Και της GodoSmith πιθανόν να σου κάνει Halo Effect. Είναι που θα πέσεις.
Σε αυτό για τα 6/S ήταν σύνηθες. Το Knight φαίνεται να την γλυτώνει.
Δημοσίευση 10/01/2017 - 15:08
Δημοσίευση 10/01/2017 - 19:51
Για το tempered glass της Anker,ποια είναι η γνώμη σας;
Δημοσίευση 11/01/2017 - 16:39
Δημοσίευση 11/01/2017 - 17:42
Δημοσίευση 11/01/2017 - 18:05
Πες μου λίγο κάτι.Εκει που ξεκινάει η οθόνη έχει κενό ;;τι εννοώ...αν το χαϊδέψεις με το δάχτυλο από πάνω ως κάτω είναι ομοιόμορφο;;;είχα αγοράσει παλιότερο ένα παρόμοιο και ήταν σαν να ήταν δυο διαφορετικά σώματα..ένα το γύρω γύρω κι ένα το τζαμάκι πάνω ακριβώς από την οθόνη.Εγω παιδια έχω πάρει αυτο απο το eBay και ειναι άψογο. Κανενα θέμα απολύτως!!! Αξίζει.
Αγόρασα 4-5 και τα έχω καβάτζα.
https://www.ebay.com/itm/282070932688
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/01/2017 - 18:36
Πες μου λίγο κάτι.Εκει που ξεκινάει η οθόνη έχει κενό ;;τι εννοώ...αν το χαϊδέψεις με το δάχτυλο από πάνω ως κάτω είναι ομοιόμορφο;;;είχα αγοράσει παλιότερο ένα παρόμοιο και ήταν σαν να ήταν δυο διαφορετικά σώματα..ένα το γύρω γύρω κι ένα το τζαμάκι πάνω ακριβώς από την οθόνη.
μα ειναι 2 υλικα
" Notes:the Frame of the screen protector is Carbon Fiber ,it is soft,not the glass,so the screen protector can be curved to fit the screen. "
παντως το θεμα σε ολα τα γυαλια περα της σωστης η μη εφαρμογης ειναι η ποιοτητα του ιδιου του γυαλιου οπως αντοχη, επστρωση κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 11/01/2017 - 18:37
Δημοσίευση 11/01/2017 - 18:42
Τοτε είναι αυτό που είχα πάρει και το πέταξα αμέσως μόλις το τοποθέτησα...Είναι τελείως ξένο επάνω στο iPhone.μα ειναι 2 υλικα
" Notes:
the Frame of the screen protector is Carbon Fiber ,it is soft,not the glass,so the screen protector can be curved to fit the screen. "
παντως το θεμα σε ολα τα γυαλια περα της σωστης η μη εφαρμογης ειναι η ποιοτητα του ιδιου του γυαλιου οπως αντοχη, επστρωση κλπ.
Δημοσίευση 11/01/2017 - 19:02
Τοτε είναι αυτό που είχα πάρει και το πέταξα αμέσως μόλις το τοποθέτησα...Είναι τελείως ξένο επάνω στο iPhone.
Νομιζω ειναι σαν το φτηνο icemax (Μονκ)? Αλλα καλυτερα να μας πει ο φιλος που το εχει βαλει
Δημοσίευση 11/01/2017 - 19:11
Μα σου λέω ότι αν χαϊδέψεις με το δάχτυλο καταλαβαίνεις τις 4 πλευρές από το ορθογώνιο τζαμάκι που είναι τοποθετημένο πάνω σε frame.Μακαρι να μην είναι αυτό γιατί είναι πολύ χαλιΝομιζω ειναι σαν το φτηνο icemax (Μονκ)? Αλλα καλυτερα να μας πει ο φιλος που το εχει βαλει
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 11/01/2017 - 19:11
Δημοσίευση 12/01/2017 - 01:04
Δημοσίευση 12/01/2017 - 05:17
Πες μου λίγο κάτι.Εκει που ξεκινάει η οθόνη έχει κενό ;;τι εννοώ...αν το χαϊδέψεις με το δάχτυλο από πάνω ως κάτω είναι ομοιόμορφο;;;είχα αγοράσει παλιότερο ένα παρόμοιο και ήταν σαν να ήταν δυο διαφορετικά σώματα..ένα το γύρω γύρω κι ένα το τζαμάκι πάνω ακριβώς από την οθόνη.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες