Παρήγγειλα μόλις το icemax curved 2 τμχ.
Μέχρι 2017/01/05 παράδοση.
Περιμένουμε λοιπόν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ελπιζω να παρηγγειλες το Knight
Εγω για 6αρι εχω το icemax! Πολυ καλό σε εφαρμογή, δένει άψογα με την veil xt και η αφή ειναι πολυ καλή!! Το μόνο που με ενοχλεί ειναι οτι κρατάει πολλές δαχτυλιες! Έχετε να προτείνετε κάτι να κάνω ακριβώς την δουκεια αλλά χωρίς δαχτυλιες;; βλέπω οτι προτείνετε turata και orzly αλλά ειναι καλύτερες σε αυτόν τον τομέα;; αυτό με απασχολεί! Επίσης άλλο ένα ελάττωμα, χθες παράτησα οτι έχει βαθιές γρατζουνιές στο κάτω μέρος! Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να έγιναν! Το προσέχω πολυ! Δεν το αφήνω όπου να ναι όπως να ναι και ούτε το βάζω σε τσέπες με αλλά πράγματα! Αυτό που μου περνάει απο το μυαλό ειναι οτι ίσως γρατζουνηθηκε όπως το αφήνω πάνω στο τραπέζι το πρωί για να φωτίζει το δωμάτιο με το φλας! Αλλά και πάλι και αυτό προσεκτικά το κάνω! Δεν ξερω...! Δηλαδή αν γρατζουνιεται τόσο εύκολα δεν θελω να ξερω τι θα γίνει αν τύχει και μου πέσει!
στα 6αρια μια χαρα ηταν αυτα, τωρα τι κανουνε. Η επιστρωση της κατα τα αλλα καλης Orzly δεν ειναι απο τα δυνατα της σημεια οποτε μαλλον θα εχει προβλημα με τις δαχτυλιες .