καλα εχει τοποθετηθει, η γωνια ληψης σε ξεγελαει. Οντως η θηκη ειναι και για μαχες
Όμορφη μετά λες εμένα που παίρνω πολλές ;-).
Δημοσίευση 23/12/2017 - 21:12
καλα εχει τοποθετηθει, η γωνια ληψης σε ξεγελαει. Οντως η θηκη ειναι και για μαχες
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/12/2017 - 21:26
Αυτη πηρα που υπαρχει σε ολα τα μαγαζια εδω στην Ελλαδα και μια Evutec που περιμενω (και θα περιμενω για πολυ). Δεν νομιζω να παω για τριτη θηκη, εκτος απροοπτου φυσικα
Δημοσίευση 23/12/2017 - 22:15
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 23/12/2017 - 22:15
Δημοσίευση 25/12/2017 - 11:47
Καλημέρα Νίκο και χρόνια πολλά! Για τις Tethys και iCarez που είναι από .com προχωράω άφοβα; Με τελωνείο τι παίζει;
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα ;-).
Δημοσίευση 25/12/2017 - 11:48
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα ;-).
Σ'ευχαριστώ πολύ Κώστα για την άμεση απάντηση.Χρόνια Πολλά!
Τελευταία επεξεργασία από: eliac7, 25/12/2017 - 11:48
Δημοσίευση 25/12/2017 - 11:48
Σ'ευχαριστώ πολύ Κώστα για την άμεση απάντηση.Χρόνια Πολλά!
Τίποτα να σαι καλά χρόνια πολλά και σε εσένα !
Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:11
σε iPhone 8+ το Tempered Glass έχει περιμετρικά αέρα. αυτό οφείλεται στην κυρτότητα της οθόνης ή είναι ελαττωματικό το γυαλί. Ίδια μάρκα στο 7+ δεν είχε αυτό το θέμα . (οριακά και στα δυο βγαίνει το γυαλί δεξιά και αριστερά εκτός οθόνης) 4ok η μάρκα..
λινκ με όσους έχουν να προτείνουν κάτι αξιόλογο που να μην παρουσιαζει το ιδιο θεμα .. Ευχαριστώ..!
Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:14
σε iPhone 8+ το Tempered Glass έχει περιμετρικά αέρα. αυτό οφείλεται στην κυρτότητα της οθόνης ή είναι ελαττωματικό το γυαλί. Ίδια μάρκα στο 7+ δεν είχε αυτό το θέμα . (οριακά και στα δυο βγαίνει το γυαλί δεξιά και αριστερά εκτός οθόνης) 4ok η μάρκα..
λινκ με όσους έχουν να προτείνουν κάτι αξιόλογο που να μην παρουσιαζει το ιδιο θεμα .. Ευχαριστώ..!
Στην ποιότητα οφείλεται μου έχει τύχει κυρίως στα φτηνά temperate glass εκτός κι αν έκατσε λίγο ποιο πολύ στην μια μεριά και γι αυτό σου κάνει το ghost γύρω γύρω .
Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:18
Στην ποιότητα οφείλεται μου έχει τύχει κυρίως στα φτηνά temperate glass εκτός κι αν έκατσε λίγο ποιο πολύ στην μια μεριά και γι αυτό σου κάνει το ghost γύρω γύρω .
δεν είναι θέμα τοποθέτησης.. τόσο καλά κεντραρισμένο γυαλί δεν έχω ξαναδεί. όταν μπορέσω θα ανεβασω φωτογραφία να δείτε. πρόταση για κάποιο..??
Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:26
δεν είναι θέμα τοποθέτησης.. τόσο καλά κεντραρισμένο γυαλί δεν έχω ξαναδεί. όταν μπορέσω θα ανεβασω φωτογραφία να δείτε. πρόταση για κάποιο..??
Ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου είπε ο Νικος . Εγώ είχα βάλει της Thanotech και δεν ξανά ασχολήθηκα με γυαλί μέχρι που το πούλησα ήταν φοβερό . Ενώ όλα τα άλλα που είχα πάντα κάτι με χαλούσε πάνω τους .Κυρίως με το κουμπί που όλα με ενοχλούσαν εκεί σαν δόντι καταλαβαίνεις.
Δημοσίευση 25/12/2017 - 18:44
Παρε από Amazon θα σου έρθει σε μια εβδομάδα. Αν δεν έχει πάρε iCarez εξίσου πολύ καλό!Το bazeus επειδή είναι στο ali μη διαθέσιμο κ λέει κ παράδοση 60 εργάσιμες
Ξέρετε απο που αλλού μπορώ να το προμηθευτω?
Δημοσίευση 26/12/2017 - 14:10
Παρελαβα θηκη spigen ultra hybrid (παραδοση σε ολα τα κινητα) , θηκη jetech και τζαμι orzly & anker.
Την jetech την εδωσα καθως μου φανηκε καπως φτωχη σε σχεση με την πολυ καλη ultra hybrid. Προσθετει οσο ογκο χρειαζεται για να γκριπαρει στο χερι και νιωθεις οτι το κινητο ειναι ασφαλες.
Τζαμακι για αρχη φορεσα το orzly χωρις κανενα θεμα.
Συντομα φωτο!
οι φωτο που σας χρωστουσα !
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες