Ναί ισχύει. Έγινε ένα τρελό data breach και επηρρέαστηκαν οι
- Agoda
- Amadeus
- Booking.com
- Expedia
- Hotels.com
- Hotelbeds
- Omnibees
- Sabre
Ηighly sensitive data exposed from millions of hotel guests worldwide, dating as far back as 2013 and including credit card details for 100,000s of people.
- Customer Data Exposed
- PII data: Full names, email addresses, national ID numbers, and phone numbers of hotel guests
- Credit card details: card number, cardholder’s name, CVV, and expiration date
- Payment details: total cost of hotel reservations
- Reservation details: Reservation number, dates of a stay, the price paid per night, any additional requests made by guests, number of people, guest names, and much more.
https://www.websitep...ElN0KU3ZfzrKN30
Μόλις πριν από μισή ώρα έγινε υποκλοπή της πιστωτικής μου και αρχίσαν να μου χρεώνουν την κάρτα αβέρτα.. Μέχρι να προλάβω να την κλειδώσω και να την ακυρώσω έγιναν 5 συναλλαγές..
Καθότι είμαι έμπειρος χρήστης, απορώ για το που μπορεί να έγιναν οι υποκλοπές, και το τελευταία μου έρχεται στο μυαλό ότι κάπου είχα διαβάσει πως έγιναν υποκλοπές από Booking.com Hotel.com και κάτι ακόμα..
Επίσης από το Σεπτέμβριο μέχρι και καμία βδομάδα πριν αγόρασα και από το AliExpress κάτι λουράκια, 4 παραγγελίες ξεχωριστές, και αυτές τις μέρες από τη μια μου γύρισαν refund για κάποια προϊόντα.
Γενικά ας έχετε λίγο το νου σας στα Alerts που έρχονται..
Στις συναλλαγές μου έβγαλε WCR - EUR (Ρωσία), και όταν την ακύρωσα μου ήρθε μήνυμα για 3 ακόμα προσπάθειες χρέωσης, 1 ακόμα από την ανωτέρω, και άλλες 2 από GOOD KARMA BROADCAS και PROFRESH INTERNATIO
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 16/11/2020 - 17:25.