Tempered Glass
Δημοσίευση 29/05/2019 - 16:57
Ad
Δημοσίευση 29/05/2019 - 18:09
Δημοσίευση 30/05/2019 - 08:33
Είχα βάλει στο xs το full face της klearlook.Δεν μου άρεσε όμως το ότι μου έδινε την αίσθηση ότι η οθόνη ήταν πιο βαθιά.
Καλημέρα. Εννοείς ότι είναι πιο παχύ το full face γιαυτο;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/05/2019 - 09:42
Δεν νομίζω ότι ήταν πιο παχύ από τα υπόλοιπα . Ίσως φταίει το μαύρο πλαίσιο αλλά όταν το κοιτούσα ένιωθα σαν να είχα κινητό που η οθόνη απειχε ελάχιστα από την lcd όπως ήταν παλιότερα τα κινητάΚαλημέρα. Εννοείς ότι είναι πιο παχύ το full face γιαυτο;;
Δημοσίευση 03/06/2019 - 17:33
Καλησπερα παιδια.Σε λιγες μερες θα ερθει στα χερια μου το xs 64gb.Εχω παραγγειλει για θηκη την Caudabe synthesis.Ποιο τζαμι προστασιας προτεινετε να βαλω¨στην οθονη;Το Panzer Glass που υπαρχει στο istorm ειναι οκ;
Δημοσίευση 03/06/2019 - 18:53
Καλησπερα παιδια.Σε λιγες μερες θα ερθει στα χερια μου το xs 64gb.Εχω παραγγειλει για θηκη την Caudabe synthesis.Ποιο τζαμι προστασιας προτεινετε να βαλω¨στην οθονη;Το Panzer Glass που υπαρχει στο istorm ειναι οκ;
ενα τζαμι τυπικο ειναι που ειναι συμβατο με οτι θηκη και αν φορας (αν κοιταμε το ιδιο), πολλα λεφτα κατα την γνωμη μου.
Δημοσίευση 03/06/2019 - 19:20
ενα τζαμι τυπικο ειναι που ειναι συμβατο με οτι θηκη και αν φορας (αν κοιταμε το ιδιο), πολλα λεφτα κατα την γνωμη μου.
Ευχαριστω.Οποτε τι προτεινετε;Καποιες εναλλακτικες επιλογες;
Δημοσίευση 04/06/2019 - 00:42
Δεν εχω παραγγειλει απο Ελλαδα μεχρι στιγμης για iphone οποτε δεν ξερω τι παιζει, αν αποφασισεις απο αμαζον τοτε μια σχετικα ασφαλης επιλογη σε 2.5D (case friendly) γυαλι και συμφωνα με αρκετες γνωμες εδω ειναι της Klearlook.Φυσικα υπαρχουν και πολλες αλλες επιλογες και σε 2.5D και σε 3D (δεν ειναι συμβατα με τη συγκεκριμενη θηκη) αλλα και σε απλα γυαλια οπως το Panzerglass
Δημοσίευση 05/06/2019 - 00:16
αν πάρεις κ βάλεις το full face πες μας εντυπώσεις αν μπορείς γιατί κι εγώ το σκέφτομαι μ έχουν τρελάνει τα κενά γυρο γυρο αλλα έχω ακούσει ότι το πετάει μετά από λίγο..
Ελπίζω να μην μου πετάξει όπως λες αλλά προς το παρόν μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω βολευτεί απίστευτα. Επίσης δεν αφήνει δαχτυλιές όπως το προηγούμενο μου τζαμάκι. Αυτό με το βάθος που είπε ένα παιδί ότι και καλά φαίνεται η οθόνη στο βάθος δεν το συναντάω με το τζαμάκι αυτό αλλά καταλαβαίνω τι εννοεί μιας και ένας φίλος μου που έχει το 8 Plus έχει πάρει full face τζαμάκι από μια άλλη εταιρία με φτηνά τζαμάκια (δεν θυμάμαι μάρκα) και βλέπω ακριβώς αυτό που λέει, σαν η οθόνη να είναι στο βάθος. Αυτό δεν το συναντάω προσωπικά εγώ με το Spigen τζαμάκι. Επίσης επειδή χρησιμοποιώ συνέχεια το swipe gesture για να πάω πίσω σελίδες πλέον δεν νιώθω το κενό ανάμεσα στο τζαμάκι και την οθόνη του iPhone. Σήμερα δούλεψα ένα iPhone X με απλό τζαμάκι και στο swipe μου φάνηκε περίεργο. Αυτά προς το παρόν από εμένα.
Δημοσίευση 08/06/2019 - 11:21
Ελπίζω να μην μου πετάξει όπως λες αλλά προς το παρόν μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω βολευτεί απίστευτα. Επίσης δεν αφήνει δαχτυλιές όπως το προηγούμενο μου τζαμάκι. Αυτό με το βάθος που είπε ένα παιδί ότι και καλά φαίνεται η οθόνη στο βάθος δεν το συναντάω με το τζαμάκι αυτό αλλά καταλαβαίνω τι εννοεί μιας και ένας φίλος μου που έχει το 8 Plus έχει πάρει full face τζαμάκι από μια άλλη εταιρία με φτηνά τζαμάκια (δεν θυμάμαι μάρκα) και βλέπω ακριβώς αυτό που λέει, σαν η οθόνη να είναι στο βάθος. Αυτό δεν το συναντάω προσωπικά εγώ με το Spigen τζαμάκι. Επίσης επειδή χρησιμοποιώ συνέχεια το swipe gesture για να πάω πίσω σελίδες πλέον δεν νιώθω το κενό ανάμεσα στο τζαμάκι και την οθόνη του iPhone. Σήμερα δούλεψα ένα iPhone X με απλό τζαμάκι και στο swipe μου φάνηκε περίεργο. Αυτά προς το παρόν από εμένα.
Ευχαριστώ πολύ για τις εντυπώσεις κ την απάντηση. Αυτά ακριβώς ήθελα να μάθω κ τώρα μ έβαλες στο τρυπακι να αλλάξω τζαμάκι. Το φοράς με spigen θήκη ή με άλλη;;
Δημοσίευση 08/06/2019 - 14:39
Ευχαριστώ πολύ για τις εντυπώσεις κ την απάντηση. Αυτά ακριβώς ήθελα να μάθω κ τώρα μ έβαλες στο τρυπακι να αλλάξω τζαμάκι. Το φοράς με spigen θήκη ή με άλλη;;
Με δερμάτινη apple αλλά φαντάζομαι εκεί στην spigen τα δοκιμάζουν όλα με τα προϊόντα τους
Δημοσίευση 09/06/2019 - 21:06
Με δερμάτινη apple αλλά φαντάζομαι εκεί στην spigen τα δοκιμάζουν όλα με τα προϊόντα τους
Χαχαχα για φαντάσου να μην είναι συμβατό με τος δικές τους!! Θα έχει πολύ πλάκα!!
Δημοσίευση 11/06/2019 - 16:47
Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία από αυτό το τζαμάκι Humixx?
Ψάχνω για 3D curved μιας και το χρησιμοποιώ χώρις θήκη! Είχα της Panzerglass που μου το είχαν κάνει δώρο από το πλαίσιο όταν αγόρασα το κινητό αλλά πήγε για αντικατάσταση το iPhone λόγω προβλήματος οπότε είμαι στην αναζήτηση νέου τζαμιού!
Δημοσίευση 11/06/2019 - 17:13
καλησπέρα, εμενα το 7αρι μου μολις εγινε θρυψαλα η οθονη ενω ειχα και τζαμακι!!! προσοχη παιδια!!!
Δημοσίευση 11/06/2019 - 17:21
Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία από αυτό το τζαμάκι Humixx?
Ψάχνω για 3D curved μιας και το χρησιμοποιώ χώρις θήκη! Είχα της Panzerglass που μου το είχαν κάνει δώρο από το πλαίσιο όταν αγόρασα το κινητό αλλά πήγε για αντικατάσταση το iPhone λόγω προβλήματος οπότε είμαι στην αναζήτηση νέου τζαμιού!
Μια χαρά είναι.
Εναλλακτικά Klearlook.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες