Ερωτήσεις γύρω από την λειτουργία του Apple Watch ( apps, tips, etc)
Δημοσίευση 16/06/2015 - 11:21
Ad
Δημοσίευση 16/06/2015 - 12:03
οκ μπηκα σε ξενο φορουμ και το ελυσα το θεμα.....για οσους αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα ....πηγαινεται απο το τηλεφωνο στις ρυθμισεις των μυνηματων και κανετε off on sta imessageΕμενα εξακολουθει οταν μου στελνουν μνμ στα notification του sms να εχει μονο dismiss και οχι replay....αν μπορει κανεις να με διαφωτησει πανω σε αυτο
Δημοσίευση 16/06/2015 - 12:51
οταν εχεις αδιαβαστα notification αναβει ενα κοκκινο φωτακι πανω στην οθονη του ρολογιου
Και όταν είναι κλειδωμένο έχει ένα μπλε λουκέτο και στο no disturb ένα μωβ φεγγαρι..
Δημοσίευση 16/06/2015 - 13:00
οκ μπηκα σε ξενο φορουμ και το ελυσα το θεμα.....για οσους αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα ....πηγαινεται απο το τηλεφωνο στις ρυθμισεις των μυνηματων και κανετε off on sta imessage
κάνει κάτι τέτοια τρελα...! και εγώ αυτό έκανα για να φτιάξει..!
Δημοσίευση 24/06/2015 - 01:08
Έχω εντύπωση ότι την τράβηξαν πάλι πίσω! (δεν την βγάζει σε εμένα)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 24/06/2015 - 11:17
Περάστηκε και έχει μπει σε καραντίνα για τις επόμενες 48 ώρες. :Ρ
Δημοσίευση 24/06/2015 - 12:56
Εβαλε κανεις το Os2 και αν προσεξε .... ! Αν με το που απενεργοποιεις το αναμμα με το σηκωμα του καρπου , δηλαδη να κανεις tap να ξυπναει....! Μηπως ξυπναει με τις γνωστοποιησεις
Δημοσίευση 25/06/2015 - 17:11
Ρε παιδιά, (για όσους έχουν την OS 2 beta2) ποια είναι αυτά τα "new clock faces" ;;
Δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό η επιπλέον στα ήδη υπάρχοντα!
Επίσης το ρολόι έχω την εντύπωση ότι φορτίζει πιο γρήγορα πλέον, 2 ώρες περίπου αντί 3.
Το παρατήρησε κανένας άλλος αυτό;;
Δημοσίευση 25/06/2015 - 17:13
σου απάντησα στο άλλο..Ρε παιδιά, (για όσους έχουν την OS 2 beta2) ποια είναι αυτά τα "new clock faces" ;;
Δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό η επιπλέον στα ήδη υπάρχοντα!
Επίσης το ρολόι έχω την εντύπωση ότι φορτίζει πιο γρήγορα πλέον, 2 ώρες περίπου αντί 3.
Το παρατήρησε κανένας άλλος αυτό;;
Δημοσίευση 29/06/2015 - 19:49
Να ρωτησω και εγω ενα αλλο πραγμα! Μου στελνει imessage ενας φιλος και του απανταω απο το ρολοι με φωνητικο μηνυμα. Μεχρι εκει ολα καλα! Μου απαντησε παλι με γραπτο imessage. Παω να το κανω ξανα αργοτερα την ιδια μερα αλλα παρατηρω οτι το μικροφωνο ειναι σαν "απενεργοποιημενο". Καμια φρικη λεω θα εφαγε, και το κανω ενα restart.. Δεν επανηλθε ποτε το εικονιδιο του μικροφωνου μεχρι και σημερα! Καμια ιδεα κανεις; Μηπως πηρε το ματι κανενος τιποτα σε κανα ξενο φορουμ;
Δημοσίευση 30/06/2015 - 02:02
Να ρωτησω και εγω ενα αλλο πραγμα! Μου στελνει imessage ενας φιλος και του απανταω απο το ρολοι με φωνητικο μηνυμα. Μεχρι εκει ολα καλα! Μου απαντησε παλι με γραπτο imessage. Παω να το κανω ξανα αργοτερα την ιδια μερα αλλα παρατηρω οτι το μικροφωνο ειναι σαν "απενεργοποιημενο". Καμια φρικη λεω θα εφαγε, και το κανω ενα restart.. Δεν επανηλθε ποτε το εικονιδιο του μικροφωνου μεχρι και σημερα! Καμια ιδεα κανεις; Μηπως πηρε το ματι κανενος τιποτα σε κανα ξενο φορουμ;
Λίγο πιο πάνω, που να τρέχεις στα ξένα...
@CaLi@
Δημοσίευση 30/06/2015 - 06:36
Παιδια βρήκε κανένας άκρη με το "Activation Lock"?
Ετσι ώστε να το χάσεις, κλέψουν, δενα θα μπορούν να το κάνουν σύζευξη με το δικό τους iPhone, αλλα ούτε καν activation μιας που θα ζητάει το apple id.
Eγω δεν το έχω βρει ακόμα πως να το κάνω activate! (δείτε εικόνα)
Ειμαι σε OS 9 beta2 & OS2 beta2.
Ενιουαν;;
Capture d’écran 2015-06-28 à 11.39.06.jpg 46,5KB 67 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 30/06/2015 - 06:36
Δημοσίευση 30/06/2015 - 12:59
Παιδια βρήκε κανένας άκρη με το "Activation Lock"?
Ετσι ώστε να το χάσεις, κλέψουν, δενα θα μπορούν να το κάνουν σύζευξη με το δικό τους iPhone, αλλα ούτε καν activation μιας που θα ζητάει το apple id.
Eγω δεν το έχω βρει ακόμα πως να το κάνω activate! (δείτε εικόνα)
Ειμαι σε OS 9 beta2 & OS2 beta2.
Ενιουαν;;
Δημοσίευση 30/06/2015 - 16:24
Για μένα ναι.
Πολυ καλύτερη η beta2. Και για τα δυο ντιβαις. Ειδικα για το τηλ. (..δόρθωσε το drain problem που είχε στην πρωτη μπετα).
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες