αν το μετακινησω πιο αριστερα λες να κάτσει στην κάμερα;Δεν είναι συμβατό το γυαλί το 6S με του 7 και των Plus αντίστοιχα. Έχουν άλλα κενά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 29/12/2016 - 01:16
αν το μετακινησω πιο αριστερα λες να κάτσει στην κάμερα;Δεν είναι συμβατό το γυαλί το 6S με του 7 και των Plus αντίστοιχα. Έχουν άλλα κενά.
Δημοσίευση 29/12/2016 - 02:31
Τελευταία επεξεργασία από: YAz, 29/12/2016 - 02:37.
Δημοσίευση 29/12/2016 - 19:07
απλο γυαλακι οχι e2e για 6s plus??
Δημοσίευση 29/12/2016 - 21:11
Μια καλή επιλογή για 7/7plus σε 2.5D, αν και όχι τόσο γνωστή, είναι αυτή
Ειδικά αν σας προβληματίζει η επιλογή 3D είτε λόγω συμβατότητας με θήκες, είτε λόγω δυσκολίας στην εφαρμογή, αξίζει να τη δοκιμάσετε.
Η συσκευασία είναι σετ, αποτελούμενο από το 0.3mm γυαλί και ένα PET film για την πλάτη της συσκευής.
Δημοσίευση 29/12/2016 - 21:16
Εγώ πήρα για το δικό μου μια της Terrapin, η οποία είναι σχεδόν ίδια με αυτή που είχα στο 6 Plus της Belkin.
Δημοσίευση 29/12/2016 - 22:55
Με την Caudabe Veil XT είναι συμβατά, με τις υπόλοιπες Caudabe δεν είναι οι οποίες προστατεύουν και περισσότερο.
Για ενα 6s rose gold με θηκη caudabe veil (ανοιχτη απο κατω) ειναι συμβατο το G.D. Smith 3d tempered glass; και αν ναι απο που να το παραγγειλω;
υπαρχει σε διαφορετικα χρωματα;
Δημοσίευση 01/01/2017 - 18:15
Καλησπέρα,
Προς το παρόν φοράω μία ταπεινή ζελατίνα που είχε μέσα στην θήκη(Puro) που αγόρασα και την κρατάω προς το παρόν γιατί πραγματικά έκατσε τέλεια χωρίς ίχνος σκόνης απο κάτω.
Βέβαια μετά τις γιορτές σκέφτομαι να την αλλάξω και είμαι ανάμεσα σε tempered glass της Anker όχι e2e. Και στην impact protection ζελατίνα της Rhinoshield. H διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και η ζελατίνα φαντάζομαι δεν έχει την αίσθηση του γυαλιού σε καμία περίπτωση, αλλά ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα απο την αντοχή της οθόνης με την ζελατίνα της Rhinoshield και για αυτό το σκέφτομαι.
Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία με αυτές τις 2 να μου πει εντυπώσεις;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.γ.: Πρόκειται για 6s.
Δημοσίευση 02/01/2017 - 02:41
Δημοσίευση 06/01/2017 - 13:36
Καλήσπερα,
Κάτοχος ενός 6s plus και η θήκη που του έχω είναι η Otterbox Symmetry,τι γυάλι προστάσιας θα προτείνατε;
Σημείωση οτι ήδη εχω άλλαξει 3 tempered glass μέτριας (ίσως και ως κακής θα έλεγα πια) ποιότητας και όλα κάνουν το Halo effect/Ghost ring.Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
Εχετε κάποια πρόταση;
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες