Πέρα των άλλων 40 μέρες σχεδόν τώρα, έκανα την παραγγελία σήμερα για αυτό
https://www.ebay.com...XQAAOSw9gRaMPm8
Για να δουμε
Δημοσίευση 01/01/2018 - 22:41
Για να δουμε
Δημοσίευση 01/01/2018 - 23:51
Για να δουμε
Μια που θα το βάλεις και μια που θα το βγάλεις . Θα πρέπει να έχεις τέρμα την φωτεινότητα και θα τρώει πολύ μπαταρία χωρίς λόγο . Για μένα είναι άχρηστο αλλά πλέον το παράγγειλες οπότε θα το δεις κι εσύ .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/01/2018 - 09:29
Μια που θα το βάλεις και μια που θα το βγάλεις . Θα πρέπει να έχεις τέρμα την φωτεινότητα και θα τρώει πολύ μπαταρία χωρίς λόγο . Για μένα είναι άχρηστο αλλά πλέον το παράγγειλες οπότε θα το δεις κι εσύ .
Φίλος που το παράγγειλε ειναι σουπερ μου λέει... Θα το δω στην πορεία και σ λεω.. αλλα εχω παραγγείλει και κανονικο (5 κομμάτια)
το δυσκολο ειναι να το ευθυγραμμίσω με τους φακούς
Δημοσίευση 02/01/2018 - 11:39
Φίλος που το παράγγειλε ειναι σουπερ μου λέει... Θα το δω στην πορεία και σ λεω.. αλλα εχω παραγγείλει και κανονικο (5 κομμάτια)
το δυσκολο ειναι να το ευθυγραμμίσω με τους φακούς
Μακάρι εμένα ναι μεν σου είπα μου άρεσε το όλο στυλ αλλά έπρεπε να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα και μου έτρωγε την μπαταρία σαν νερό .
Δημοσίευση 02/01/2018 - 13:14
Μακάρι εμένα ναι μεν σου είπα μου άρεσε το όλο στυλ αλλά έπρεπε να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα και μου έτρωγε την μπαταρία σαν νερό .
Θα σου πω πιστεύω εντος της βδομάδας.. Τ
Δημοσίευση 02/01/2018 - 13:15
θΑ σου πω εντος βδομάδας λογικά , ξέρεις με γλυτώνει απο περιέργα βλέμματα αλλα αν ειναι να αυξήσω την φωτεινότητα δεν θα το αφήσω , θα βάλω τα διάφανα..σ ημερα ήρθαν οι ζελατίνες αλλα δεν τις εβαλα σωστά.. πρέπει να πάρω καμια ταινία να τραβάει ρε γμτ τις σκονες
Δημοσίευση 02/01/2018 - 13:25
θΑ σου πω εντος βδομάδας λογικά , ξέρεις με γλυτώνει απο περιέργα βλέμματα αλλα αν ειναι να αυξήσω την φωτεινότητα δεν θα το αφήσω , θα βάλω τα διάφανα..σ ημερα ήρθαν οι ζελατίνες αλλα δεν τις εβαλα σωστά.. πρέπει να πάρω καμια ταινία να τραβάει ρε γμτ τις σκονες
Θέλει πολύ καλό φωτισμό εκεί που τις κολλάς και να μην υπάρχει καθόλου σκόνη πχ σε ξύλο όσο γίνεται να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες .
Δημοσίευση 02/01/2018 - 13:29
Θέλει πολύ καλό φωτισμό εκεί που τις κολλάς και να μην υπάρχει καθόλου σκόνη πχ σε ξύλο όσο γίνεται να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες .
Με προβολέα απο πάνω ήμουν και το έκανα πολυ προσεχτικά..Βεβαια νομίζω οτι απλα είχανσκονες πανω οι ζελατίνες στα σημεία αυτα γιατι νομιζω και οι αλλες 2 που ήρθαν έχουν.. Βεβαια τι περιμένεις με 50 λεπτα να μ πεις..σωστα...
Δημοσίευση 02/01/2018 - 14:23
Με προβολέα απο πάνω ήμουν και το έκανα πολυ προσεχτικά..Βεβαια νομίζω οτι απλα είχανσκονες πανω οι ζελατίνες στα σημεία αυτα γιατι νομιζω και οι αλλες 2 που ήρθαν έχουν.. Βεβαια τι περιμένεις με 50 λεπτα να μ πεις..σωστα...
Πάντα προτιμώ κάτι επώνυμο αλλιώς τίποτα να σου πω την αλήθεια .
Δημοσίευση 02/01/2018 - 14:28
Πάντα προτιμώ κάτι επώνυμο αλλιώς τίποτα να σου πω την αλήθεια .
Συμφωνώ απόλυτα έπρεπε απο την αρχη να τα σκασω να τελειωνω
Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:24
Αναζητείται Tempered Glass γιά πλάτη iPhone 7 (jet black)...
Έχει κανείς να προτείνει τίποτα αξιοπρεπές;
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 08/01/2018 - 13:25
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 08/01/2018 - 17:38
Δημοσίευση 09/01/2018 - 08:24
Δημοσίευση 09/01/2018 - 09:12
Καλημέρα αυτό που είδα στα media το κόβουν με ειδικό μηχάνημα σύμφωνα με το κινητό σε ένα ειδικό μηχάνημα και υποτίθεται τεριαζει πιο καλά στην οθόνη.Τι θα μπορούσα να βάλω που να καλύπτει και να προστατεύει καλύτερα την οθόνη σε σχέση με τα φθηνά τζαμάκι που καλύπτουν μόνο την οθόνη και καθόλου τα bezel?
Μην το βαλεις καν.Πηγα κ εγω για το note 8 (που ειχα για 2 μερες και το εδωσα) και ειχε καποιο παληκαρι μπροστα μου που του εβαζε σε ενα plus και η ζελατινα ειναι οτι πιο χαλια ποιοτητα υπαρχει.Μεσα στον κυματισμο ηταν δεν υπηρχε ευθεια να δεις πανω στην ζελατινα.Μου εκαναν επιστροφη χρηματων κ εφυγα.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες