Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Tempered Glass

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2185 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1666   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 06/03/2018 - 19:53

Εμένα μετά από 20 μέρες δεν μου το άλλαξαν. Έβαλα μια κινέζικη με 18 ευρώ και ησύχασα.

Ακριβως γι αυτο ζητησα να βγει επιτοπου και να γινει επιστροφη χρηματων. Ηθελα να πιστεψω οτι δε θα μεγαλω το halo και θα το αλλαζαν αλλα μεσα μου ημουν σιγουρος οτι θα το παιζουν τρελιτσα ενω η apple εξω επιστρεφει λεφτα και αναβαθμιζει με τη νεα εκδοση μολις αυτη παραληφθει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1667   FAY259

FAY259

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/03/2018 - 12:27

2 ευρω από τα jumbo. (αρχικα στο 6s που ειχα και τωρα στο 8 )

Δεν εδωσα τα 10 ευρώ τουλαχιστον που ειχαν σε μαγαζια κεντρο,Μοναστηρακι..Με βολεψε μια χαρα.Χρήση επίφοβη δεν κανω,να κινδυνευει να πεσει κατω,να χτυπησει κλπ, το θελα για προστασια από κανα κλειδι οπως τα πεταω χυμα στην τσαντα αλλά και τγ μια φορα που μου εφυγε κατω με την οθονη σε χαλικι εσπασε απλά λίγο πάνω δεξια το τζαμι,η οθόνη άθικτη.

Δεν την προτείνω εννοείται κυριως για καποιον που μπορει να χει παραπανω πιθανοτητες να του πεσει κατω,αλλα εμενα με βολεψε.

Μοναδικό μειονεκτημα (εκτος συγουρα από την χαμηλή ποιότητα γυαλιού)  ειναι οτι αριστερα και δεξια στην οθονη ειναι ελαχιστα προς τα μεσα και αφηνει λιγοτερο από ενα χιλιοστο ακαλυπτα τα δυο πλαινα και τσεκαροντας το με συναδελφο που ειχε αλλης μαρκας,εκεινου δεν ειναι προς τα μεσα.

Από τα tempered glass επί ελληνικών μαγαζιων ( plaisio,public) που να καλυπτει την οθόνη  και με αξία ως το πολυ 13-15 ευρω τί προτείνετε?

Τελευταία επεξεργασία από: FAY259, 07/03/2018 - 12:27

#1668   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/03/2018 - 12:32

Εγώ μετά από δύο μήνες χρήσης το iCarez είναι το κάτι άλλο δεν έχει αλλοιωθεί είναι σαν καινούριο και δεν καταλαβαίνει κανείς πιάνοντας το X στα χέρια του ότι φοράει γυαλί οπότε όποιος έχει X τουλάχιστον θα του το πρότεινα άφοβα και είναι και συμβατό και με τις περισσότερες θήκες  . Έχω και για το 7 plus πάρει αλλά επειδή δεν το έχω τοποθετήσει ακόμα δεν μπορώ ακόμα να πω σχόλια . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1669   SoWasRed

SoWasRed

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/03/2018 - 14:13

Εγώ μετά από δύο μήνες χρήσης το iCarez είναι το κάτι άλλο δεν έχει αλλοιωθεί είναι σαν καινούριο και δεν καταλαβαίνει κανείς πιάνοντας το X στα χέρια του ότι φοράει γυαλί οπότε όποιος έχει X τουλάχιστον θα του το πρότεινα άφοβα και είναι και συμβατό και με τις περισσότερες θήκες  . Έχω και για το 7 plus πάρει αλλά επειδή δεν το έχω τοποθετήσει ακόμα δεν μπορώ ακόμα να πω σχόλια . 

2.5D;

Παρουσιάζει καθόλου Halo;

#1670   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/03/2018 - 19:22

Πήγα στο public και μου πρότειναν ενα πακέτο θήκης δωρεάν με τζαμί της srs.
Ρώτησα αν καλύπτει πλήρως μου είπαν σίγουρα ναι.
15 € στον κουβα...
Μόλις το άνοιξα είδα ότι και αυτά τα τζαμακια δεν καλύπτουν

#1671   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2018 - 19:32

Πήγα στο public και μου πρότειναν ενα πακέτο θήκης δωρεάν με τζαμί της srs.
Ρώτησα αν καλύπτει πλήρως μου είπαν σίγουρα ναι.
15 € στον κουβα...
Μόλις το άνοιξα είδα ότι και αυτά τα τζαμακια δεν καλύπτουν

Μην ψάχνεις εδώ Ελλάδα εάν αγαπας τα λεφτά σου

#1672   FAY259

FAY259

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2018 - 21:07

Οταν λετε να καλυπτει πληρως εννοειτε απο πανω μεχρι κατω full ή μονο την οθόνη αλλά χωρίς να εχει το μισο χιλιοστο προς τα μεσα στα πλάγια (οπως το δικο μου γυαλι?)

Από πανω μεχρι κατω,λόγω καμπυλότητας δεν πρεπει να υπάρχει διαφανο γυαλί,αναγκαστικά παίρνεις με χρωμα..Πλήρως κάλυπτε την οθόνη χωρις κενο στα πλαγια το γυαλι που ειχε συναδελφος,μου ειπε ΠΛΑΙΣΙΟ το πηρε...Σταματαει στο υψος που ειναι ο αισθητηρας πανω από το ακουστικο αλλά στα πλαινα δεν λιγο πιο μεσα απτην οθονη οπως το δικο μου..Και δεν ειχε και το halo effect(?) πως το λενε..

Θα παω πλαισιο να ρωτησω..αν εχετε κανενα αλλο υποψην ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ/ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ πειτε μου να ξερω..

Επίσης,σορρυ για το offtopic αλλα όπου βλεπω ακουστικά bulk ειναι μαιμού ετσι?Ακόμα και αν λενε original χωρις συσκευασία με 25 ευρώ ε? (εχω διαβασει σχετικο ποστ αλλα θελω να

παρω και αλλα ακουστικα επειδη ειμαι εξπερ να τα χαλαω μη χαλασω με τη μια αυτα της συσκευασιας και να ξερω τι να ψαχνω).Τα μονα αυθεντικα ειναι αυτα με 32 ευρώ ε?

#1673   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/03/2018 - 23:27

2.5D;
Παρουσιάζει καθόλου Halo;

Τίποτα απολύτως και κουμπώνει απόλυτα με όλες τουλάχιστον τις θήκες που έχω.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1674   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/03/2018 - 23:56

Οταν λετε να καλυπτει πληρως εννοειτε απο πανω μεχρι κατω full ή μονο την οθόνη αλλά χωρίς να εχει το μισο χιλιοστο προς τα μεσα στα πλάγια (οπως το δικο μου γυαλι?)

Από πανω μεχρι κατω,λόγω καμπυλότητας δεν πρεπει να υπάρχει διαφανο γυαλί,αναγκαστικά παίρνεις με χρωμα..Πλήρως κάλυπτε την οθόνη χωρις κενο στα πλαγια το γυαλι που ειχε συναδελφος,μου ειπε ΠΛΑΙΣΙΟ το πηρε...Σταματαει στο υψος που ειναι ο αισθητηρας πανω από το ακουστικο αλλά στα πλαινα δεν λιγο πιο μεσα απτην οθονη οπως το δικο μου..Και δεν ειχε και το halo effect(?) πως το λενε..

Θα παω πλαισιο να ρωτησω..αν εχετε κανενα αλλο υποψην ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ/ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ πειτε μου να ξερω..

Επίσης,σορρυ για το offtopic αλλα όπου βλεπω ακουστικά bulk ειναι μαιμού ετσι?Ακόμα και αν λενε original χωρις συσκευασία με 25 ευρώ ε? (εχω διαβασει σχετικο ποστ αλλα θελω να

παρω και αλλα ακουστικα επειδη ειμαι εξπερ να τα χαλαω μη χαλασω με τη μια αυτα της συσκευασιας και να ξερω τι να ψαχνω).Τα μονα αυθεντικα ειναι αυτα με 32 ευρώ ε?

Τα 3D καλύπτουν πλήρως την οθόνη.

Bulk και να μη τρώνε μπανάνες, λίγο δύσκολο..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1675   coOb

coOb

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 08/03/2018 - 10:32

Εάν ψάχνετε full tempered που πιάνει ακριβώς την οθόνη και είναι ακριβώς σαν ν μην έχεις βάλει τίποτα έχει ένα περίπτερο εδώ στην Θεσσαλονίκη
Ερμού με Βενιζέλου γωνία πουλάει μόνο ανταλλακτικά για κινητά δεν έχω το κουτί γιατί μου το πέρασε ο ίδιος αλλά από ότι είδα λίγο το κουτί του έλεγε 5D tempered glass. Είχα και στο 7 plus και με έβαλε τώρα και στο X είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιάνει όλο το κινητό και αφήνει μόνο το ακουστικό. Περισσότερα οποίος θέλει ας με στείλει μήνυμα.
Το κόστος είναι στα 12€ αλλά σε κάνει έκπτωση απευθείας στα 10€.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: coOb, 08/03/2018 - 10:33

#1676   FAY259

FAY259

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2018 - 21:42

Καλησπέρα!

Ψάχνω front back tempered glass στο ebay...Πολλοί πωλητές διευκρινίζουν ότι το back δεν ειναι γυαλί,άλλος λεει pet,αλλος film...Τί υλικό πρέπει να είναι η πίσω προστασία?Προφανως παίζει άλλο υλικό από γυαλί λόγω ασυρματης φόρτισης?Ποιό υλικό να επιλέξω?Θελω και back protector,παντα βαζω..Οχι οτι σωζει,ετσι για την ιδεα οτι ειναι μπρος και πισω προστατευμενο..

#1677   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.844 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2018 - 18:59

Καλησπέρα!

Ψάχνω front back tempered glass στο ebay...Πολλοί πωλητές διευκρινίζουν ότι το back δεν ειναι γυαλί,άλλος λεει pet,αλλος film...Τί υλικό πρέπει να είναι η πίσω προστασία?Προφανως παίζει άλλο υλικό από γυαλί λόγω ασυρματης φόρτισης?Ποιό υλικό να επιλέξω?Θελω και back protector,παντα βαζω..Οχι οτι σωζει,ετσι για την ιδεα οτι ειναι μπρος και πισω προστατευμενο..

Απλες ζελατινες μπαινουν πισω συνηθως αλλα θελουν σχετικη υπομονη να μπουν σωστα

#1678   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/03/2018 - 20:37

Απλες ζελατινες μπαινουν πισω συνηθως αλλα θελουν σχετικη υπομονη να μπουν σωστα

Έχεις κανένα link Δημήτρη?

On iPad Air 2

#1679   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.844 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2018 - 23:13

Έχεις κανένα link Δημήτρη?

On iPad Air 2

Ενδεικτικα μερικες που εχω αποθηκευσει, τωρα το τι ψαρια πιανουν θα σε γελασω

Rhinoshield

Mediadevil

Amazon1

Amazon2

Thanotech

#1680   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 24/03/2018 - 15:42

Για 3€ και να μη κολλάει..

Το περίεργο είναι που δεν τους έχει κυνηγήσει ακόμα η Spigen.

Νίκο ήρθε το γυαλί τύπου Spigen κόλλησε κομπλε. Απλώς με το που το έβαλα το κινητό στο τζιν το έβγαλα έχει αυτήν την όψη πλέον, σκόνες έχουν κολλήσει περιμετρικά. Έτσι γίνονται όλα αυτά τα γυαλιά τέτοιου τύπου ή είναι κακής ποιότητας το συγκεκριμένο?? Κατά τα αλλά είναι μια χαρά. 4fc5d21ab8522b1a91d646f0533f53e4.jpg

On iPad Air 2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6