Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 24/06/2015 - 15:37
[TaiG] iOS 8.3 JailBreak
Δημοσίευση 24/06/2015 - 15:36
Ad
Δημοσίευση 24/06/2015 - 15:54
Κανε μια επανεκινηση pc και κινητο!!!μετα ανοιξε το taig κι ασε το να βρει τους drivers του itunes 12.01 που κατεβασες οταν τους βρει θα σου ζητησει να συνδεσεις το pc με το κινητο σου το αναγνωριζει και πατας εναρξη και περιμενεις να φτασει στο 100% το τηλεφωνο σου πρεπει να ειναι σε air mode κλειστω wifi και να εχεις απενεργοποιηση find my phone απο το κινητο σου οπως και συνθηματικο και ενεργη οθονη
i tunes 12.01 32or 64 bit?
Δημοσίευση 24/06/2015 - 15:58
64 bit!!!να σβησεις οσα σου χει πει ο νικος πιο πανω πρωταi tunes 12.01 32or 64 bit?
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 24/06/2015 - 15:58
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:01
64 bit!!!να σβησεις οσα σου χει πει ο νικος πιο πανω πρωτα
εσβησα οτι είχε και δεν είχε απο την apple......
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:04
Apple Application Supportεσβησα οτι είχε και δεν είχε απο την apple......
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes αυτα σβηνεις ολα
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:06
τελικα εγινε αυτο * TaiG team to release update for TaiG Jailbreak tool to fix Cydia Substrate on iOS 8.3 today http://dlvr.it/BJrGpB (πριν 3 ωρες) * ή οχι? θελω να ειμαι 100% σιγουρος πως ολα ειναι ενταξει και ολοκληρωμενα πριν κανω το jb..
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:07
Είχα υποβαθμίσει το iTunes σε 12.0.1.26 για το προηγόυμενο jb μένω σε αυτήν την έκδοση ή θέλει κάτι άλλο? ευχαριστώ
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:10
Χρησιμοποιώ ένα 5άρι κλειδωμένο σε Sprint που αρχικά ενημερώνω με 'χει βγάλει τη ψυχή. Με την αγορά R-SIM 9 pro αρχικά στο iOS 7+ και με τη βοήθεια jailbreak (www.isamteam.com) βρήκα την άκρη να το ξεκλειδώσω, αργότερα έκανα update στο iOS 8 και άλλαξαν τα πραγματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκλειδώσω με τον προαναφερόμενο-προηγούμενο τρόπο, δεν "μάσησα'' και συνέχισα το ψάξιμο και βρήκα τη λύση πάλι με τη βοήθεια jailbreak (η R-SIM 9 pro είναι δεδομένη) απο unlockpro.ru/nano4g irose tool δηλαδή που σε εκείνη τη χρονική περίοδο είχαν διαθέσιμο το GPP3to2 και το ξανάξεκλείδωσα λοιπόν.. στη συνέχεια έκανα την τραγίλα να κάνω update ενώ δεν υπηρχε όπως όλοι ξερουμε εδώ και καιρό jailbreak για το 8.1.3+ (που μόλις βγήκε) και πάλι δεν μάσησα και κατάφερα να το ξεκλειδώσω κατεβάζωντας το GPP3to2 απο ένα κινέζικο site και περνώντας το με τη βία στο iPhone μέσω iTools,
Πολύ όμορφα ως εδώ, όμως χθες, περιμένωντας καιρό αυτό το Jailbreak κάνω back up και το αναβαθμίζω το ζώο στο 8.3 ώπου και αντιλαμβάνομαι οτί τίποτα απο τα παραπάνω δεν καταφέρνουν να το ξεκλειδώσουν παρ' όλο το jailbreak. Για το οποίο έχω να αναφέρω ότι υπολειτουργεί πχ. (πολλά tweaks δεν λειτουργούν καθόλου στο jailbreak 8.3 όπως betterwifi, cydown και πολλά άλλα.
Αν υπάρχει κανείς που να βρίσκεται αν όχι στην ίδια, σε παρόμοια περίπτωση με τη δικιά μου ας με ενημερώσει παρακαλώ αν έχει βρεθει κάποια λύση για το ξεκλείδωμα!
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:32
Χρησιμοποιώ ένα 5άρι κλειδωμένο σε Sprint που αρχικά ενημερώνω με 'χει βγάλει τη ψυχή. Με την αγορά R-SIM 9 pro αρχικά στο iOS 7+ και με τη βοήθεια jailbreak (www.isamteam.com) βρήκα την άκρη να το ξεκλειδώσω, αργότερα έκανα update στο iOS 8 και άλλαξαν τα πραγματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκλειδώσω με τον προαναφερόμενο-προηγούμενο τρόπο, δεν "μάσησα'' και συνέχισα το ψάξιμο και βρήκα τη λύση πάλι με τη βοήθεια jailbreak (η R-SIM 9 pro είναι δεδομένη) απο unlockpro.ru/nano4g irose tool δηλαδή που σε εκείνη τη χρονική περίοδο είχαν διαθέσιμο το GPP3to2 και το ξανάξεκλείδωσα λοιπόν.. στη συνέχεια έκανα την τραγίλα να κάνω update ενώ δεν υπηρχε όπως όλοι ξερουμε εδώ και καιρό jailbreak για το 8.1.3+ (που μόλις βγήκε) και πάλι δεν μάσησα και κατάφερα να το ξεκλειδώσω κατεβάζωντας το GPP3to2 απο ένα κινέζικο site και περνώντας το με τη βία στο iPhone μέσω iTools,
Πολύ όμορφα ως εδώ, όμως χθες, περιμένωντας καιρό αυτό το Jailbreak κάνω back up και το αναβαθμίζω το ζώο στο 8.3 ώπου και αντιλαμβάνομαι οτί τίποτα απο τα παραπάνω δεν καταφέρνουν να το ξεκλειδώσουν παρ' όλο το jailbreak. Για το οποίο έχω να αναφέρω ότι υπολειτουργεί πχ. (πολλά tweaks δεν λειτουργούν καθόλου στο jailbreak 8.3 όπως betterwifi, cydown και πολλά άλλα.
Αν υπάρχει κανείς που να βρίσκεται αν όχι στην ίδια, σε παρόμοια περίπτωση με τη δικιά μου ας με ενημερώσει παρακαλώ αν έχει βρεθει κάποια λύση για το ξεκλείδωμα!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ IPHONE (SPRINT,VERIZON,AT&T κτλ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ 8.2 ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ UPDATE!!!!!
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:33
.....και έτσι για να κάνουμε συζήτηση όσο περιμένουμε το update.....
Γιατί πιστεύεται ότι οι TaiG, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το εργαλείο τους υπολείπεται.... το έδωσαν στο κοινό;
Γιατί να κοινοποιήσουν ένα public tool με το βασικό Framework του Cydia να υπολειτουργεί την στιγμή που μόλις μετά από μια ημέρα θα μπορούσαν να το διορθώσουν;
Πιστεύετε ότι ήταν η φιλοδοξία να προλάβουν τους Pangu; Είναι οι χρηματικές απολαβές;
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:35
.....και έτσι για να κάνουμε συζήτηση όσο περιμένουμε το update.....
Γιατί πιστεύεται ότι οι TaiG, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το εργαλείο τους υπολείπεται.... το έδωσαν στο κοινό;
Γιατί να κοινοποιήσουν ένα public tool με το βασικό Framework του Cydia να υπολειτουργεί την στιγμή που μόλις μετά από μια ημέρα θα μπορούσαν να το διορθώσουν;
Πιστεύετε ότι ήταν η φιλοδοξία να προλάβουν τους Pangu; Είναι οι χρηματικές απολαβές;
Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας , αλλά θεωρώ πολύ πιθανό να τα πήραν ακόμα και απο τον i0n1c προκειμένου να βγάλουν γρήγορα το tool.
Aν δείς το Twitter του ακόμα βρίζει τους Pangu για τον κλεμμένο του κώδικα. Οπότε ίσως είναι και αυτός στο παρασκήνιο.
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:38
Εξηγήστε μου τι συμβαίνει με τις ομάδες. Είχα μείνει στο quickpwn και redsnow και absinthe και στο zipphone
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:40
Μια ενημέρωση σχετικά με το νέο jailbreak:
Δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο καινουριο exploit που θα δούλευε και στο iOS 9.0 οπότε δεν προκάλεσε τέτοια προβλήματα η κυκλοφορία του.
Επίσης δεν φταίει ο saurik ή το Mobile Substrate που δεν λειτουργεί στην τελευταία έκδοση αλλά μια έλλειψη που υπάρχει στο jailbreak το ίδιο λόγω μιας εσωτερικής αλλαγής στον kernel από την Apple. Μάλλον απλά ξέχασαν / δεν ήξεραν να το κάνουν patch. Το Mobile Substrate παίζει κανονικά με αυτήν την μικρή αλλαγή σε όλες τις εκδόσεις
Ορίστε και ο @saurik που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου:
https://twitter.com/...444299473055744
:-)
Δημοσίευση 24/06/2015 - 16:41
τελικα εγινε αυτο * TaiG team to release update for TaiG Jailbreak tool to fix Cydia Substrate on iOS 8.3 today http://dlvr.it/BJrGpB (πριν 3 ωρες) * ή οχι? θελω να ειμαι 100% σιγουρος πως ολα ειναι ενταξει και ολοκληρωμενα πριν κανω το jb..
To Update θα δοθεί σήμερα. Γενικότερα, περίμενε.
Είχα υποβαθμίσει το iTunes σε 12.0.1.26 για το προηγόυμενο jb μένω σε αυτήν την έκδοση ή θέλει κάτι άλλο? ευχαριστώ
Μέχρι να δώσουν και στο tool Update, τη κρατάς.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες