Μάλιστα, οπότε θα πρέπει να ψάξω άλλη θήκη.
Γενικά οι Spigen πίνουν με e2e Tempered.
Βασικός λόγος που τις προσπέρασα.
Δημοσίευση 21/09/2017 - 20:43
rromeodim και nikosgnr,
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Οπότε πλέον είμαι σε αναζήτηση νέας θήκης, αν και μάλλον θα κατασταλάξω στις θήκες της Apple.
Δημοσίευση 22/09/2017 - 19:02
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:39
Παρέλαβα σήμερα Klearlook για 7 black.
Στην τελευταία φωτό φαίνεται ένα back cover που είχε μέσα και μοιάζει λευκό. Βέβαια ΦΕΝ το ξεκόλλησα. Ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει αυτό; Το έχει βάλει κανείς; Είναι διάφανο ή άσπρο και έχει μπει κατά λάθος στη συσκευασία;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μήπως είναι η ταινία που βάζεις και αφαιρείς λίγο πριν βάλεις το τζάμι με σκοπό να μην μείνει σκόνη;
edit: Τώρα πρόσεξα τι λες. Νομίζω είναι απλά back cover και στο amazon το εμφάνιζε κανονικά στα περιεχόμενα της συσκευασίας.
Τελευταία επεξεργασία από: gRim, 22/09/2017 - 20:41
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:57
Λευκό όμως;Μήπως είναι η ταινία που βάζεις και αφαιρείς λίγο πριν βάλεις το τζάμι με σκοπό να μην μείνει σκόνη;
edit: Τώρα πρόσεξα τι λες. Νομίζω είναι απλά back cover και στο amazon το εμφάνιζε κανονικά στα περιεχόμενα της συσκευασίας.
Δημοσίευση 22/09/2017 - 22:25
Λευκό όμως;
Ή είναι διάφανο και μόλις το ξεκολλήσω θα φανεί;
Δεν έχω σκοπό βέβαια να το βάλω αλλά λέμε τώρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Phone 7/iPhone 8 Screen Protector, Klearlook® [Case Friendly Design] Edge-to-Edge Crystal Clear Tempered Glass Screen Protector for Front + [Update for Back]Full Coverage Carbon Fibre Sticker Back Protector for Apple iPhone 7/iPhone 8 [Black Frame]
ΥΓ Δες τις φωτο στο αμαζον, διαφανες ειναι μαλλον
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 22/09/2017 - 22:27
Δημοσίευση 23/09/2017 - 12:21
Δημοσίευση 29/09/2017 - 22:42
Δημοσίευση 15/10/2017 - 21:30
Δημοσίευση 15/10/2017 - 21:57
Καλησπέρα και από μένα, κάτοχος εδω και μερικές ημέρες ενός iPhone 8, αγόρασα ένα tempered glass της puro, δυστυχώς όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος από την τοποθέτηση. Δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένο και έχει σκόνες από κάτω. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο τζαμί το οποίο να έχει πχ κάποιον οδηγό ώστε να μπαίνει ποιο εύκολα και σωστά;
Η γενικά τι προτείνεται σε τζαμί;
μιλαμε για non 3D γυαλια παντα
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 15/10/2017 - 21:58
Δημοσίευση 16/10/2017 - 00:27
+ESR+Tempered+Glass+Screen+Protector]εδω
εδω
μιλαμε για non 3D γυαλια παντα
Δημοσίευση 16/10/2017 - 11:00
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά τα συστηματάκια τοποθέτησης .. τα έχεις δοκιμάσει προσωπικά;
Αν ναι, ξέρεις αν το πλαστικό τοποθέτησης θα μπορούσε να επαναχρησιμοποιηθεί και για την τοποθέτηση άλλων glass που δεν προσφέρουν τέτοιο;
Ευχαριστώ!
Μια φορα εβαλα ενα τετοιο σε ...ipad το οποιο ειναι λιγο μανικακι ως γνωστον. Μια χαρα δουλεψε και βασικα ειναι οτι γλυτωνεις πολυτιμο χρονο στο να ευθυγραμισεις σωστα. Τωρα αν κανει για αλλες προστασιες θα ελεγα οτι θα πρεπει να εχουν ιδιες διαστασεις και κοψιμο ακριβως πραγμα που δεν συμβαινει με ολες. Επειδη εχουν παρει καποια παιδια εδω ισως τα εχουν χρησιμοποιησει και μετεπειτα με αλλα γυαλια οποτε θα μας πουν για πιο σιγουρα
Δημοσίευση 16/10/2017 - 11:02
Μια φορα εβαλα ενα τετοιο σε ...ipad το οποιο ειναι λιγο μανικακι ως γνωστον. Μια χαρα δουλεψε και βασικα ειναι οτι γλυτωνεις πολυτιμο χρονο στο να ευθυγραμισεις σωστα. Τωρα αν κανει για αλλες προστασιες θα ελεγα οτι θα πρεπει να εχουν ιδιες διαστασεις και κοψιμο ακριβως πραγμα που δεν συμβαινει με ολες. Επειδη εχουν παρει καποια παιδια εδω ισως τα εχουν χρησιμοποιησει και μετεπειτα με αλλα γυαλια οποτε θα μας πουν για πιο σιγουρα
Δημοσίευση 25/10/2017 - 17:41
Καλησπέρα!!
Τι γίνεται με turata και godosmith 3D τζαμάκια για 7αράκι;
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες