Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Note 4 ή Galaxy S6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Note 4 ή Galaxy S6

Ποιο από τα 2

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#16   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/05/2015 - 10:36

Ανάλογα για τι χρήση το θες αποφάσισε. Το note είναι ένα μικρό τάμπλετ. Το s6 είναι κινητό κυρίως, απλά είναι σε χαρακτηριστικά πιο νέο. Το iPhone κατα την γνώμη μου, περίμενε να βγει το καινούριο με μεγαλύτερη ραμ. Τέλος σκέψου πως έρχεται καλοκαίρι, και αν σε βολεύει να κουβαλάς συσκευή μεγέθους note μαζί!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 30/05/2015 - 17:42

Ρε σεις τι του μιλάτε του προδότη;

#18   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/05/2015 - 18:07

Note 4 και αν έχεις τσέπη πάρε το edge που ....μαει

#19   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/06/2015 - 00:33

Απο ΕΜΕΝΑ "μηλοφωνο" δαγκωτο! Τα μισά φράγκα που "χώνεις" για να πάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με το "μήλο" για λογότυπο πάνω του, είναι το... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Σαν το iOS ή το MacOS δεν υπάρχουν, επιτέλους χωνέψτε το. Είχα τα πάντα πριν αρχίσω να αγοράζω (λόγο της εργασίας μου) προϊόντα Apple. Είχα υπερσύγχρονα Windows PCs, είχα WinMob & Android κινητά, όλα πανάκριβα και επώνυμα μοντέλα (όχι του σορού). Όταν έκανα "μετάβαση" στην Apple, αντιλήφθηκα τί σημαίνει "λειτουργικό". Εκεί που στα άλλα ήθελες με το τσουβάλι RAM & υπολογιστική ισχύ, με τα Apple έκανες τέλεια την δουλειά σου με 2-3 ετών παλιότερο μοντέλο! Έχω βάλει Samsung Note 4 δίπλα με iPhone 6+, έχω ανοίξει 7-8 εφαρμογές και στα δύο...και ο...Τόμος "Για Σας Παιδιά" κινητό της Samsung άρχιζε να τα "παίζει" (και να τηγανίζεις αυγά απ' την θερμοκρασία), ενώ το "μηλόφωνο" πετούσε - γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... επιτέλους γιατί δεν το καταλαβαίνετε;... τα Apple λειτουργικά ΟΣΕΣ εφαρμογές κι αν έχεις ανοικτές, ουσιαστικά τις έχουν "shut-down" και ΟΛΗ η μνήμη και η υπολογιστική ισχύ πηγαίνει στην μία και μόνη εφαρμογή που έχεις ανοικτή και δουλεύεις! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Το 'χω καρα-τσεκάρει, το 'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια - και ήμουν ΜΕΓΑΣ "ΧΕΪΤΕΡ" της Apple πριν πάρω το πρώτο "μηλο-μηχάνημα"...και άλλαξα εντελώς γνώμη.

Τελευταία επεξεργασία από: ForceF, 18/06/2015 - 00:33

#20   Thodoris19s

Thodoris19s

iPH Addict

• 647 μηνύματα
  • Twitter:@tspatas
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:thodoris20

Δημοσίευση 18/06/2015 - 01:47

Απο ΕΜΕΝΑ "μηλοφωνο" δαγκωτο! Τα μισά φράγκα που "χώνεις" για να πάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με το "μήλο" για λογότυπο πάνω του, είναι το... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Σαν το iOS ή το MacOS δεν υπάρχουν, επιτέλους χωνέψτε το. Είχα τα πάντα πριν αρχίσω να αγοράζω (λόγο της εργασίας μου) προϊόντα Apple. Είχα υπερσύγχρονα Windows PCs, είχα WinMob & Android κινητά, όλα πανάκριβα και επώνυμα μοντέλα (όχι του σορού). Όταν έκανα "μετάβαση" στην Apple, αντιλήφθηκα τί σημαίνει "λειτουργικό". Εκεί που στα άλλα ήθελες με το τσουβάλι RAM & υπολογιστική ισχύ, με τα Apple έκανες τέλεια την δουλειά σου με 2-3 ετών παλιότερο μοντέλο! Έχω βάλει Samsung Note 4 δίπλα με iPhone 6+, έχω ανοίξει 7-8 εφαρμογές και στα δύο...και ο...Τόμος "Για Σας Παιδιά" κινητό της Samsung άρχιζε να τα "παίζει" (και να τηγανίζεις αυγά απ' την θερμοκρασία), ενώ το "μηλόφωνο" πετούσε - γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... επιτέλους γιατί δεν το καταλαβαίνετε;... τα Apple λειτουργικά ΟΣΕΣ εφαρμογές κι αν έχεις ανοικτές, ουσιαστικά τις έχουν "shut-down" και ΟΛΗ η μνήμη και η υπολογιστική ισχύ πηγαίνει στην μία και μόνη εφαρμογή που έχεις ανοικτή και δουλεύεις! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Το 'χω καρα-τσεκάρει, το 'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια - και ήμουν ΜΕΓΑΣ "ΧΕΪΤΕΡ" της Apple πριν πάρω το πρώτο "μηλο-μηχάνημα"...και άλλαξα εντελώς γνώμη.

Έλεος...

#21   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.781 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 18/06/2015 - 14:59

Αν είσαι άνθρωπος που ασχολείσαι με το κινητό, σου αρέσει η παραμετροποίηση πας σε android μεριά και για εμένα ανάμεσα σε αυτά που προτείνεις θα έλεγα το note 4. Τώρα αν είσαι άνθρωπος που θες να έχεις ενα κινητό για τα πράγματα που προσφέρει ενα κινητό τότε κάνε υπομονή και πάρε 6 ή 6 Plus.  Καλώς ή κακώς το iPhone λόγω λογισμικού είναι πιο σταθερό και πιο λειτουργικό και δεν θα σε κρεμάσει. Επίσης είναι σίγουρο 100% οτι για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα έχεις αναβαθμίσεις λογισμικού που στην "άλλη" μέρη αποκλείεται να βρεις.

Τέλος, βάλε τα κάτω ζύγισε τα καλά και αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις από ενα κινητό και αγόρασε αυτό που θέλεις.

#22   Nikoloudos

Nikoloudos

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/06/2015 - 13:25

Με πείσατε για το 6+ θα πάω :)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες