ήρθε η παραγγελία με τα Klearlook και μου έστειλαν λάθος τζαμάκια (παρήγγειλα 2). ζήτησα clear και μου έστειλα anti-spy. τους έστειλα mail να μου τα αντικαταστήσουν με τα σωστά. Ακόμη δεν έχω λάβει κάποια απάντηση, αλλά επειδή είναι μέσω amazon φαντάζομαι θα βγάλω άκρη.
Ενημέρωση για το συγκεκριμένο. Μετά από πολλά email με τον πωλητή Ariko-Direct (DE) (αποστολή φωτογραφιών κτλ πως όντως είναι anti-spy και όχι clear) μου έγραψε πως πρέπει να έχει γίνει λάθος στην αποθήκη του Amazon.de και να έχουν τοποθετηθεί τα scan code αυτοκόλλητα των HD σε anti-spy γυαλιά. Η αποστολή των γυαλιών γίνεται από το Amazon, αλλά την πώληση τους την έχει αναλάβει το Ariko-Direct (DE).
Συγκεκριμένα το τελευταίο email τους είναι αυτό:
Hello,
thanks for the photos.
sorry, we are not sure, whether the last several HD glass are also wrong packed in this way.
amazon recognizes only the label on the back, but, from you photos, it's sadly wrong....
We need to connect with amazon and need time to check it over. I'm so sorry and asking for you understand.
actually the anti spy glass is much more expensive than the HD glass.
What do think that you just keep the 2 anti spy products? And we can still send you 2 EUR back, just as compensation.
You may like it, and you can also send it as a gift to your friends or family. Right?
If you are satisfied with our solution, please let us know.
Excuse us again, for the mistake and we are so sorry to bring you so much inconvenience.
your,
Anja
Τους ρώτησα πως αν ξαναπαραγγείλω HD θα μου έρθουν anti-spy αλλά για την ώρα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.
Επειδή η λύση που μου προτείνουν δεν μου άρεσε, έστειλα email στο amazon.de, ενημερώνοντας τους τι έγινε και μέσα σε 20 λεπτά δέχτηκα απάντηση και μου έκαναν refund όλο το ποσό της παραγγελίας.
Έχει παραγγείλει κάποιος άλλος την τελευταία εβδομάδα από το amazon.de τέτοια γυαλιά; του ήρθαν τα σωστά; εγώ παρήγγειλα δύο 2.5D μαύρα clear hd και μου ήρθαν δύο 2.5D μαύρα anti-spy. Το γράφει και στο κουτί από μπροστά πως είναι μαύρο anti-spy, αλλά το label στο πίσω μέρος του κουτιού που τοποθετεί το amazon πρέπει να είναι λάθος
Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 20/01/2018 - 12:48