Note 4 ή Galaxy S6
Δημοσίευση 30/05/2015 - 10:36
Ad
Δημοσίευση 30/05/2015 - 17:42
Ρε σεις τι του μιλάτε του προδότη;
Δημοσίευση 30/05/2015 - 18:07
Δημοσίευση 18/06/2015 - 00:33
Απο ΕΜΕΝΑ "μηλοφωνο" δαγκωτο! Τα μισά φράγκα που "χώνεις" για να πάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με το "μήλο" για λογότυπο πάνω του, είναι το... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Σαν το iOS ή το MacOS δεν υπάρχουν, επιτέλους χωνέψτε το. Είχα τα πάντα πριν αρχίσω να αγοράζω (λόγο της εργασίας μου) προϊόντα Apple. Είχα υπερσύγχρονα Windows PCs, είχα WinMob & Android κινητά, όλα πανάκριβα και επώνυμα μοντέλα (όχι του σορού). Όταν έκανα "μετάβαση" στην Apple, αντιλήφθηκα τί σημαίνει "λειτουργικό". Εκεί που στα άλλα ήθελες με το τσουβάλι RAM & υπολογιστική ισχύ, με τα Apple έκανες τέλεια την δουλειά σου με 2-3 ετών παλιότερο μοντέλο! Έχω βάλει Samsung Note 4 δίπλα με iPhone 6+, έχω ανοίξει 7-8 εφαρμογές και στα δύο...και ο...Τόμος "Για Σας Παιδιά" κινητό της Samsung άρχιζε να τα "παίζει" (και να τηγανίζεις αυγά απ' την θερμοκρασία), ενώ το "μηλόφωνο" πετούσε - γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... επιτέλους γιατί δεν το καταλαβαίνετε;... τα Apple λειτουργικά ΟΣΕΣ εφαρμογές κι αν έχεις ανοικτές, ουσιαστικά τις έχουν "shut-down" και ΟΛΗ η μνήμη και η υπολογιστική ισχύ πηγαίνει στην μία και μόνη εφαρμογή που έχεις ανοικτή και δουλεύεις! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Το 'χω καρα-τσεκάρει, το 'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια - και ήμουν ΜΕΓΑΣ "ΧΕΪΤΕΡ" της Apple πριν πάρω το πρώτο "μηλο-μηχάνημα"...και άλλαξα εντελώς γνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από: ForceF, 18/06/2015 - 00:33.
Δημοσίευση 18/06/2015 - 01:47
Έλεος...Απο ΕΜΕΝΑ "μηλοφωνο" δαγκωτο! Τα μισά φράγκα που "χώνεις" για να πάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με το "μήλο" για λογότυπο πάνω του, είναι το... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Σαν το iOS ή το MacOS δεν υπάρχουν, επιτέλους χωνέψτε το. Είχα τα πάντα πριν αρχίσω να αγοράζω (λόγο της εργασίας μου) προϊόντα Apple. Είχα υπερσύγχρονα Windows PCs, είχα WinMob & Android κινητά, όλα πανάκριβα και επώνυμα μοντέλα (όχι του σορού). Όταν έκανα "μετάβαση" στην Apple, αντιλήφθηκα τί σημαίνει "λειτουργικό". Εκεί που στα άλλα ήθελες με το τσουβάλι RAM & υπολογιστική ισχύ, με τα Apple έκανες τέλεια την δουλειά σου με 2-3 ετών παλιότερο μοντέλο! Έχω βάλει Samsung Note 4 δίπλα με iPhone 6+, έχω ανοίξει 7-8 εφαρμογές και στα δύο...και ο...Τόμος "Για Σας Παιδιά" κινητό της Samsung άρχιζε να τα "παίζει" (και να τηγανίζεις αυγά απ' την θερμοκρασία), ενώ το "μηλόφωνο" πετούσε - γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... επιτέλους γιατί δεν το καταλαβαίνετε;... τα Apple λειτουργικά ΟΣΕΣ εφαρμογές κι αν έχεις ανοικτές, ουσιαστικά τις έχουν "shut-down" και ΟΛΗ η μνήμη και η υπολογιστική ισχύ πηγαίνει στην μία και μόνη εφαρμογή που έχεις ανοικτή και δουλεύεις! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Το 'χω καρα-τσεκάρει, το 'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια - και ήμουν ΜΕΓΑΣ "ΧΕΪΤΕΡ" της Apple πριν πάρω το πρώτο "μηλο-μηχάνημα"...και άλλαξα εντελώς γνώμη.
Δημοσίευση 18/06/2015 - 14:59
Αν είσαι άνθρωπος που ασχολείσαι με το κινητό, σου αρέσει η παραμετροποίηση πας σε android μεριά και για εμένα ανάμεσα σε αυτά που προτείνεις θα έλεγα το note 4. Τώρα αν είσαι άνθρωπος που θες να έχεις ενα κινητό για τα πράγματα που προσφέρει ενα κινητό τότε κάνε υπομονή και πάρε 6 ή 6 Plus. Καλώς ή κακώς το iPhone λόγω λογισμικού είναι πιο σταθερό και πιο λειτουργικό και δεν θα σε κρεμάσει. Επίσης είναι σίγουρο 100% οτι για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα έχεις αναβαθμίσεις λογισμικού που στην "άλλη" μέρη αποκλείεται να βρεις.
Τέλος, βάλε τα κάτω ζύγισε τα καλά και αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις από ενα κινητό και αγόρασε αυτό που θέλεις.
Δημοσίευση 20/06/2015 - 13:25
Με πείσατε για το 6+ θα πάω
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες