Tempered Glass
Δημοσίευση 30/01/2021 - 11:25
[Είχα βάλει το κινητό να στέκεται διαγώνια με την πλάτη σε έπιπλο για βίντεο κλήση και γλίστρησε και χτυπώντας η πλάτη στο τραπεζάκι (φορώντας θήκη) ράγισε η άκρη του τζαμιού τελικά μάλλον από το τράνταγμα]
Σκέφτομαι να ξαναπάρω της ESR αλλά με τη μαύρη λεπτομέρεια γύρω γύρω.
Επισης είδα να προτείνεται της klearlook.
Καμιά γνώμη για αυτές τις 2;
Ad
Δημοσίευση 30/01/2021 - 11:34
1. Καλύτερα το τζαμάκι παρά η οθόνη!
2. Δεν ξέρω για αυτές τις δύο αλλά η Torras που έβαλα πέρα από το κρύσταλλο που είναι ως διαύγεια μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση και το γεγονός ότι δεν κρατάει δαχτυλιές κλπ. Η επίστρωση είναι πολύ καλή. https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1 δύο έχει μέσα.
Δημοσίευση 30/01/2021 - 11:36
Εγγύηση η Klearlook.
Για ποια μιλάτε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/01/2021 - 11:38
Δημοσίευση 30/01/2021 - 14:20
Μου ήρθε ενημέρωση,έβγαλε και παρήγγειλα Klearlook για 12 pro privacyΓια τα 12 φέτος, TORRAS.
Η Klearlook δεν έχει βγάλει για τα φετινά.
Αν και είναι ελάχιστα υποδεέστερη σε σχέση με της TORRAS. Κυρίως στην επίστρωση.
Την άλλη εβδομάδα ερχεται
https://www.amazon.c...0?ie=UTF8&psc=1
Οπότε λογικά μπήκαν στο κολπο
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 30/01/2021 - 14:20
Δημοσίευση 31/01/2021 - 23:17
Κυκλοφορούν διαφορά αλλά δεν ξέρω αν είναι όλα κατάλληλα.
Δημοσίευση 01/02/2021 - 01:09
Βρίσκεις μωρέ Amazon. Τα θεωρώ όμως περιττά.
Λόγω COVID μπορείς να βάζεις αντισηπτικά μαντηλάκια.
Δε χαλάνε τόσο την επίστρωση.
Ή να σταματήσουμε να βάζουμε τα χέρια στο πρόσωπο ή τα μάτια μας. Να ξεκινήσουμε να πλένουμε τα χέρια σχολαστικά μαζί με το πρόσωπο. Να κάνουμε μπάνιο μετά τη δουλειά και να μην Αράζουμε απευθείας στον καναπέ. Γενικά δεν μπορεί να ζήσουμε σε ένα αποστειρωμένο μέρος, Είναι πρακτικά αδύνατο. Δεν χρειάζεται υπερβολές να τρίβουμε το κινητό με μανταλάκια. Χρειάζεται να υιοθετήσουμε όλοι τους κανόνες υγιεινής και ακόμα μετά το πλύσιμο των χεριών να μην ακουμπάμε το πρόσωπο.
Τελευταία επεξεργασία από: nickhellas04, 01/02/2021 - 01:09
Δημοσίευση 01/02/2021 - 11:23
Καλά, αυτά εξυπακούονται.
Μιλάμε για πράγματα που θα 'πρεπε να 'ναι αυτονόητα και να γίνονται έτσι και αλλιώς ασχέτως COVID.
Ο οθόνες των τηλ όμως είναι μια άλλη κατηγορία, που αποδεδειγμένα μαζεύουν περισσότερα μικρόβια και καλώς ή κακώς θέλουν πιο εντατικό καθάρισμα.
Δημοσίευση 01/02/2021 - 12:07
Παίδες δεν απασχολεί το θέμα το Covid-19. Πριν COVID-19 είχαμε παρόμοια μέτρα προστασίας, τώρα ακόμα πιο πολύ και πιο εντατικά. Παίρνω τα μέτρα μου, έχω μαντηλάκια, υγρά, μάσκες, αποφυγή επαφής χεριών με πρόσωπο κλπ σπαστικά αλλά αναγκαία.
Με απασχολεί η καθαριότητα και η διαύγεια της ίδιας της οθόνης. Είναι μια κατηγορία από μόνης της. Ότι μέτρα και να πάρεις την οθόνη πρέπει έτσι κι αλλιώς να την καθαρίζεις.
Βρήκα αυτά https://www.amazon.d...lv_ov_lig_dp_it μου φαίνονται καλά. Έχει και άλλες επιλογές αλλά δεν έχω καταλάβει τις διαφορές σε όλα.
Δημοσίευση 01/02/2021 - 13:02
Παίδες δεν απασχολεί το θέμα το Covid-19. Πριν COVID-19 είχαμε παρόμοια μέτρα προστασίας, τώρα ακόμα πιο πολύ και πιο εντατικά. Παίρνω τα μέτρα μου, έχω μαντηλάκια, υγρά, μάσκες, αποφυγή επαφής χεριών με πρόσωπο κλπ σπαστικά αλλά αναγκαία.
Με απασχολεί η καθαριότητα και η διαύγεια της ίδιας της οθόνης. Είναι μια κατηγορία από μόνης της. Ότι μέτρα και να πάρεις την οθόνη πρέπει έτσι κι αλλιώς να την καθαρίζεις.
Βρήκα αυτά https://www.amazon.d...lv_ov_lig_dp_it μου φαίνονται καλά. Έχει και άλλες επιλογές αλλά δεν έχω καταλάβει τις διαφορές σε όλα.
Πηρα σπραυ καθαρισμου απο καταστημα οπτικων (εχει και στα φαρμακεια ) που ειναι για καθαρισμα γυαλιων,τα καθαριζει τελια,θαμπαδα δεν εχω δει ουτε στο ελαχιστο με χρηση 2-3 φορες την ημερα
Δημοσίευση 01/02/2021 - 15:03
Πηρα σπραυ καθαρισμου απο καταστημα οπτικων (εχει και στα φαρμακεια ) που ειναι για καθαρισμα γυαλιων,τα καθαριζει τελια,θαμπαδα δεν εχω δει ουτε στο ελαχιστο με χρηση 2-3 φορες την ημερα
Κάπου διάβασα ότι οι οθόνες Retina και κάποια τζαμάκια έχουν κάποιες επιστρώσεις και θέλει προσοχή. Αυτά που ανέβασα είναι χωρίς αλκοόλ και χωρίς αμμωνία.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες