Παντως αρκετοι στο macrumors εχουν δοκιμασει με θετικες εντυπωσεις και αυτο το γυαλι της TURATA. Υπαρχει και στο αμερικανικο αμαζον αλλα δεν στελνει οπoτε Ali. Φυσικα με καθε επιφυλαξη ολα αυτα
Δημοσίευση 27/09/2016 - 16:59
Παντως αρκετοι στο macrumors εχουν δοκιμασει με θετικες εντυπωσεις και αυτο το γυαλι της TURATA. Υπαρχει και στο αμερικανικο αμαζον αλλα δεν στελνει οπoτε Ali. Φυσικα με καθε επιφυλαξη ολα αυτα
Δημοσίευση 27/09/2016 - 17:06
Δεν έχω βάλει ποτέ... Να το δοκιμάσω... ? Απορία..
Το μόνο που με ενοχλεί στα τζάμια είναι πως στο κουμπί κάνει αυτή την απόσταση... Αλλά αυτό βλέπω πως είναι πιο λεπτό όπως τα λένε στην περιγραφή... Δεν ξέρω ...
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 17:25
Δεν έχω βάλει ποτέ... Να το δοκιμάσω... ? Απορία..
Το μόνο που με ενοχλεί στα τζάμια είναι πως στο κουμπί κάνει αυτή την απόσταση... Αλλά αυτό βλέπω πως είναι πιο λεπτό όπως τα λένε στην περιγραφή... Δεν ξέρω ...
τι να σου πω, δεν ειναι και ακριβο συν οτι το εχεις εκει στο αμαζον....φωτο απο χρηστη
Δημοσίευση 27/09/2016 - 17:33
Δημοσίευση 27/09/2016 - 17:38
Δημοσίευση 27/09/2016 - 17:41
Πηρα ενα απο σεβεν να βολευτω 2 εβδομαδες που μου φανηκε για 10 ευρω τελειο και θα παρω και 2,3 turataΚαι τωρα πιο θα παραγγείλεις είπες? Δώσε λινκ
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 27/09/2016 - 17:45
Δημοσίευση 27/09/2016 - 20:47
τι να σου πω, δεν ειναι και ακριβο συν οτι το εχεις εκει στο αμαζον....φωτο απο χρηστη
Αυτό εννοώ βλέπεις το κενό γύρο γύρο.. Σίγουρα εκεί δεν αφήνει κατάλοιπα με το καιρό.. Στο Αmazon το έχει 18$..
Θα το δοκιμάσω για να έχω έχω προσωπική άποψη και βλέπουμε .. Το παραγγέλνω .. Σε ευχαριστώ Δημήτρη..
@CaLi@
Δημοσίευση 27/09/2016 - 20:52
Αυτό εννοώ βλέπεις το κενό γύρο γύρο.. Σίγουρα εκεί δεν αφήνει κατάλοιπα με το καιρό.. Στο Αmazon το έχει 18$..
Θα το δοκιμάσω για να έχω έχω προσωπική άποψη και βλέπουμε .. Το παραγγέλνω .. Σε ευχαριστώ Δημήτρη..
εκει δεν θα εχεις προβλημα σιγουρα, δεν μαζευει σκονες παραπανω απο το κανονικο συν οτι με ενα πανακι αυτα τα γυαλια λαμπουν.Αν και τα reviews ειναι λιγα νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. Επισης η veil ειναι συμβατη με ολα αυτα
Δημοσίευση 27/09/2016 - 21:07
εκει δεν θα εχεις προβλημα σιγουρα, δεν μαζευει σκονες παραπανω απο το κανονικο συν οτι με ενα πανακι αυτα τα γυαλια λαμπουν.Αν και τα reviews ειναι λιγα νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. Επισης η veil ειναι συμβατη με ολα αυτα
Ελπίζω να μην έχω κάποιο θέμα και είναι ευχάριστο για την θήκη γιατί αυτή βλέπω να μπαίνει για αρχή! Την έκανα την παραγγελία του συγκεκριμένου και εντυπώσεις όταν φορεθεί ..
@CaLi@
Δημοσίευση 28/09/2016 - 00:37
Ξέρει κανείς το πάχος του Turata και του gd smith να κάνουμε σύγκριση γιατί στις περιγραφές δεν μπόρεσα να το βρω.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 02:26
Ξέρει κανείς το πάχος του Turata και του gd smith να κάνουμε σύγκριση γιατί στις περιγραφές δεν μπόρεσα να το βρω.
0.2 ηταν για το 6 το icemax νομιζω οποτε λογικα θα ειναι ιδιο και για το 7 (οχι σιγουρα παντως) και 0.3 ειναι το turata.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:33
Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου με το anker tempered glass σε 6s: Απλά εξαιρετικό. Δεν αφήνει δαχτυλιές, έχει απίστευτη καθαρότητα και η εφαρμογή του σχετικά εύκολη. Σε σχέση με της spigen, μεγάλη διαφορά
Τελευταία επεξεργασία από: stapd21, 28/09/2016 - 12:34
Δημοσίευση 28/09/2016 - 19:54
παλι με 2-3 καλα reviews αλλα μεχρι εκει (εννοοω οτι σε βαθος χρονου δεν ξερουμε τι μπορει να βγει σαν συμπερασμα). Τελοσπαντων, με τιμη κατω απο 15 ευρω κομπλε απο αγγλικο αμαζον για οποιον θελει να ρισκαρει δεν ειναι κακη ιδεα
Δημοσίευση 29/09/2016 - 00:11
Δημοσίευση 29/09/2016 - 00:23
οποιος θελει να του κανω εξυπηρετηση και δεν στελνουν ελλαδα θηκες κλπα, ας μου στειλει ενα πμ να κανονισουμε να βαλει διευθυνση βελγιου και εγω τα στελνω με το ταχυδρομιο.αλλα μονο ατομα με καλες κριτικες.δεν δινω προσωπικα στοιχεια οπου νανε
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες