Δεν έχει θέμα η Synthesis με τα 3D.
Tempered Glass
Ad
Δημοσίευση 20/04/2018 - 21:58
θα βαλω και πισω ενα protector απλο...θα ειμαι οριακα?
Δημοσίευση 20/04/2018 - 23:55
για προστασια απο κανενα πετραδακι
Δημοσίευση 21/04/2018 - 14:19
ΥΓ: Έχει και οδηγό που τοποθετείται περιμετρικά της οθόνης για να μπει σωστά. Προσωπικά θα το στείλω στον κάδο ανακύκλωσης γτ το θεωρώ άχρηστο και αστείο.
On iPad Air 2
Δημοσίευση 09/05/2018 - 21:14
Δημοσίευση 10/05/2018 - 09:40
Δοκίμασες ESR, Klearlook;Μετά από ένα 50€ πεταμένο σε γυαλιά με κόψιμο στο notch και 3D με κυκλακια που μάζευαν σκόνη στην true depth cam κατέληξα σε αυτό της Syncwire από αγγλικό Amazon. Πιάνει όλο το notch αλλά παραμένει 2,5D. Τέλεια εφαρμογή και πολύ καλή υφή ίδια με της μαμάς. Τιμή γύρω στο 10€ και έχει τρία μέσα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΥΓ: Έχει και οδηγό που τοποθετείται περιμετρικά της οθόνης για να μπει σωστά. Προσωπικά θα το στείλω στον κάδο ανακύκλωσης γτ το θεωρώ άχρηστο και αστείο.
On iPad Air 2
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 11/05/2018 - 16:53
καλησπέρα ,
η δικια μου εμπειρια σε Iphone - X και απο δυο διαφορετικα tempered glass τα οποια εσπασαν το ενα στη τσεπη μαζι με τα κλειδια και το αλλο απο ελφρια πτωση, πηγα σε αλλη λυση που καλυπτε και το Notch. μετα απο τοποθετηση εχω παρατηρησει οτι δεν λειτουργει καλα ο αισθητηρας θεσης , δλδ ενω μιλαω σε κληση και απομακρυνω το τηλεφωνο απο το αυτι το τηλεφωνο σνεχιζει να ειναι σβηστη η οθονη του !!!!! εχετε κατι να προτεινετε ? απο τοτε ειμαι επιφυλακτικος για τις full face tempered glass προστασιες σε Iphone X. παρακαλω καποια συμβουλη ??
Δημοσίευση 12/05/2018 - 00:51
Δες και το ποστ #1601 που είχα κάνει. Το τζαμάκι δεν έχει κάνει κιχ. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και δεν έχει κανένα θέμα με το Notch.καλησπέρα ,
η δικια μου εμπειρια σε Iphone - X και απο δυο διαφορετικα tempered glass τα οποια εσπασαν το ενα στη τσεπη μαζι με τα κλειδια και το αλλο απο ελφρια πτωση, πηγα σε αλλη λυση που καλυπτε και το Notch. μετα απο τοποθετηση εχω παρατηρησει οτι δεν λειτουργει καλα ο αισθητηρας θεσης , δλδ ενω μιλαω σε κληση και απομακρυνω το τηλεφωνο απο το αυτι το τηλεφωνο σνεχιζει να ειναι σβηστη η οθονη του !!!!! εχετε κατι να προτεινετε ? απο τοτε ειμαι επιφυλακτικος για τις full face tempered glass προστασιες σε Iphone X. παρακαλω καποια συμβουλη ??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/05/2018 - 21:44
Δες και το ποστ #1601 που είχα κάνει. Το τζαμάκι δεν έχει κάνει κιχ. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και δεν έχει κανένα θέμα με το Notch.
η spigen ειναι μια λυση που σκεφτομαι αν και δεν υπαρχει σε πολλα μαγαζια στην Αθηνα αλλαμεσω παραγγελιας απο το δικτυο μπορει καποιος να τη προμηθευτει
Δημοσίευση 14/05/2018 - 22:02
Το spaceboy είναι καλο μαγαζί και έχει Spivey...ακόμα και κάποιο προϊόν που μπορεί να μην το έχει στο σάιτ του αν επικοινωνήσεις μέσω μεσεντζερ με αυτούς κανονίζουν και στο φέρνουν...η spigen ειναι μια λυση που σκεφτομαι αν και δεν υπαρχει σε πολλα μαγαζια στην Αθηνα αλλαμεσω παραγγελιας απο το δικτυο μπορει καποιος να τη προμηθευτει
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 15/05/2018 - 00:10
Δημοσίευση 15/05/2018 - 10:40
Δεν ξερω αν εχει ξαναζητηθεί αλλα θα ηθελα από καποιον που να εχει ήδη να μου προτεινετε ενα γυαλί (όχι για όλη την οθόνη με χρώμα) διάφανο αλλά να μην εχει το ενα χιλιοστό πιο μεσα δεξιά και
αρστερα της οθονης..Οπου εχω ζητησει σε καταστηματα μου λενε οτι ειναι ελαχιστα πιο μεσα από τα πλαινα της οθονης γιατι αν ηταν μεγαλυτερο το γυαλι μπορει στις ακρες να "εβρισκε" και να ξεκολαγε ευκολα..
Πηρα ενα της terrapin καλό στην υφη και στην ανταποκριση αλλα δεν εφαρμοζει στα πλαγια ακριβως,ειναι ενα χιλιοστο πιο μεσα..Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο γυαλί για iphone 7/8 να εφαρμόζει ακριβως στην οθονη?
Τελευταία επεξεργασία από: FAY259, 15/05/2018 - 10:41
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες