Για μένα ναι.
Πολυ καλύτερη η beta2. Και για τα δυο ντιβαις. Ειδικα για το τηλ. (..δόρθωσε το drain problem που είχε στην πρωτη μπετα).
που την είδες την καλύτερη η ζωή της μπαταρία τώρα είναι στην καλύτερη 5 ώρες
Δημοσίευση 03/07/2015 - 00:47
Για μένα ναι.
Πολυ καλύτερη η beta2. Και για τα δυο ντιβαις. Ειδικα για το τηλ. (..δόρθωσε το drain problem που είχε στην πρωτη μπετα).
που την είδες την καλύτερη η ζωή της μπαταρία τώρα είναι στην καλύτερη 5 ώρες
Δημοσίευση 03/07/2015 - 01:03
Για τηλ. μιλάς η ρολόι;
Οπως και να έχει εμένα και τα δυο είναι στα στάνταρ τους. Το ρολοι κρατάει μέχρι το βράδυ μετά από medium>heavy χρήση, και το τηλέφωνο πάνω από μια μερα με light>medium χρήση.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 03/07/2015 - 01:06
Για τηλ. μιλάς η ρολόι;
Οπως και να έχει εμένα και τα δυο είναι στα στάνταρ τους. Το ρολοι κρατάει μέχρι το βράδυ μετά από medium>heavy χρήση, και το τηλέφωνο πάνω από μια μερα με light>medium χρήση.
Για το ρολόι φίλε μου..πες μου και εμένα τι να απενεργοποιήσω που την καταπίνει την μπαταρία άμεσα?
Στο 1.0.1 κρατούσε πάνω από μια μέρα
Δημοσίευση 03/07/2015 - 01:08
Και μένα έτσι ήταν μέχρι που έκανα καθαρό install στο τηλ. Το τηλέφωνο κρατάει κανονικά αλλά το ρολόι επειδή το έκανα και αυτό εγκατάσταση απο την αρχή μου κρατάει πάλι μισή μέρα όπως και στην πρώτη μπετα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.. Κοντεύω να τρελαθώ γιατί αρχικά με την δεύτερη κράταγε όλη μέρα..Για τηλ. μιλάς η ρολόι;
Δημοσίευση 03/07/2015 - 02:19
Για το ρολόι φίλε μου..πες μου και εμένα τι να απενεργοποιήσω που την καταπίνει την μπαταρία άμεσα?
Στο 1.0.1 κρατούσε πάνω από μια μέρα
Σε ποια είσαι τελικά; πρώτη beta της 2.0 η 2 beta;
Εγω έχω τα νοτιφικ. ανοικτά μονο για αυτά που χρησιμοποιώ σαν εφαρμογές.
Ολα τα βασικά (πρωτη σειρά) και η δεύτερη (mirror) έχω fb, skype, tapatalk, viber, watsup, και αυτά είναι όλα.
Και μένα έτσι ήταν μέχρι που έκανα καθαρό install στο τηλ. Το τηλέφωνο κρατάει κανονικά αλλά το ρολόι επειδή το έκανα και αυτό εγκατάσταση απο την αρχή μου κρατάει πάλι μισή μέρα όπως και στην πρώτη μπετα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.. Κοντεύω να τρελαθώ γιατί αρχικά με την δεύτερη κράταγε όλη μέρα..
Για τσέκαρε μια τα νοτιφ. και εσύ. Ειδικα τα μιρορ (δεύτερη σειρά).
Μηπως είναι όλα τσεκαρισμένα αο ντεφοου, και σου τραβάνε μπαταρια; Δες και στο τηλ.
Τι να πω, κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό. Αν σκεφτώ θα σου πω...
υ.γ. για κάντε και οι δυο ένα hard reset (και τα δυο κουμπια πατημένα μαζι για 6~7δευτ.) μήπως έχει φάει κάνα σκάλωμα η μνήμη και καταναλώνει πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 03/07/2015 - 02:22
Δημοσίευση 03/07/2015 - 08:36
Σε ποια είσαι τελικά; πρώτη beta της 2.0 η 2 beta;
Εγω έχω τα νοτιφικ. ανοικτά μονο για αυτά που χρησιμοποιώ σαν εφαρμογές.
Ολα τα βασικά (πρωτη σειρά) και η δεύτερη (mirror) έχω fb, skype, tapatalk, viber, watsup, και αυτά είναι όλα.
Για τσέκαρε μια τα νοτιφ. και εσύ. Ειδικα τα μιρορ (δεύτερη σειρά).
Μηπως είναι όλα τσεκαρισμένα αο ντεφοου, και σου τραβάνε μπαταρια; Δες και στο τηλ.
Τι να πω, κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό. Αν σκεφτώ θα σου πω...
υ.γ. για κάντε και οι δυο ένα hard reset (και τα δυο κουμπια πατημένα μαζι για 6~7δευτ.) μήπως έχει φάει κάνα σκάλωμα η μνήμη και καταναλώνει πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε!
Δημοσίευση 03/07/2015 - 08:41
Δημοσίευση 03/07/2015 - 09:03
Για τον αργοναυτη ήταν η ερώτηση αλλά δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς από ότι κατάλαβα πανω κάτω το ίδιο πρόβλημα έχετε.
Μακάρι να διορθωθεί με την καινούρια. Το πιστεύω κιόλας, δεν υπάρχει λόγος να μη!
Δημοσίευση 03/07/2015 - 09:17
Δημοσίευση 03/07/2015 - 09:22
13S5255d
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 03/07/2015 - 09:22
Δημοσίευση 03/07/2015 - 09:37
Παντως εγω με το αναμμα στο σηκωμα του χεριου που εσβησα κερδισα κανα 30% την μερα
Δημοσίευση 03/07/2015 - 09:39
ναι αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η λειτουργία. Τι να το κάνω ένα ρολόι αν δεν μου δείχνει την ώρα όταν σηκώνω τον καρπό.. και επίσης έτσι το είχα και πριν...Παντως εγω με το αναμμα στο σηκωμα του χεριου που εσβησα κερδισα κανα 30% την μερα
Δημοσίευση 03/07/2015 - 09:41
ναι αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η λειτουργία. Τι να το κάνω ένα ρολόι αν δεν μου δείχνει την ώρα όταν σηκώνω τον καρπό.. και επίσης έτσι το είχα και πριν...
Οκ δεν λεω..! Ωραια φαση...! αλλα οτι και να κανω.... τρωω , οδηγαω , αναβει συνεχεια χωρις λογο...! ! ! Και αποφασισα να το κλεισω για τωρα
Ειδικα βεβαια αν βαλουν να αναβει οταν ερχεται ειδοποιηση η οθονη...! τοτε μια χαρα
Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 03/07/2015 - 09:42
Δημοσίευση 03/07/2015 - 12:05
είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα βάλουν και αυτήν την επιλογή..Οκ δεν λεω..! Ωραια φαση...! αλλα οτι και να κανω.... τρωω , οδηγαω , αναβει συνεχεια χωρις λογο...! ! ! Και αποφασισα να το κλεισω για τωρα
Ειδικα βεβαια αν βαλουν να αναβει οταν ερχεται ειδοποιηση η οθονη...! τοτε μια χαρα
Δημοσίευση 03/07/2015 - 20:15
Οκ δεν λεω..! Ωραια φαση...! αλλα οτι και να κανω.... τρωω , οδηγαω , αναβει συνεχεια χωρις λογο...! ! ! Και αποφασισα να το κλεισω για τωρα
Eμενα δεν είναι τόσο ευαίσθητο!
Μαλιστα μερικές φορές χρειάζεται να το το κάνω ΄τοκ' με το δάχτυλο για να ανοίξει! Δεν ενεργοποιείται με το παραμικρό.
Θελει κοφτή και γρηγορη κίνηση για να ανάψει σε εμενα.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες