[Solved] Παραξενη κίτρινη γραμμή
Δημοσίευση 08/06/2015 - 15:30
Ad
Δημοσίευση 08/06/2015 - 15:47
οταν το κανεις το update στειλε εαν κολησεις παλι καπου στειλε ξανα αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να ξερεις!!!!!ciaoα! Οκ! Αυτο θα κανω.. Λες να περιμενω το 8.4; Θα ναι καλο;
Δημοσίευση 08/06/2015 - 18:04
αω να κανω update και ρνω περιμενω να κατεβει μου βγαζει σφαλμα ληψης λογισμικου... Τι να κανω;οταν το κανεις το update στειλε εαν κολησεις παλι καπου στειλε ξανα αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να ξερεις!!!!!ciao
Δημοσίευση 08/06/2015 - 18:22
ολα σε εσενα πια χαχαχαχαχαχ ελα πλακιτσα κανω το βαζεις στο itunes και πατας ενημερωση λογισμικου σου βγαζει οτι μια αναβαθμιση ειναι διαθεσιμη!!!ετσι;;;; Καταρχην μπαινεις ρυθμισεις και σβηνεις το συνθηματικο να μην εχει καθολου κι οταν κανεις την αναβαθμιση το βαζεις ξανα!!!ποια εκδωση του itunes εχεις κοιταξες μηπως υπαρχει αναβαθμιση;;;;αω να κανω update και ρνω περιμενω να κατεβει μου βγαζει σφαλμα ληψης λογισμικου... Τι να κανω;
Δημοσίευση 08/06/2015 - 18:24
την τελευταια itunes νομιζω, πως το βλεπω αυτο; Κανω αλλη μια δοκιμη ακομα. Δ εχω σβησει συνθηματικο βεβαια.. Απλα εβγαλε error..ολα σε εσενα πια χαχαχαχαχαχ ελα πλακιτσα κανω το βαζεις στο itunes και πατας ενημερωση λογισμικου σου βγαζει οτι μια αναβαθμιση ειναι διαθεσιμη!!!ετσι;;;; Καταρχην μπαινεις ρυθμισεις και σβηνεις το συνθηματικο να μην εχει καθολου κι οταν κανεις την αναβαθμιση το βαζεις ξανα!!!ποια εκδωση του itunes εχεις κοιταξες μηπως υπαρχει αναβαθμιση;;;;
Δημοσίευση 08/06/2015 - 18:36
Δημοσίευση 08/06/2015 - 18:38
το κανε!!! Απλα δεν εκανα restore αλλα backup καταλαθως.. Τωρα επαναφορα ρυθμισεων απο ρυθμισεις γ αντιγραφο icloud θα κανω λεω!Δεν ειμαι σε κομπιουτερ τωρα να σου απαντησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση itunes!!!εψαξα λιγο απο το κινητο δεν βρικα κατι ισως βοηθησει καποιος αλλος φιλος!!!καπου στης ρυθμισεις θα σου λεει εκδοση 12.1.2 νομιζω πρεπει να ειναι για το συνθιματικο ειναι ρυθμισεις και συνθιματικο απενεργοποιηση και οταν κανεις την αναβαθμιση το βαζεις ξανα
Δημοσίευση 08/06/2015 - 18:40
Δημοσίευση 08/06/2015 - 19:44
ναι όλα τέλεια! Μου έφερε πίσω επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, εφαρμογές, ρυθμίσεις, κωδικούς..! Ακόμα γυρίζει φωτογραφίες και βίντεο! Περίεργο γιατί σε iCloud. Com δεν εμφανίζεται καν το συσκευή..Αφου περασες το backup εισαι ενταξει!!!ολα δεν εχουν περασει οπως ηταν πριν το τηλεφωνο σου;;;;βαζεις τους κωδικους σου κι οτι ειχες στο προηγουμενο τηλεφωνο θα ειναι και σε αυτο
Δημοσίευση 08/06/2015 - 20:20
κατσε να τελιωσει θα παρει πολυ ωρα!!!!μην ανισυχεις δικες σου φωτο ειναι λες να κατεβαζεις δικες μου;;;χαχαχαχαχαχ ολα καλα να χαρεις το τηλεφωνακι σουναι όλα τέλεια! Μου έφερε πίσω επαφές, μηνύματα, σημειώσεις, εφαρμογές, ρυθμίσεις, κωδικούς..! Ακόμα γυρίζει φωτογραφίες και βίντεο! Περίεργο γιατί σε iCloud. Com δεν εμφανίζεται καν το συσκευή..
Δημοσίευση 08/06/2015 - 21:58
χαχαχα φαντάσου να γινόταν κάνα "λάθος" και να κατεβάζω αλουνου.. (χαχαχα) όχι εντάξει όλα καλά! Τα κατέβασα όλα τέλεια!κατσε να τελιωσει θα παρει πολυ ωρα!!!!μην ανισυχεις δικες σου φωτο ειναι λες να κατεβαζεις δικες μου;;;χαχαχαχαχαχ ολα καλα να χαρεις το τηλεφωνακι σου
Δημοσίευση 08/06/2015 - 23:32
ποσο τυχερη ατυχη να ησουν να το κανεις αυτο να πετυχεις κωδικους αλλου!!!αρα ολα ενταξει κινητακι καινουργειο αναβαθμιση backup ολα καλα εισαι αψογη μπραβο σουχαχαχα φαντάσου να γινόταν κάνα "λάθος" και να κατεβάζω αλουνου.. (χαχαχα) όχι εντάξει όλα καλά! Τα κατέβασα όλα τέλεια!
Δημοσίευση 10/06/2015 - 10:13
θα φανει πολυ κουλο που μολις πριν ενα λεπτο κρασαρε το tapatalk,, και μου κανε επαννακινηση το τηλεφωνο??ποσο τυχερη ατυχη να ησουν να το κανεις αυτο να πετυχεις κωδικους αλλου!!!αρα ολα ενταξει κινητακι καινουργειο αναβαθμιση backup ολα καλα εισαι αψογη μπραβο σου
Δημοσίευση 10/06/2015 - 10:18
καλημερα καταρχην τυχαιο περιστατικο ειναι το λογισμικο που λεγαμε πιο πανω της 8.3!!!γι αυτο θελουν ολοι και περιμενουν την 9 που θα ναι πιο stableθα φανει πολυ κουλο που μολις πριν ενα λεπτο κρασαρε το tapatalk,, και μου κανε επαννακινηση το τηλεφωνο??
Δημοσίευση 10/06/2015 - 11:03
καλημρα κιολας! ειπα κ εγω..! ευχαριστω!καλημερα καταρχην τυχαιο περιστατικο ειναι το λογισμικο που λεγαμε πιο πανω της 8.3!!!γι αυτο θελουν ολοι και περιμενουν την 9 που θα ναι πιο stable
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες