Tempered Glass
Δημοσίευση 08/02/2018 - 12:46
Ad
Δημοσίευση 08/02/2018 - 16:46
Εγω εβαλα χθες το Corning της Glass Belkin στο iStorm.
Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο απο οσα εχω δει και δοκιμασει. Τοσο αισθητικα, οσο και χρηστικα. Λειτουργικα δεν μπορω να πω κατι ακομη, δεν μπορω να πω αν προστατευει σε πτωση, παντως ειναι ανθεκτικο αποτι εχω δει μεχρι στιγμης .............
Δημοσίευση 09/02/2018 - 14:32
Εγω εβαλα χθες το Corning της Glass Belkin στο iStorm.
Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο απο οσα εχω δει και δοκιμασει. Τοσο αισθητικα, οσο και χρηστικα. Λειτουργικα δεν μπορω να πω κατι ακομη, δεν μπορω να πω αν προστατευει σε πτωση, παντως ειναι ανθεκτικο αποτι εχω δει μεχρι στιγμης .............
Σε τι τιμή αυτό; Κάνουν τοποθέτηση εκείνοι;
Εγώ όσα tempered glass έχω βάλει μετά από κάποιες μέρες μου κάνουν στις άκρες αυτό το ξεκόλλημα που φαίνεται σαν να έχει ξεκολλήσει το γυαλί από αυτό το σημείο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/02/2018 - 14:37
25 ευρώ γίνεται τοποθέτηση με μηχάνημα και φυσαλίδες 0Σε τι τιμή αυτό; Κάνουν τοποθέτηση εκείνοι;
Εγώ όσα tempered glass έχω βάλει μετά από κάποιες μέρες μου κάνουν στις άκρες αυτό το ξεκόλλημα που φαίνεται σαν να έχει ξεκολλήσει το γυαλί από αυτό το σημείο.
Δημοσίευση 09/02/2018 - 14:37
Σε τι τιμή αυτό; Κάνουν τοποθέτηση εκείνοι;
Το έβαλα και γω πριν μια βδομάδα. Το τοποθετούν αυτοί. Και όντως είναι πολύ καλό και λεπτό. Η τιμή του είναι στα 25 ευρώ.
Δημοσίευση 10/02/2018 - 00:47
25 ευρώ γίνεται τοποθέτηση με μηχάνημα και φυσαλίδες 0
Για τις φυσαλίδες οκ όλα καλά. Για το halo effect που κάποια παρουσιάζουν αργότερα; Είναι δοκιμασμένο ποσο καιρό; Εγώ οποίο και να έχω βάλει μετά από λίγο έχω halo effect.
Δημοσίευση 10/02/2018 - 01:01
Δεν ξέρω για τα Χ σε 8αρια/πλας δεν υπάρχει τέτοιο θέμαΓια τις φυσαλίδες οκ όλα καλά. Για το halo effect που κάποια παρουσιάζουν αργότερα; Είναι δοκιμασμένο ποσο καιρό; Εγώ οποίο και να έχω βάλει μετά από λίγο έχω halo effect.
Δημοσίευση 11/02/2018 - 22:27
καλησπερα σε ολους.θα ηθελα βοηθεια για τζαμακι σε iphone 8 plus.επειδη ειμαι καινουρια στο σπορ κ δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα που διαβαζω μπορειτε να μου προτεινετε κατι ανθεκτικο οπως κ για θηκη συμβατη?ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 11/02/2018 - 23:27
καλησπερα σε ολους.θα ηθελα βοηθεια για τζαμακι σε iphone 8 plus.επειδη ειμαι καινουρια στο σπορ κ δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα που διαβαζω μπορειτε να μου προτεινετε κατι ανθεκτικο οπως κ για θηκη συμβατη?ευχαριστω πολυ!
Θήκη playproof γυαλάκι ή και αυτό rhinoshield ή belkin
Δημοσίευση 12/02/2018 - 01:31
Θήκη playproof γυαλάκι ή και αυτό rhinoshield ή belkin
playproof γυαλι που μπορω να βρω?
Δημοσίευση 12/02/2018 - 11:42
απο καποιο καταστημα πχ γερμανο η public προτεινετε κατι?
Δημοσίευση 12/02/2018 - 11:48
απο καποιο καταστημα πχ γερμανο η public προτεινετε κατι?
Istorm/document belkin με 25 ευρώ στο βάζουν με μηχάνημα. Η θήκη που σου πρότεινα είναι πολύ γερή σε αντοχή και προστατεύει απόλυτα τα iphone δίχως να δίνει μεγάλο όγκο.
Δημοσίευση 12/02/2018 - 13:01
Istorm/document belkin με 25 ευρώ στο βάζουν με μηχάνημα. Η θήκη που σου πρότεινα είναι πολύ γερή σε αντοχή και προστατεύει απόλυτα τα iphone δίχως να δίνει μεγάλο όγκο.
σορυ που ρωταω για επιβεβαιωση ,αλλα δεν εχω πραγματικα ιδεα απο ολα αυτα! για θηκη ειπαμε rhinoshield k για τζαμακι playproof?καλα τα λεω?αλλιως belkin τζαμακι ?
Δημοσίευση 12/02/2018 - 13:07
σορυ που ρωταω για επιβεβαιωση ,αλλα δεν εχω πραγματικα ιδεα απο ολα αυτα! για θηκη ειπαμε rhinoshield k για τζαμακι playproof?καλα τα λεω?αλλιως belkin τζαμακι ?
Rhinoshield είναι η εταιρία.
Playproof η θήκη της και το τζάμι λέγεται tempered glass από όπου και αν το πάρεις.
Καλό τζάμι είναι όμως και της belkin.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)