Tempered Glass
Δημοσίευση 02/05/2020 - 16:08
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 02/05/2020 - 16:23
Έχω βρει που είναι το πρόβλημα, τυχαία το ανακάλυψα. Είχα στο iPhone X ένα τζαμι της icarez που παρεπιπτόντως κρατάει ακόμα 3 χρόνια μετά! Όταν πήρα το iPhone 11 Pro, αγόρασα ένα τζαμι το οποίο δεν τοποθέτησα σωστά και το πέταξα. Έτσι για να μην το αφήσω μέρες χωρίς τζαμι, πήγα στο Γερμανό και πήρα το μοναδικό 3D που βρήκα και ήταν της Puro. Είχα λοιπόν το ίδιο πρόβλημα. Όταν μιλούσα στο τηλέφωνο δεν δούλευε ο σενσορας με αποτέλεσμα να γίνονται όλα μαλλιά κουβάρια. Όταν έβγαλα το τζαμι, ο σενσορας δούλευε μια χαρά. Τυχαία λοιπόν ανακάλυψα πως το τζαμι της Puro στο μαύρο του σημείο, είναι ένα χιλιοστό πιο φαρδύ από αυτό της icarez. Έτσι καλύπτει το σενσορα και δεν δουλεύει.Ρε γμτ τόσο χάλια το έβαλα εγώ και έχει θέμα με τον proximity?
( ευτυχώς είχα ένα ανταλλακτικό της icarez και το τηλέφωνο μου δουλεύει άψογα πια )
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 02/05/2020 - 17:18
εγω πήρα kleerlock το οποίο χρησιμοποιούν και άλλοι και σε εμένα έβγαλε πρόβλημα ενώ σε άλλους όχι. Επίσης πήρα Spigen που το έχει γνωστός μου χωρίς θέμα και σε εμένα έβγαλε πρόβλημα. Δεν δουλεύει το proximity.Έχω βρει που είναι το πρόβλημα, τυχαία το ανακάλυψα. Είχα στο iPhone X ένα τζαμι της icarez που παρεπιπτόντως κρατάει ακόμα 3 χρόνια μετά! Όταν πήρα το iPhone 11 Pro, αγόρασα ένα τζαμι το οποίο δεν τοποθέτησα σωστά και το πέταξα. Έτσι για να μην το αφήσω μέρες χωρίς τζαμι, πήγα στο Γερμανό και πήρα το μοναδικό 3D που βρήκα και ήταν της Puro. Είχα λοιπόν το ίδιο πρόβλημα. Όταν μιλούσα στο τηλέφωνο δεν δούλευε ο σενσορας με αποτέλεσμα να γίνονται όλα μαλλιά κουβάρια. Όταν έβγαλα το τζαμι, ο σενσορας δούλευε μια χαρά. Τυχαία λοιπόν ανακάλυψα πως το τζαμι της Puro στο μαύρο του σημείο, είναι ένα χιλιοστό πιο φαρδύ από αυτό της icarez. Έτσι καλύπτει το σενσορα και δεν δουλεύει.
( ευτυχώς είχα ένα ανταλλακτικό της icarez και το τηλέφωνο μου δουλεύει άψογα πια )
Δημοσίευση 02/05/2020 - 17:22
Έχω βρει που είναι το πρόβλημα, τυχαία το ανακάλυψα. Είχα στο iPhone X ένα τζαμι της icarez που παρεπιπτόντως κρατάει ακόμα 3 χρόνια μετά! Όταν πήρα το iPhone 11 Pro, αγόρασα ένα τζαμι το οποίο δεν τοποθέτησα σωστά και το πέταξα. Έτσι για να μην το αφήσω μέρες χωρίς τζαμι, πήγα στο Γερμανό και πήρα το μοναδικό 3D που βρήκα και ήταν της Puro. Είχα λοιπόν το ίδιο πρόβλημα. Όταν μιλούσα στο τηλέφωνο δεν δούλευε ο σενσορας με αποτέλεσμα να γίνονται όλα μαλλιά κουβάρια. Όταν έβγαλα το τζαμι, ο σενσορας δούλευε μια χαρά. Τυχαία λοιπόν ανακάλυψα πως το τζαμι της Puro στο μαύρο του σημείο, είναι ένα χιλιοστό πιο φαρδύ από αυτό της icarez. Έτσι καλύπτει το σενσορα και δεν δουλεύει.
Τι να πω. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Δημοσίευση 02/05/2020 - 17:29
δοκίμασες χωρίς το τζαμι να δεις αν δουλεύει ο σενσορας;Τι να πω. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Αν δεν είχα τα δυο τζάμια πλάι πλάι, δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι. Αν όμως δεις, κρύβει το σενσορα κατά το 1/4 περίπου.
Δημοσίευση 03/05/2020 - 10:02
Δημοσίευση 03/05/2020 - 12:40
το δοκιμασες χωρίς τζαμι; Για να δεις αν όντως δουλεύει; Αν ναι, τότε ή φτάνει η τοποθέτηση ή φταίει το ίδιο το τζαμι και δεν έχει πρόβλημα το iPhoneεγω πήρα kleerlock το οποίο χρησιμοποιούν και άλλοι και σε εμένα έβγαλε πρόβλημα ενώ σε άλλους όχι. Επίσης πήρα Spigen που το έχει γνωστός μου χωρίς θέμα και σε εμένα έβγαλε πρόβλημα. Δεν δουλεύει το proximity.
Δημοσίευση 03/05/2020 - 19:15
Το iPhone δεν έχει πρόβλημα σίγουρα. Χωρίς τζάμι λειτουργεί κανονικά. Απλά μου κάνει εντύπωση πως και το kleerlock και το Spigen που σε άλλους λειτουργούν κανονικά σε εμένα δημιουργούν θέμα στον proximity. Θεωρώ λοιπόν πως παίζει ρόλο η παρτίδα του proximity.το δοκιμασες χωρίς τζαμι; Για να δεις αν όντως δουλεύει; Αν ναι, τότε ή φτάνει η τοποθέτηση ή φταίει το ίδιο το τζαμι και δεν έχει πρόβλημα το iPhone
Δημοσίευση 03/05/2020 - 20:02
εγω πάλι πιστεύω πως φταίει η τοποθέτηση ή το πάχος της μαύρης περιμετρικής λωρίδας. Όταν τοποθέτησα την icarez δεν είχα πια κανένα πρόβλημα, που ήταν 1 χιλιοστό πιο στενό το μαύρο περιμετρικό μέρος.Το iPhone δεν έχει πρόβλημα σίγουρα. Χωρίς τζάμι λειτουργεί κανονικά. Απλά μου κάνει εντύπωση πως και το kleerlock και το Spigen που σε άλλους λειτουργούν κανονικά σε εμένα δημιουργούν θέμα στον proximity. Θεωρώ λοιπόν πως παίζει ρόλο η παρτίδα του proximity.
Δημοσίευση 04/05/2020 - 11:45
Να ρωτήσω, κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η προστασία αλλά θέλει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε tempered glass υπάρχει κάποια μάρκα που τα πάει καλύτερα;
Δημοσίευση 04/05/2020 - 12:39
H τοποθέτηση τόσο στο kleerlock όσο και στο Spigen γίνεται με οδηγό. Εξήγησε μου λοιπόν πως σε κάποιους δουλεύουν τα tempered glass και σε άλλους τα ίδια tempered glass με τον ίδιο τρόπο εφαρμογής δημιουργούν πρόβλημα.εγω πάλι πιστεύω πως φταίει η τοποθέτηση ή το πάχος της μαύρης περιμετρικής λωρίδας. Όταν τοποθέτησα την icarez δεν είχα πια κανένα πρόβλημα, που ήταν 1 χιλιοστό πιο στενό το μαύρο περιμετρικό μέρος.
Δημοσίευση 04/05/2020 - 12:47
H τοποθέτηση τόσο στο kleerlock όσο και στο Spigen γίνεται με οδηγό. Εξήγησε μου λοιπόν πως σε κάποιους δουλεύουν τα tempered glass και σε άλλους τα ίδια tempered glass με τον ίδιο τρόπο εφαρμογής δημιουργούν πρόβλημα.
Δεν κάλυψα ποτέ proximity sensor και να δούλευε σωστά. Είτε ήταν πιο αργό στην προσαρμογή στο φως, είτε κόλλαγε το κινητό σε περίεργες στιγμές, είτε κακή αυτονομία μπαταρίας, είτε απλά δε δούλευε καθόλου οι μάρκες που έπαιρνα τότε ήταν επώνυμες κυρίως spigen. Από τότε αποφάσισα πως ο sensor δεν είναι για να καλύπτεται
Χωρίς να θέλω να εισβάλλω στην κουβέντα σας, απλά νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το τηλέφωνό τους. αν δε δοκιμάσεις 2-3 διαφορετικά δε θα δεις διαφορά
Τελευταία επεξεργασία από: conili, 04/05/2020 - 12:48
Δημοσίευση 04/05/2020 - 12:49
Εγω πάντα χρησιμοποιούσα full frame και ποτέ δεν είχα θέμα. Μόνο με το iPhone 11 Pro έχω. Τόπος με το Spigen όσο και με το kleerlock.Δεν κάλυψα ποτέ proximity sensor και να δούλευε σωστά. Είτε ήταν πιο αργό στην προσαρμογή στο φως, είτε κόλλαγε το κινητό σε περίεργες στιγμές, είτε κακή αυτονομία μπαταρίας, είτε απλά δε δούλευε καθόλου οι μάρκες που έπαιρνα τότε ήταν επώνυμες κυρίως spigen. Από τότε αποφάσισα πως ο sensor δεν είναι για να καλύπτεται
Δημοσίευση 04/05/2020 - 13:21
κατά τη γνώμη μου παίζει ρόλο η παρτίδα των tempered glass. Ο οδηγός τοποθέτησης σίγουρα βοηθάει παρα πολύ αλλά το χιλιοστό μπορεί να το κανεις λάθος ακόμα και με οδηγό. Το κακό είναι ότι δεν τράβηξα φωτογραφία για να καταλάβεις τι σου λέω.H τοποθέτηση τόσο στο kleerlock όσο και στο Spigen γίνεται με οδηγό. Εξήγησε μου λοιπόν πως σε κάποιους δουλεύουν τα tempered glass και σε άλλους τα ίδια tempered glass με τον ίδιο τρόπο εφαρμογής δημιουργούν πρόβλημα.
Επίσης όταν το iPhone δουλεύει μια χαρά χωρίς τζαμι, είναι απόλυτα σίγουρο πως φταίει το τζαμι και ΟΧΙ το iPhone. Απλή λογική.
Δημοσίευση 04/05/2020 - 13:52
Πρώτη φορά που έβαλα σε iPhone ''τζαμάκι'', είχε πάρει φίλος δυο και μου την τοποθέτησε, οπότε δεν είμαι ο ειδικός.
Θα προτείνω όμως την Klearlook [δεν ξέρω άλλη ]
O λόγος είναι ότι έχει τέλεια αφή και δεν φαίνεται καθόλου ότι την φοράς, είναι απίστευτη!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες