Νικο αν παρω icemax για 7plus θα εχω προβλημα μη συμβατοτητας;Πολλά πάντως τα παράπονα στο 7 για τα Godosmith.
Πλέον η νέα Version-αντικαταστάτης του Ice Max όπως έχουν πει οι ίδιοι, είναι το Knight.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/11/2016 - 18:24
Νικο αν παρω icemax για 7plus θα εχω προβλημα μη συμβατοτητας;Πολλά πάντως τα παράπονα στο 7 για τα Godosmith.
Πλέον η νέα Version-αντικαταστάτης του Ice Max όπως έχουν πει οι ίδιοι, είναι το Knight.
Δημοσίευση 27/11/2016 - 18:25
Δημοσίευση 27/11/2016 - 18:32
Δημοσίευση 27/11/2016 - 18:52
Πρόβλημα δε θα έχεις.
Υπάρχει και αυτό της D&P που έχει ανέβει τελευταία. Στα πολύ θετικά, εγγύηση εφ' όρου ζωής.
Δημοσίευση 27/11/2016 - 21:20
Ευχαριστώ πολύ! Θέμα οθόνης εννοείς του 6 γενικά, ή πιθανό θέμα της δικής μου οθόνης συγκεκριμένα; Γιατί έχω δει και 6άρια στα οποία εφαρμόζει μια χαρά το γυαλί...
Οχι γενικα δυστυχως, ξερω 3 περιπτωσεις στο macrumors που τους αλλαξαν συσκευες για αυτο ακριβως το λογο. Αν ισχυει, που δεν θελω να το πιστεψω, θα πρεπει να πας σε μεμβρανη και οχι γυαλι με ισως καλυτερο αποτελεσμα.
Τελοσπαντων ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι. Αν παρηγγειλες το icemax απο Ali ειναι πολυ καλη επιλογη και εφοσον δεν εχεις προβλημα με τη θηκη που του φορας γιατι μιλαμε για 3D γυαλι πια και οχι απλο.
Παντως για το θεμα του halo, το οποιο σε σενα ειναι κατι παραπανω απο halo και εφοσον δεν καθοταν ουτε το icemax, θα το πηγαινα σε κανενα επισημο της apple και θα τους ελεγα να μου τοποθετησουν αυτοι τη προστασια που διαθετουν
YΓ αν το παραγγειλεις και οταν το παραλαβεις πολυ προσεκτικα την εγκατασταση
Δημοσίευση 28/11/2016 - 10:33
Οχι γενικα δυστυχως, ξερω 3 περιπτωσεις στο macrumors που τους αλλαξαν συσκευες για αυτο ακριβως το λογο. Αν ισχυει, που δεν θελω να το πιστεψω, θα πρεπει να πας σε μεμβρανη και οχι γυαλι με ισως καλυτερο αποτελεσμα.
Τώρα θα ξέρεις 4 περιπτώσεις, μαζί με την δική μου
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αν και πιστεύω στ' αλήθεια ότι κάτι παίζει με την οθόνη μου. Θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία στο συγκεκριμένο γυαλί και τέλος...
Δημοσίευση 28/11/2016 - 10:52
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω βρει ποτέ ένα γυαλί που όταν το βάλω να μην το καταλαβαίνω κάπου θα με ενοχλεί και τις περισσότερες φορές δεν πιάνει όλη την οθόνη .Επίσης μετά το άλλο πρόβλημα που έχω πάντα είναι ότι επειδή βάζω και βγάζω θήκες συνεχώς πολλές μετά αν το γυαλί είναι πολύ κοντά βρίσκει και έχω πρόβλημα .Έτσι για να μην έχω όλα τα παραπάνω προβλήματα αρκετά έχουμε προτιμώ να μην έχω τίποτα .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/11/2016 - 15:44
Τώρα θα ξέρεις 4 περιπτώσεις, μαζί με την δική μου
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αν και πιστεύω στ' αλήθεια ότι κάτι παίζει με την οθόνη μου. Θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία στο συγκεκριμένο γυαλί και τέλος...
πιστευω οτι αν ευθυγραμμισεις σωστα (πιο σημαντικη εδω η σωστη ευθυγραμμιση) λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Αν εξακολουθησει τοτε παρε 2-3 μεμβρανες με 6-7 ευρω και βαλτες.
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω βρει ποτέ ένα γυαλί που όταν το βάλω να μην το καταλαβαίνω κάπου θα με ενοχλεί και τις περισσότερες φορές δεν πιάνει όλη την οθόνη .Επίσης μετά το άλλο πρόβλημα που έχω πάντα είναι ότι επειδή βάζω και βγάζω θήκες συνεχώς πολλές μετά αν το γυαλί είναι πολύ κοντά βρίσκει και έχω πρόβλημα .Έτσι για να μην έχω όλα τα παραπάνω προβλήματα αρκετά έχουμε προτιμώ να μην έχω τίποτα .
απο τη στιγμη που αλλαζεις τοσες θηκες μονο τα κλασσικα γυαλια χωρις πλαισια θα σε βολευαν η αλλιως οπως εισαι τωρα σκετος
Δημοσίευση 28/11/2016 - 15:47
απο τη στιγμη που αλλαζεις τοσες θηκες μονο τα κλασσικα γυαλια χωρις πλαισια θα σε βολευαν η αλλιως οπως εισαι τωρα σκετος
Ε ναι το πρoτιμώ να σου πω έτσι σκέτος δεν μου αρέσει να αφήνει κενά .Πας να καθαρίσεις με το μαντιλάκι και βλέπεις εκεί το κενό και δεν μου αρέσει με τίποτα ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 28/11/2016 - 15:47
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/11/2016 - 15:50
Ε ναι το πρoτιμώ να σου πω έτσι σκέτος δεν μου αρέσει να αφήνει κενά .Πας να καθαρίσεις με το μαντιλάκι και βλέπεις εκεί το κενό και δεν μου αρέσει με τίποτα ;-)
αν πηγαινα σε κατι τετοιο μαλλον θα προτιμουσα ζελατινα καλης ποιοτητας πχ PS και οχι γυαλι λογω παχους. Η ζελατινα ειναι τοσο λεπτη που διακρινεται πιο δυσκολα
Δημοσίευση 29/11/2016 - 04:19
Να μαι κι εγώ με το 7 πλέον.
Στο 6 φορούσα γυαλάκι της Cinder μαζί με apple leather και Veil XT.
Την apple leather για το 7 την πήρα ήδη μαζί με ένα πρόχειρο γυαλάκι.
Να ψάξω στα ίδια τώρα να αντικαταστήσω ή για το 7 "παίζει" κάτι καλύτερο ή οικονομικότερο;
Δημοσίευση 29/11/2016 - 11:09
Να μαι κι εγώ με το 7 πλέον.
Στο 6 φορούσα γυαλάκι της Cinder μαζί με apple leather και Veil XT.
Την apple leather για το 7 την πήρα ήδη μαζί με ένα πρόχειρο γυαλάκι.
Να ψάξω στα ίδια τώρα να αντικαταστήσω ή για το 7 "παίζει" κάτι καλύτερο ή οικονομικότερο;
εχουμε αναφερει πιο πισω 3-4 περιπτωσεις γυαλιων σχετικα οικονομικων απο τις οποιες κανενα δεν ξεφευγει της μετριοτητας.Αλλα οι επιλογες προς το παρον αυτες ειναι
Δημοσίευση 29/11/2016 - 15:10
Παρήγγειλα μόλις το icemax curved 2 τμχ.εχουμε αναφερει πιο πισω 3-4 περιπτωσεις γυαλιων σχετικα οικονομικων απο τις οποιες κανενα δεν ξεφευγει της μετριοτητας.Αλλα οι επιλογες προς το παρον αυτες ειναι
Δημοσίευση 29/11/2016 - 15:27
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες