Μας γ@μησες φίλε...
https://shellrus.com...creen-protector
Δημοσίευση 13/01/2021 - 12:45
Δημοσίευση 13/01/2021 - 12:54
Πάντως το τζαμάκι της Torras είναι απίθανο. Ένα μήνα στο προηγούμενο pro max και μια εβδομάδα τώρα στο καινούργιο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν ότι γεμίζει δαχτυλιές, πραγματικά δεν έχει ούτε μια. Δεν μπαίνω στον κόπο να ανεβάσω φωτό (ανήκω στους ψείρες με τις συσκευές μου).
Την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ευχαριστώ τον Νικόλα που την είχε προτείνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι εγώ τον άκουσα και την περιμένω.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 13/01/2021 - 12:55.
Δημοσίευση 13/01/2021 - 14:10
Δημοσίευση 13/01/2021 - 14:43
Δημοσίευση 13/01/2021 - 18:05
Πάντως το τζαμάκι της Torras είναι απίθανο. Ένα μήνα στο προηγούμενο pro max και μια εβδομάδα τώρα στο καινούργιο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν ότι γεμίζει δαχτυλιές, πραγματικά δεν έχει ούτε μια. Δεν μπαίνω στον κόπο να ανεβάσω φωτό (ανήκω στους ψείρες με τις συσκευές μου).
Την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ευχαριστώ τον Νικόλα που την είχε προτείνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/01/2021 - 18:31
Ειναι οντως καλη αλλα δυστυχως εγω δεν την εβαλα καλα και εχω 3-4 φουσκαλιτσες που δεν μπορω να τις βγαλω. Τι να κανω; Να παω σε κανενα μαγαζι να μου βαλουν την δευτερη που εχω για να μπει τελεια;
Δημοσίευση 21/01/2021 - 14:23
Δημοσίευση 21/01/2021 - 16:32
Όταν λες να τα αφαιρέσεις τι εννοείς;Πρόσεχε γιατί αυτά δε μπορείς να τα αφαιρέσεις μετά.
Χίλιες φορές να βάλεις ένα καλό Tempered να ξεμπερδεύεις.
Δημοσίευση 21/01/2021 - 20:24
Ok, το θέμα είναι μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης ή την touch αίσθηση, ξέρεις καθόλου;Υποτίθεται πως είναι κάτι μόνιμο και δεν αφαιρείται απο την οθόνη.
Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα "Liquid" αυτού του είδους.
Δημοσίευση 22/01/2021 - 00:40
Ok, το θέμα είναι μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης ή την touch αίσθηση, ξέρεις καθόλου;
Sent from my iPad using Tapatalk
Της spiegen το και στο 11 pro max. Μετά την εφαρμογή δεν αφήνει ίχνος που να δηλώνει ότι το πέρασες. Ουσιαστικά σκουπίζεις την οθόνη ομοιόμορφα μέχρι να αναλωθεί όλο το υγρό πάνω στην οθόνη. Μετά το αφήνεις κάποιες ώρες για να «δέσει» πάνω στα μικροκενα της οθόνης, τα οποία είναι μη ορατά διά γυμνού οφθαλμού. Φυσικά και δε δοκίμασα να κάνω κάποιο τεστ ανθεκτικότητας, αλλά μετά από ένα μήνα πείραζα τζαμάκι για να είμαι πιο σίγουρος. Αφενός δεν υπήρχε ίχνος σημαδιού στην οθόνη, ούτε αφετέρου δεν υπήρχε κάποιο θέμα στην τοποθέτηση του προστατευτικού, έκατσε άψογα. Η φωτεινότητα και η αίσθησης της αφής δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο.
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 22/01/2021 - 00:40.
Δημοσίευση 22/01/2021 - 05:58
Άρα ένα από τα θέματα που λες είναι ότι απλά επαφιεσε στο ότι κάνει μεν δουλειά αλλά δεν είσαι σίγουρος πόσο κάνει και δεύτερον τι διάρκεια έχει . Αυτοί βέβαια λένε ότι κρατάει 2 χρόνιαΤης spiegen το και στο 11 pro max. Μετά την εφαρμογή δεν αφήνει ίχνος που να δηλώνει ότι το πέρασες. Ουσιαστικά σκουπίζεις την οθόνη ομοιόμορφα μέχρι να αναλωθεί όλο το υγρό πάνω στην οθόνη. Μετά το αφήνεις κάποιες ώρες για να «δέσει» πάνω στα μικροκενα της οθόνης, τα οποία είναι μη ορατά διά γυμνού οφθαλμού. Φυσικά και δε δοκίμασα να κάνω κάποιο τεστ ανθεκτικότητας, αλλά μετά από ένα μήνα πείραζα τζαμάκι για να είμαι πιο σίγουρος. Αφενός δεν υπήρχε ίχνος σημαδιού στην οθόνη, ούτε αφετέρου δεν υπήρχε κάποιο θέμα στην τοποθέτηση του προστατευτικού, έκατσε άψογα. Η φωτεινότητα και η αίσθησης της αφής δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο.
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 22/01/2021 - 06:00.
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες