 - 14:13

Καλησπέρα και από μένα, πολύ καλά και αξιόπιστα τα προϊόντα που προτείνει η Apple για το HomeKit αλλά ακριβά για μένα οπότε να δείξω την δικιά μου προσέγγιση !!! 3 λάμπες, 2 αισθητήρες θερμοκρασίας που συνεργάζονται με πρίζες Gateways για τον έλεγχο και την απόλυτη αυτοματοποίηση των κλιματιστικών, ένας αισθητήρας κίνησης για σενάρια (άνοιξε κλείσε λάμπες), μια παγίδα πόρτας, ένα φωτιστικό οροφής, 2 κάμερες 1080p και σύντομα 2 πρίζες !!! Όλα απο την Xiaomi, ο έλεγχος γίνεται απο το App της αλλά αν κάποιος είναι γνώστης μπορεί να φτιάξει bridge με Raspberry !!! Τα σενάρια που μπορεί κάποιος να κάνει είναι άπειρα !!! Για τον έλεγχο την θέρμανσης Salus IT 500, κόστος 130€ με τα μεταφορικά από Amazon U.K. !!! Και για κουδούνι στην πόρτα SkyBell !!! Ψάχνω λύση τώρα για την πόρτα (Smart Lock) αλλά χωρίς μερεμέτια μιας και είμαι ενοικιαστής !!!

Συνημμένα αρχεία

#590   ppetros

ppetros

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2018 - 19:18

Καλησπέρα και από μένα, πολύ καλά και αξιόπιστα τα προϊόντα που προτείνει η Apple για το HomeKit αλλά ακριβά για μένα οπότε να δείξω την δικιά μου προσέγγιση !!! 3 λάμπες, 2 αισθητήρες θερμοκρασίας που συνεργάζονται με πρίζες Gateways για τον έλεγχο και την απόλυτη αυτοματοποίηση των κλιματιστικών, ένας αισθητήρας κίνησης για σενάρια (άνοιξε κλείσε λάμπες), μια παγίδα πόρτας, ένα φωτιστικό οροφής, 2 κάμερες 1080p και σύντομα 2 πρίζες !!! Όλα απο την Xiaomi, ο έλεγχος γίνεται απο το App της αλλά αν κάποιος είναι γνώστης μπορεί να φτιάξει bridge με Raspberry !!! Τα σενάρια που μπορεί κάποιος να κάνει είναι άπειρα !!! Για τον έλεγχο την θέρμανσης Salus IT 500, κόστος 130€ με τα μεταφορικά από Amazon U.K. !!! Και για κουδούνι στην πόρτα SkyBell !!! Ψάχνω λύση τώρα για την πόρτα (Smart Lock) αλλά χωρίς μερεμέτια μιας και είμαι ενοικιαστής !!!

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τα

1) Salus IT 500, κόστος 130€ με τα μεταφορικά από Amazon U.K.

2) SkyBell

link αγοράς, εγκατάσταση, φωτογραφίες κ.λ.π.

#591   Ikariapower

Ikariapower

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2018 - 22:46

2) SkyBell

Ο Salus μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε εγκατάσταση (πολυκατοικία η μονοκατοικία) με παροχή 220V και μπορεί να ελέγξει θέρμανση ψύξη (για την ψύξη αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός όχι ερκοντίσιον βέβαια) μπόιλερ και βέβαια παίρνει έξτρα θερμοστάτες για μια μεζονέτα πχ με διζωνική θέρμανση !!! Εγκατάσταση εύκολη από ότι είδα από ηλεκτρολόγο πάντα !!! Τώρα από ρυθμίσεις παίρνει ημερήσια εβδομαδιαία και για την κάθε μέρα έξι ζώνες τις οποίες μπορούμε κάθε φορά να παραμετροποιούμε !!! Το μόνο κακό για μένα είναι ότι η ρύθμιση της θερμοκρασίας γίνεται ανά μισό (19,5 μετά 20 και όχι 19,1 κτλ) http://amzn.to/2BLUziN
Τώρα για το Σκάι Μπελ υπάρχουνε δύο εκδόσεις η απλή και η hi definition, εξαρτάται την τσέπη μας την συνδεσιμότητα μας (η έκδοση HD θέλει πάνω από 1,5Mbps upload, 2 way audio, video capture and storage, αισθητήρας κίνησης που σε ειδοποιεί μέσω της εφαρμογής εάν κάποιος κινείται για πάνω από 10 δευτ. μπροστά στην πόρτα σου !!! http://amzn.to/2oogDIM και το hd http://bit.ly/2oqa8oK Το απλό μόνο Amazon γιατί δεν παράγεται πλέον !!! Φωτό αύριο γιατί είμαι δουλειά τώρα !!!

#592   Ikariapower

Ikariapower

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 20:10

2) SkyBell

Ορίστε και φωτό, ότι άλλο θέλετε ρωτάτε !!!Συνημμένο αρχείο  IMG_0333.JPG   334,07KB   50 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  IMG_0336.JPG   398,4KB   48 λήψεις

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#593   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 01/03/2018 - 19:06

Ορίστε και φωτό, ότι άλλο θέλετε ρωτάτε !!!attachicon.gifIMG_0333.JPGattachicon.gifIMG_0336.JPG

Να ρωτήσω εγώ για το Skybell που με ενδιαφέρει. Αναφέρει κάπου αν κάνει για εξωτερικό χώρο ή τι αδιαβροχοποίηση έχει; (Αν έχει;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

#594   Ikariapower

Ikariapower

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2018 - 19:23

Να ρωτήσω εγώ για το Skybell που με ενδιαφέρει. Αναφέρει κάπου αν κάνει για εξωτερικό χώρο ή τι αδιαβροχοποίηση έχει; (Αν έχει;)

Σίγουρα κάνει για εξωτερικούς χώρους μιας και εγώ έτσι το έχω αλλά δεν νομίζω ότι είναι waterproof, απλά water resistant !!!

#595   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 02/03/2018 - 09:02

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομε για θερμοστάτη χώρου (καλοριφέρ) με σύνδεση στο intenet για απομακρυσμένη χρίση.

Έχω δει τον Nest είναι πολύ ωραίος και καλός από ότι διαβάζω αλλά δεν μου αρέσει που έχει το heatlink.

Θα ήθελα αν γνωρίζεται κάποιον θερμοστάτη ο οποίος να αντικαθιστά κατευθείαν στον τοίχο τον υπάρχων θερμοστάτη χωρίς να έχει δεύτερες συσκευές μαζί του τύπου heatlink.

Ευχαριστώ πολύ.

#596   Braker

Braker

Advanced Member

• 441 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/03/2018 - 09:04

για δες τον ecobee

#597   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2018 - 09:12

exei

για δες τον ecobee

Έχει room sensor αν τον βάλω σκέτο θα δουλέψει ?

#598   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 02/03/2018 - 10:04

Ο Netatmo έχει sensor που μπαίνει κατευθείαν σε πρίζα και δε φαίνεται.

Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 02/03/2018 - 10:05

#599   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2018 - 10:28

και αυτός δεν μου κανει

Θέλω κάποιον που να είναι στην ουσία τοίχου κ μόνο, απλά με wifi για απομακρυσμένη σύνδεση

#600   Ikariapower

Ikariapower

iPH User

• 166 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2018 - 10:36

για δες τον ecobee

Θέλει 24V και όχι 240 !!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες